נשנושים... איפה אתם?

נשנושים... איפה אתם? ../images/Emo9.gif

עושה רושם שמאז אותן 4 כוסות של יין, נישארתם רדומים...
קחו שאלה שתעורר אתכם קצת. נניח ומציבים לכם לבחור אחת מבין שתי האפשרויות הבאות: א... לשאת בן/בת זוג שהוא ברמת אינטלקט גבוהה, אך מכוער מאוד לעניות דעתכם. אווו ב... לשאת בן/בת זוג שהמראה שלו/ה מושלם לכל הדיעות, אך רמת האינטלקט שלו/ה נימצאת מתחת לריצפה. מה אתם לוקחים הבייתה? ואין אפשרות בחירה נוספת!!! קדימה, מה אתם עונים..?

yonabn

New member
לדעתי הבחירה השניה

הבחירה השניה יותר טובה או בחירה שלישית אולי יותר טוב. כי אם צריך להתחתן ולבחור ביניהם, צריך קצת משיכה וכימיה ואם הבן-אדם מכוער בעיניך , לא תרצי איתו אינטימיות כבעל ואישה. אבל בכל זאת תדעי שכימיה לא באה רק עם יופי, אפשר כימיה עם מישהו שכל אחד יגיד שהוא לא יפה ואת תחשבי שהוא מספיק יפה בשבילך ואת אוהבת אותו כי בן-אדם זה לא רק יופי אבל גם אופי. נשיקות לכולם אני מקווה שחברים הפורום יתחילו לדבר יותר על הדאגות שלהם. מבחנתי, הייתי רוצה למצוא פה מקום של חברים, מקום שאפשר לשתף את הדאגות שלנו ואולי למצוא פתרונות או רק אוזן קשבת, שזה לא יהיה פורום עם שיחות שטחיות אבל פורום של ידידים אמיתיים, ואני לא עושה ביקורת. אני חושבת שהפורום די חדש וזה נורמלי שהאנשים עדיין לא מכירים מספיק אחד את השני. בהצלחה לפורום ולכולם. יונה

מתייחסת לחלק השני של דברייך

כשפתחנו את הפורום החלום שלי היה להצליח לעשות בדיוק את מה שאת כותבת. לפתוח מקום שיש בו אוזן קשבת, ביחד, איכפתיות. חברות. לצערי זה לא קרה. ניסיתי, התאמצתי אבל זה לא הצליח. ימים יגידו אם דברים ישתנו ויתחיל להיות נחמד בפורום או שאצטרך להרים ידיים. אני אשמח מאוד אם משהו יזוז והפורום יתחיל להיות מקום שנעים להיות בו.

wings23

New member
אני הייתי נשארת לבד

לחיות עם מישהו מכוער וכמובן בלי אהבה זה סבל. ולחיות עם מישהו נעל זה ימאס אחרי שנה

טוב אז אם אלו הבחירות היחידות

הייתי מעדיפה להישאר לבד.
לא חיפשתי מעולם גבר חתיך ואינטלקטואל (למרות שזה מה שקיבלתי בסוף). חיפשתי בן אדם. חיפשתי תכונות אופי ולא רמה אינטלקטואלית ומראה מושלם.

אני הייתי לוקח את הבחורה היפהפיה עם המראה

המושלם ושולח אותה לאוניברסיטה כדי להעלות אפילו במעט את רמת האינטלקטואליות שלה ..

wings23

New member
אתה לא יודע שמה שלא נכנס

למוח אחרי 20 שנה כבר לא יכנס?? למה התייאשתי מהמין הגברי... נשארו או מכוערים או נעליים או נשואים... יש אנשים בלי מזל בתחום הרומנטי

היי .. קצת קרדיט למין הגברי ../images/Emo13.gif

אני בטוח שעדיין אפשר למצוא גברים לא מכוערים ולא נשואים

wings23

New member
אני ממש לא מיואשת

לא לכל אחד מתאים זוגיות. זוהי מסקנתי אחרי 15 שנה כמעט של בני זוג פוטנציאליים. אני אשה מאד חזקה נפשית, משום מה בכל מערכות היחסים שלי איך שהוא איבדתי קצת את עצמי ונהפכתי לצל. אני מעדיפה להיות לבד במקום במערכת זוגית שהוא המשענת ואני הנשענת.

כרישונת

New member
אני אקח את מי שאתאהב בו.

שתי אפשרויות הבחירה גרועות, איפה הרגש פה? ומה עם עוד תכונות? אינטלקט ויופי? זה הכל? זו לא שאלה מעוררת, זו שאלה לא הגיונית.

billkarson

New member
אם נניח, אז נניח שענינו על השאלה../images/Emo192.gif

בזמן שיש שתי בחירות כאלו מוצלחות (בתחומן) הבחירה וואלה קשה. נניח שלשתי הבחירות יש את אותו אופי. מכוער זה זו מלה גסה מדי. מישהו שבאמת דוחה. אולי התכוונת ללא יפה
גם רמת אינטלקט זה משהו גס מידי כי אדם יכול להיות קצת נעלול אבל יש לו הערכה לספר, ללימוד והשכלה(שזה מה שחשוב, ולא התעודה)
היום את המכוער אפשר ליפות אבל חוסר סקרנות אינטלקטואלית זה משהו שקשה לפצות עליו. וזאת התשובה שלי...ובנוסחת סמיילי
+
=
+
=
אבל כנראה שאין תשובה ברורה, כל מקרה לגופו- אך גם הדילמה היא חשובה.

למעלה