נשנושים

osnat2

New member
נשנושים

חסרים לי הכירסומים והנישנושים יש רעיונות? אחרי שהילדים הולכים לישון, והטירוף נגמר אני מתה לפינוק קטן. אבל...אל תגידו לי לחתוך ירקות, פיכס ! זה לא נשנוש , בא לי פיצוחים, גלידה משהו כזה טעים....ממממממממ. אז מה יש בין גלידה לירקות? מקום טוב באמצע ?

ארטיק קרח

גם טעים גם נעים וגם חטא קטן אני מכינה שקדים טבעיים <בלי מלח> במיים חמים ואחרי יומיים הם מגליצ´ים מתוך הקליפה ואוכלת לי בערב כמה יחידים <שקדים לא כמה קילו שקדים> לי זה טעים ומזין...

osnat2

New member
ארטיק קרח == קרטיב ../images/Emo8.gif

אחלה רעיון, איך לא חשבתי על זה קודם ???

yellowt

New member
גם אהע בקטע של ארטיק קרח....

זה הפינוק היומי שלי בערך בסביבות 10 בלילה כשכולם סוף סוף במיטות... זה נקודה אחת של שטמרי משקל ו70 קלוריות סך הכול... אני חולה כל נסטלה אחד בטעם מילון ואחד בטעם מנדרינה.ממש טעימים אהה ועוד נשנוש קל קלוריות פופקורן במיקרו בלי שמן.נהדרררר בהצלחה

yellowt

New member
כמה טעויות יווווו

אהע-אני שטמרי-שומרי כל-על... וסלחו לי אני ממוטטת מעייפות......

בייגלה ארוך ארוך

טבול בגבינה. הדיאטנית שלי מרשה לי גם גביע סקי וניל עם 3 ביסקויטים. טעים לי מאד.

../images/Emo6.gif

בייגלה ארוך ארוך, שליש חבילה, לטבול בגבינה. זו היתה ארוחת 4 שלי בדיאטה שלפני ההריון. כמובן שזה עוזר אם אוכלים רק שליש חבילה, עם גבינה 5% ולא מקנחים בעוגת קצפת...

anat30g

New member
גבינת וניל

יש גבינת סקי וניל שאני מאוד אוהבת, אבל יש בה המון קלוריות וסוכר... אז במקום לוותר - אני עושה לי גבינת סקי וניל - ממעדן תענוג וניל + גבינת סקי חצי אחוז - מערבבת ויש יופי של פינוק - שאפשר לאכול עם כפית ולא עושה יסורי מצפון

בתור אחת שנמנעת משומנים

(זה מה שעובד אצלי ועוזר לי להשיל קילוגרמים) אני מחפשת ממתקים דלי שומן. אני גם לא אוכלת מוצרי חלב למיניהם ולכן שמחתי לגלות את הסולרו תפוז - סורבה טעים מאד (לטעמי, כמובן) שמכיל 0.4 אחוז שומן ואין בו חלב בכלל.

חן123

New member
נשנושים

פרי חצי כוס-כוס דגני בוקר יוגורט פרי קסטה טופו זה הרעיונות שלי חן

למעלה