נשף מסכות - אחד מהפחות טובים

pix37

New member
נשף מסכות - אחד מהפחות טובים

סיף סוף סיימתי את נשף המסכות (באנגלית) ולטעמי הוא אחד מהפחות טובים. נראה שלטרי היו כמה בדיחות טובות על אופרה אז הוא ניסה להדביק אותם בספר ולא ממש הצליח למצוא חוט מקשר הגיוני. בתאוריה זה ספר של המכשפות אבל לא לומדים ממנו שום דבר חדש עליהן או תובנות חדשות. לפחות כאן הוא טרח לגמור את הספר ולא כמו באריק שפשוט נמאס לו אז הוא חינטרש איזה סוף ושלח להדפסה. בקיצור - אלא אם כן אתם אוהבי אופרה נלהבים לקרוא רק בסוף כדי להשלים את הסדרה, אחרת לא ממש שווה את המאמץ. PIX

מסכים

והסוף היה מין כזה "טוב, גראני כרגיל ידעה הכל וסידרה את הכל." וזה קצת מעצבן אחרי כמה ספרי מכשפות.

ויימס

New member
מוזר, אני מאוד אהבתי אותו.

הסוף אכן מרגיז. הבלונדה המעצבנת לא מקבלת את מה שמגיע לה, ושני הבחורים הראשיים נעשים מעצבנים להפליא. כשגראני מציעה לאגנס לצרוח, אני כזה, "כן! גם אני רוצה לצרוח!" מה שכן, הנאום- סיום של הבאד גאי היה משעשע ביותר. יש לספר את המסר המלבב של, "אם יש לך חלום או כשרון מיוחד שאתה שואף לפתח, אל תלך בעקבותיו, כי לא תצליח להימלט מהתבנית שהעולם/ חברה הכין בשבילך." שזה דווקא דבר די מקורי להגיד בעידן הנוכחי.

pix37

New member
אולי ספר בנות להבדיל מספר בנים ???

או שיש לך חיבה או ידע באופרות אשר הבדיחות עליהן עברו מעל לראשי

ויימס

New member
אין לי חיבה/ ידע מיוחד בנוגע לאופרות.

לא, רגע. כל דבר שבחורה אחת אוהבת, אך שני בנים שונאים, נחשב עכשיו ל"ספר בנות"? זו סטטיסטיקה מדויקת?

pix37

New member
יותר מדוייקת מרוב הסטטיסטיקות האחרות

סטסטיסטיקה תמיד תגלה לך את מה שחשבת קודם. זה לא מדע זה אומנות יצירתית במיוחד. או כמי שוטינרי טוען הוא אוהב להקשיב לכל העם מאחר וכאשר 1,000 אנשים מדברים ביחד לא ניתן לשמוע כלום פרט לדעה שאתה מסכים לה מלכתחילה (נדמה לי שבעושים כסף)

תראי...

מאחר וזה ידוע שכל הבחורות אותו דבר, וגם ידוע שבנים תמיד יהיו בנים, אני חושב שמדובר בסטטיסטיקה מהימנה למדי.

למעלה