נשק הטיולים החדש

BikingViking

New member
נשק הטיולים החדש

אחרי ציפייה רבה הושלמה ההרכבה, וזה מה שיצא. תודה מיוחדת לחבר'ה בסלאלום על הסבלנות והעזרה... אז לכל מי ששאל קבלו:

כמו שאומרים: חושרמוטה של אופניים../images/Emo2.gif

כבר הרבה זמן לא ראיתי יפות כאלה. איזה בולם אחורי זה ? מותר לשאול כמה עלתה החבילה ? תשובה שלילית תתקבל בהבנה.

IlanShacham

New member
ערן, ערן, רק אל תשתנה לנו... ../images/Emo13.gif

תתחדש. נראה פצצה.

רֶשֶף

New member
והשאלות המתבקשות... ../images/Emo22.gif

1. מה זו מערכת הבלימה עם הרוטור הדקורטיבי? 2. מתי אפשר להתקל בך בטעות באיזה שביל חשוך? 3. כמה שוקל הדבר הזה ולמה? 4. כמה תרצה עליהם בעוד חודשיים?
מזל"ט ערנצ'וק
מאחל לך עם הזוג הזה זוגיות מופלאה. עד 120 (יום?)

BikingViking

New member
תודה תודה, והתשובות...

1. אלו רוטורים של מאגורה מארטה SL. 2. אפרופו חשוך - יתכן טיולילה חמישי הקרוב. אם יהיה אודיע לך. 3. "על רטוב" - כלומר עם הפדאלים הנ"ל (פלאטים שימאנו DX כבדים, ג'יפה פס גומי ושאר מרעין בישין - 13.2 ק"ג , בשאיפה לרדת מה 13 לאחר כמה שיפצורים. למה ? כדי שלא יהיה לי תרוץ שאני תמיד אחרון בעליות. 4. תלוי איך תשלם... ועכשיו ברצינות, למי ששאל - האופניים הם תוצאה של טרייד אין מסובך, לא יודע לומר כמה יעלה לבנות אותם מאפס.

IlanShacham

New member
למה שלא תחליף ל NoTubes

במקום הג'יפה + פס-גומי? אז בטוח תרד מה 13 ק"ג. אני בטוח שזה יותר זול מכל שדרוג אחר שתוכל לעשות כדי להוריד את המשקל הזה.

eOfer

New member
ערן, אני את הריר שלי כבר הזלתי על

העגלה החדשה ש'ך במרפסת המצולמת. היית חייב לעשות לי את זה שוב אה ? חכה חכה בעליות
מברוק שוב

רֶשֶף

New member
טרייד-אין מסובך, הא? ../images/Emo123.gif

נוכח הזמן שלקח לנועם "להזכר" מי זה בכלל ערן ז., מה זה בכלל "ISIS" ומתי לאחרונה נרקח שם ISIS של השטן (כזה שרק יחידי סגולה יכולים להרשות לעצמם), אין לי מפלט מלהסיק את המסקנות הנמהרות הבאות: 1. ידידנו ערן זכה בפיס או קיבל ירושה גדולה או מצא רכב ברינקס נטוש בחצר האחורית. 2. הפרשה נוגעת לבטחון המדינה, מעורבים בה אנשי מוסד ושב"כ, ואת הפרטים המדוייקים כנראה לא נדע, עד שיפקע חוק התיישנות מיוחד המבטיח חסיון למשך 70 שנה. 3. "סלאלום" היא למעשה בסיס גיוס והפעלת סוכנים של שירותי הבטחון במסווה של חנות אופניים. כל העובדים בה הם אנשים קהיליית הבטחון ומאומנים לעמוד בעינויים קשים ולא להוציא מילה על עיסוקם ו/או מעשיהם בעבר ו/או בהווה. 4. בצילום האופניים מסתתרים הבזקים של מסרים תת-הכרתיים הקוראים לצופה התמים וחסר האונים "אתה רוצה אותי... אתה זקוק לי... שבור את קרן ההשתלמות שלך ובוא לקחת אותי... אל הסינגל-טרק ומעבר לו..." ועכשיו, אחרי שחשפתי את הפרשה על כל פרטי פרטיהה הפיקנטיים, אין סיכוי שאני אקבל סיבוב, הא?

BikingViking

New member
ואללה רשף ../images/Emo3.gif

שוב הצלחת לעבור את גבול הטעם הטוב. לך תתעסק בעניינים שלך .

dan st

New member
רוטור דקורטיבי

על פי מה שאני יודע (משטח האופנועים): כאשר בולמים הדיסק מתחמם ןלמתכות ישנה תכונה שכאשר הן מתחממות הן מתרחבות. צורה גלית כזו של הדיסק מגדילה את שטח הפנים שלו ומאפשרת לדיסק ולהתפשט ללא איבוד צורה. האמת? עד כמה דיסק כזה מתחמם, לא יודע. באופנועים זה יכול לעזור. דן.

יורם חן

New member
מתחמם ועוד איך ../images/Emo42.gif

פעם ניכוותי ברגל מהרוטור, בסוף ירידה , אחרי שנשענתי על האופניים

יורם חן

New member
לא עד כדי עיוות שכן אז

הבלם לא יעשה את העבודה, העיצוב של המאגורה, מעבר לסטייל, מחליף את החורים ברוטור הסטנדרטי, כחלק מאלמנט הקירור שלו וכן נותן שטח פנים יותר גדול בקטע הרוטור הנימצא בין הרפידות .

הרוטור המעוצב של מאגורה

נועד בין השאר כדי לנקות את הרפידות תוך כדי השימוש. מעבר לכך הם טוענים ליעילות פינוי חום משופרת ומשטח עצירה גדול יותר. עודד נו טוב ... שלא תגידו שאני לא מפרגן - אופנים מהממים ללא ספק , המון מזל ורכיבות מהנות.

יורם חן

New member
עודד ברוך הבא לפורום,אם אני לא טועה

פורמאלית, ביקור ראשון אצלינו

מאדמאן

New member
באמת נראה קרבי !!

אופניים מדוגמות... מה מחיר הקאדילאק ??? (may i ask...)

חשבתי שאתה נגד מותגים

ועוד מותג כמו אלסוורת'? יש לך מושג כמה עולה שלדה כזו? לפי המדריך לצרכן של השנה - 7950 ש"ח לשלדה ובולם בלבד.

מאדמאן

New member
אני נגד מותגים !! אבל מה שיפה יפה

ואין מה לדבר - הדבר הזה נראה טוב. רק שתדע - אני לא נגד מי שצריך משהו מקצועי כי הוא מקצוען. אני נגד הטראנד הזה שאופניים צריכים לעלות כמה אלפים ושצריך ציוד מדגם ברמותמסוימות בלבד. אני רוצה, מת, שתרבות הרכיבה תהפוך לעממית. פנאי ברמה כזו של רכיבה על אופניים רק יעשה טוב למדינה. אטיך אפשר לא לומר את האמת - דהיינו, שמדובר באופניים יפיפיות...

המכון הססמולוגי יצא בהודעה דחופה

רעידות אדמה רבות נרשמו בכל חלקי הארץ (כנראה שהסינגלים משקשקים מפחד) תתחדש

למעלה