המחיר של 449 ש"ח שמוצמד לכל הודעה זה לא המחיר של האופניים הללו !! אני מאוד מקווה!!!
ה המדווש New member 9/9/03 #17 המחיר של 449 ש"ח שמוצמד לכל הודעה זה לא המחיר של האופניים הללו !! אני מאוד מקווה!!!
S shl17 New member 10/9/03 #19 בדיוק כמו המארין סדרת tara גרסה אמריקאית רק שלמארין יש 6 אינץ מאחור ,מענין מי העתיק ממי? או האם מיצרים אותם באותו מקום?
בדיוק כמו המארין סדרת tara גרסה אמריקאית רק שלמארין יש 6 אינץ מאחור ,מענין מי העתיק ממי? או האם מיצרים אותם באותו מקום?
A aFish New member 10/9/03 #21 מצטרף לחגיגות ההילולים ../images/Emo65.gif הפעם הצליח לך עם הצבע...וואי וואי וואי או יותר נכון " לו לו לו לו " אחרי כל מה שאמרו על הרוטור המשונה...זה נראה כמו רולטה רוסית: כשאתה לוחץ על הידית או שהברקס תופס את הרוטור ועוצר או שלא.... יאללה, מברוק
מצטרף לחגיגות ההילולים ../images/Emo65.gif הפעם הצליח לך עם הצבע...וואי וואי וואי או יותר נכון " לו לו לו לו " אחרי כל מה שאמרו על הרוטור המשונה...זה נראה כמו רולטה רוסית: כשאתה לוחץ על הידית או שהברקס תופס את הרוטור ועוצר או שלא.... יאללה, מברוק
ר רמי לשם New member 10/9/03 #24 ווויייי, תתחדש, אחי הולכים ונגמרים הדגמים שעוד לא בדקת, אני מקווה בשבילך שזה סוף הדרך...