נשרו עוד קילוגרם

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שמחה בשמחתך

meital2

New member
תודה עלך העידודים

פשוט אין על הנעליים האלה... מנצלת עאת ההזדמנות להמליץ עליהן כאן שוב! בהצלחה לכולן

מה זה בדיוק???../images/Emo205.gif

אני אשמח לדעת, מה הנעליים האלה? איך הם עובדות? זה לא סתם טריק או גימיק? איפה הקטש'... והכי חשוב , כמה זה עולה ואיפה קונים? סליחה על ההתקפה... את עושה דיאטה רגילה במקביל? תודה!

meital2

New member
כבר סיפרתי על הנעליים כאן

אבל בקצרה: אלו הן נעליים שפותחו עם טכניקה מיוחדת מה שגורם למי שמתהלך איתן לשרוף קלוריות באופן מוגבר מאשר עם הליכה בנעליים הרגילות... אני נוועלת, ממשיכה בפעילות הרגילה, וכך נשרפות להן קלוריות רבות יותר. אני הוספתי גם פעמיים בשבוע הליכה בחוץ איתן, מה שגרם לירידה המואצת במשקל. זה ממש לא טריק- כי הן עבדות! אם תרצי תשלחי לי מסר אני ארשום לך את הטלפון של המוכר שקניתי ממנו.

meital2

New member
בקשר לדיאטה

אני לא עושה דיאטה (מניקה...) מה שכן, הורדתי מטוגנים ועוגות בלבד...

meital2

New member
אני לא הזעתי איתן

מה שכן, בהתחלה, אחרי הליכה קצרה איתן הרגשתי ממש כמו אחרי ריצה (היה קשה לי לנשום) ולאט לאט זה הלך ופחת עד שהגעתי למצב שבכלל אין לי דפיקות לב אחרי הליכה (אני משערת שזה קרה בגלל שלפני הנעליים סיבולת לב הריאה שלי הייתה על הפנים ואחרי שנעלתי את הנעליים היא השתפרה ולכן דפיקות הלב המואצות פסקו..) אה וגם בהתחלה הרגשתי שכל השרירים תפוסים לי- היום כבר בכלל לא... היום ההבדל היחיד הוא המשקל שממשיך לרדת...

idani mami

New member
פרטים על הנעליים

שלום, אני חדשה בפורום וקראתי את ההודעה שלך על הנעליים ואני מעוניינת בפרטים נוספים. תודה

למעלה