נשרף בית נורה כנראה וצריך להחליף

היי
במטבח יש 2 מנורות שכל אחת מחוברת לממיר חשמל משלה ומשתמשת בנורת הלוגן 11 וולט:

ac-converter-11v-halogen-lamp.jpg

לאחרונה בעת הדלקת אור באחת המנורות הנורה שבפנים הייתה מהבהבת אחרי מספר דקות. לפעמים היה מורגש ריח של שריפה. נראה לי פלסטיק. לפעמים ממש אחרי הדלקת אור הנורה הפסיקה להאיר. לפני שבוע בערך הנורה הפסיקה להידלק. ניסיתי עם נורה ממנורה אחרת ולא נדלק. הסתכלתי בתוך בית נורה וראיתי שהוא שרוף טיפה ומומס טיפה:

kitchen-top-left-light.jpg

האם כדאי להחליף בית נורה? האם ניתן להשיג דבר הזה בטמבוריה? אני יודע שיש מנורות מודרניות וחסכוניות היום אבל הדירה היא בשכירות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם הדירה בשכירות אז כל הטיפול אמור לעבור לבעלי הדירה.

לא ככה ?

אם הדירה בשכירות אז כל הטיפול אמור לעבור לבעלי הדירה.

לא ככה ?
ככה אבל בעל דירה הוציא כמה אלפים בשנתיים אחרונות, כולל על משהו שלא היה חייב אז אני מנסה לשמור על קו ישר. גם דירות היום בביקוש עקב עליות לארץ ולמצוא דירה נורמלית עוד יותר קשה.

רשר

Well-known member
מנהל
ככה אבל בעל דירה הוציא כמה אלפים בשנתיים אחרונות, כולל על משהו שלא היה חייב אז אני מנסה לשמור על קו ישר. גם דירות היום בביקוש עקב עליות לארץ ולמצוא דירה נורמלית עוד יותר קשה.
חבל"ז https://www.lighting.co.il/shakedem...Zr3jNLW7qO54p95q0xtGPMwhUkthspK0aAjSXEALw_wcB
זו 230V כך שתוכל לוותר גם על השנאי, או לקנות כנ"ל ל 12V

חבל"ז https://www.lighting.co.il/shakedem...Zr3jNLW7qO54p95q0xtGPMwhUkthspK0aAjSXEALw_wcB
זו 230V כך שתוכל לוותר גם על השנאי, או לקנות כנ"ל ל 12V
הכל כמעט פלסטיקה. אצלי רוב ממתכת.
העומק של בסיס שם 3 ס"מ ואצלי עומק של פתח 1.8 ס"מ.
קוטר חיצוני שם 8.2 ס"מ ואצל פנס שלי 9.6 ס"מ כאשר קוטר פתח עצמו 7.8 ס"מ.

1.2 ס"מ מיותרים של עומק בסיס הפנס + קוטר חיצוני של הפנס שיכסה 2 מ"מ מעל קוטר של פתח יתפוס את הפנס במקום?

רשר

Well-known member
מנהל
הכל כמעט פלסטיקה. אצלי רוב ממתכת.
העומק של בסיס שם 3 ס"מ ואצלי עומק של פתח 1.8 ס"מ.
קוטר חיצוני שם 8.2 ס"מ ואצל פנס שלי 9.6 ס"מ כאשר קוטר פתח עצמו 7.8 ס"מ.

1.2 ס"מ מיותרים של עומק בסיס הפנס + קוטר חיצוני של הפנס שיכסה 2 מ"מ מעל קוטר של פתח יתפוס את הפנס במקום?
המשך לחפש בחנות אחרת,
לכל היותר תוסיף טבעת התאמה מקרטון לבן, חום הלד לא יפגע בקרטון,

המשך לחפש בחנות אחרת,
לכל היותר תוסיף טבעת התאמה מקרטון לבן, חום הלד לא יפגע בקרטון,
קניתי בית נורה באייס ב6 ש"ח. המוכר אמר שפנסי דקורציה מסוג זה היום יצאו משימוש כמעט. ניקיתי את הפנס קיים משמן ולכלוך שהצטברו עם מסיר שמנים. הרסתי קצת את הציפוי פנימי של משטח משקף כי לא שטפתי חומר בזמן אבל מאיר טוב.

למעלה