נתב'ג 2000

eladbe1

New member
נתב'ג 2000

מישהו יודע מדוע על החלונות בנתב'ג 2000 יש נקודות שחורות ? זה מפריע לצלם את המטוסים מתוך הטרמינל...

mickey lip

New member
אם אני לא טועה

אז זה נגד סינוור מהשמש.משהוא כמו משקפי שמש לחלון.

טומי*

New member
לשם עדיין לא היגעתי...

יתכן שמדובר בנקודות שישנם גם בחנויות עם חלונות גדולים נגד אנשים שרצים ולא שמים לב שמדובר בחלון, נכנסים בו ונפגעים. מניסיון אישי אני אומר לך שהיו כבר אנשים שנהרגו בגלל כניסה לחלונות זכוכית גדולות.

e dor

New member
אז אני אומר לך שזה שם,אני היייתי שם

ואין שום קשר לחנויות, החלונות האלה נמצאים רק עם הפנים לרחבת המטוסים, מצורפת תמונה בשבילך.

טומי*

New member
אני מאמין שזה שם...../images/Emo13.gif

יכולות להיות כמה סיבות...אולי נגד סינוור של השמש, יתכן שזה זכוכית משוריינת, אין לי ידע ממשי בנושא לצערי. אבל אני מאמין שעם זום טוב אפשר "לעקוף" את הנקודות האלו

e dor

New member
הכל תלוי באיך שאתה מצלם

שתי שיטות: 1. להצמד ולקחת פוקוס נכון. 2. להתרחק ולקחת פוקוס נכון. אין באמצע ! וסביר להניח שזה לסנוור ...

e dor

New member
ממש לא

לקחת פוקוס על מה שבחוץ ולא על הנקודות - אשמח אם לא תתקן דברים נכונים.

Matan103

New member
אשמח אם לא תעקוץ בצורות כאלו

ותלמד, שכדי להתקדם לאובייקט יש צורך בזום. פוקוס זה הטשטוש. יש לך אפשרות לשחק בפוקוס ו"לנקות" את הטשטוש מהאוייבקט שאתה רוצה לצלם, אבל הנקודות לא יעלמו.

e dor

New member
אשמח אם לא תעקוף בצורות כאלו

ותלמד, לא רציתי להתקדם לאובייקט. רציתי לטשטש את הנקודות ולפקס את האובייקט - המטוס. נמאס כבר מהויכוחים האלה אנשים. קצת להסתכל על מה שמדברים אליכם ותבינו הכל יפה יפה.

Matan103

New member
טוב אז בוא נסכם את זה באי הבנה

ונמשיך הלאה. שבוע טוב.

e dor

New member
עשה טובה

מה שהיה פה זה לא אי הבנה - זה אי רצון להבין. אני יודע שאנשים פה אוהבים לייבש אחרים - אבל אם אמרתי, תבדוק אם אני טועה ואז תתקן. כי כדי "לעבור" אובייקט מסויים לאחר צריך לשנות את הפוקוס - להתקרב ולהתרחק זה משהו שלא קשור לדיון פה, בשביל זה הצבתי את המילים "להתרחק" ו"להתקרב" בתחילת ההודעה הראשונה - אני יודע מה אני רושם. להבא - נא לבדוק מה שאומרים לפני שנכנסים לויכוח. תודה. חג שמח וערב טוב.

e dor

New member
בן 14, אבל מבדיל בין זום לפוקוס

זה לא הגיל, זה התרגיל.

למעלה