נתבים מאושרים ע"י משרד התקשורת

SicTransit

Active member
נתבים מאושרים ע"י משרד התקשורת

איפה ניתן למצוא את הרשימה? חיפשתי באתר של משרד התקשורת אבל לא הצלחתי למצוא.

rafid1

Active member
מנהל
כל נתב שמיובא רשמית ונמכר בחנות - מאושר

אולי יש רשימה באתר המכס...

SicTransit

Active member
אני מתכוון לקנות בחו"ל

מעצבן אותי לשלם את המחירים בארץ, וחשבתי לנצל את ה 11/11 לקנייה. כפי שהדברים נראים כרגע זה לא יקרה.
&nbsp
האתר של המכס מפנה בלאקוניות למשרד התקשורת, ושם כאמור אני לא מוצא. אגב, האיסור הגורף על תדר 5Ghz עדיין בתוקף?

SicTransit

Active member
תודה

הבעיה שלי אינה הסיכון להפסיד 31$ אלא שכל היתקלות עם הביורוקרטיה מעצבנת אותי במידה שלא שווה את כל העניין. אולי עד שבת ארגיש פחות מעוצבן (לא היה לי יום טוב היום מבחינת המגעים עם גופים שלטוניים) ואחליט לקחת את הצ'אנס בכל זאת כי הצד השני של המשוואה הוא שראוטר כזה במחיר של 100 ש"ח נשמע כמו פנטזיה.

אגב, בינתיים מצאתי מאמר מ-2014 לפיו בזק שיווקה כבר אז נתב שתמך בתדר 5 GHz. אני מניח שזה אומר שהאמברגו הכולל על התדר הזה הוסר.

rafid1

Active member
מנהל
למען המחסום הפסיכולוגי שלך, בוא נגדיר את זה ככה....

הסיכוי שהחבילה תלך לאיבוד בדואר גדול בהרבה מהסיכוי שהיא תעבור/תעוקב במכס ...

מקווה שזה מנחם אותך קצת, כי אתה מכוסה בביטוח של אלי א. ...

נב: אגב, נראה שיש להם דגם חדש יותר היום:
http://tinyurl.com/yaqjsdlz

SicTransit

Active member
נראה מעניין

אבל מחסום פסיכולוגי אחר גורם לי להרגיש לא נוח עם מוצר שמגיע בלי קופסה. אם הם חוסכים שני גרוש על קופסה, מי יודע איפה עוד הם חוסכים.

מצד שני הפגת במידת מה את החששות שלי (במיוחד בגלל שהדואר והמכס יוצפו בכמויות גדולות של חבילות לאחר ה 11.11 ובכלל אחרי נובמבר), כך שאני הולך חושב להזמין את הראוטר הזה. אם מישהו מכיר אשמח לקבל חוו"ד.

rafid1

Active member
מנהל
אז תקח את הקודם...

זה של שיומי - טוב (יש לי את הדגם הקודם), רק שיש פחות שני פורטים והם רק של 100M ולא גיגה.

soooof

New member
תמיכה ב-VDSL?

האם שני המודמים הנ"ל של TOTOLINK תומכים ב-VDSL? כלומר אני יכול להשתמש בהם כמודם+ראוטר?

soooof

New member
אז מה האופציות למודם בלבד?

יש מודם מומלץ שנתמך ע"י תשתית בזק?

cheif

Member
מנהל
הסבר לגבי 5GHZ

האמברגו על תדר 5GHZ מעולם לא הוסר. יש, מאז ומעולם, מגבלות על השימוש בו ולכן נתבים שנמכרים בארץ בצורה מסודרת עוברים תקינה מיוחדת שמייקרים אותם. ניתן להזמין נתבים מחו"ל ואם הם לא נתפסים במכס - הרווחת.

SicTransit

Active member
תודה

אני לא מבין יותר מדי בתחום, אבל הבנתי שדוקא התדר 5G פחות חודר קירות, כך שהסיכוי להשפעה על הסביבה התקשורתית מחוץ לבית קטן יותר מאשר 2.4G. אני לא אגרום לאיזה מטוס להתרסק לי על הבית, או - עוד יותר גרוע - להפרעות קליטה אצל השכנים שלי, נכון?

&nbsp
&nbsp

cheif

Member
מנהל
סביר להניח שלא תגרום שום בעייה...

... במיוחד אם תשתמש באחד הערוצים הנמוכים המותרים לשימוש בישראל.

SicTransit

Active member
עדכון

מתוך רצון להיות אזרח טוב פניתי עוד באותו יום למשרד התקשורת בבקשה לקבל רשימה של נתבים מאושרים.
&nbsp
חיכיתי, חיכיתי, בכיתי, בכיתי ומי לא ענה? ניחשתם. גם את הצעד הבא שלי קל לנחש.
&nbsp
&nbsp

למעלה