נתבלבלו היוצרות

DANIAVNI

Well-known member

The Real Big Joe

Well-known member
הסיפור הזה נראה לי קצת מפוקפק. אם המסים על המשלוחים האלה נגבים כחוק, איזה אטרקציה יש להם ב"שוק השחור"?

DANIAVNI

Well-known member
הסיפור הזה נראה לי קצת מפוקפק. אם המסים על המשלוחים האלה נגבים כחוק, איזה אטרקציה יש להם ב"שוק השחור"?
אני לא כל כך מבין
אבל מה שבטוח זה שיש כאן מלחמת ימין בימין
מבקר המדינה שכתב את הדוח הוא מינוי של נתניהו
פורום קהלת לא אמור לעשות בעיות לסמוטריץ
ועוד לעתור ל"מאורת השטן" הבג"ץ.

לא כל הימין נוכלים ורמאים . יש שם אנשים הגונים מאוד . רוב הדתיים הלאומיים אנשים טובים .

כנראה שזו קופת שרצים רצינית מאוד .

Harrington

Well-known member
מנהל
טוב מאוד. נקווה שההליך יגיע לכדי מיצוי ובית המשפט יורה למדינה להפסיק להעביר את התקציבים הללו, שככה"נ הפרקליטות מתעקשת על העברתם ופקידי האוצר נענים לתכתיביה.

אני לא כל כך מבין
אבל מה שבטוח זה שיש כאן מלחמת ימין בימין
מבקר המדינה שכתב את הדוח הוא מינוי של נתניהו
פורום קהלת לא אמור לעשות בעיות לסמוטריץ
ועוד לעתור ל"מאורת השטן" הבג"ץ.

לא כל הימין נוכלים ורמאים . יש שם אנשים הגונים מאוד . רוב הדתיים הלאומיים אנשים טובים .

כנראה שזו קופת שרצים רצינית מאוד .
אתה מודע לכך שיש אנשי מקצוע שמסוגלים ויודעים לבצע את מלאכתם נאמנה, וכל זאת ללא כל קשר לשאלה מי מינה אותם? תמיד מצחיק אותי הטיעון הזה, שנשלף כל אימת שיש בכך צורך אג'נדאי בדיון כלשהו :).

כאן אגב, אין שום "קופת שרצים" ולא בטיח. בכל אופן, לא בקרב "דתיים לאומיים" כלשהם. אם זה מה שלקחת מהכתבה, אכן כמו שהצהרת, "אתה לא כל כך מבין".

DANIAVNI

Well-known member
אתה מודע לכך שיש אנשי מקצוע שמסוגלים ויודעים לבצע את מלאכתם נאמנה, וכל זאת ללא כל קשר לשאלה מי מינה אותם? תמיד מצחיק אותי הטיעון הזה, שנשלף כל אימת שיש בכך צורך אג'נדאי
מסוגלים ? כן
יודעים ? כן
עושים בפועל ? לא בבית ספרך .

Harrington

Well-known member
מנהל
מסוגלים ? כן
יודעים ? כן
עושים בפועל ? לא בבית ספרך .
או שכן ודעתך הנ"ל נובעת אך ורק מזהותם ה'אתנית', יעני למשל שהם חובשים כיפות ו/או מונו על-ידי ראש הממשלה הנבחר הנוכחי. למקרה שלא קלטת, הדברים שבעצמך הבאת למעלה מעידים דווקא בדיוק על זה, כלומר על ההיפך הגמור ממה שאתה מייחס לאנשים אלו ללא כל סיבה או הצדקה עניינית.

DANIAVNI

Well-known member
או שכן ודעתך הנ"ל נובעת אך ורק מזהותם ה'אתנית', יעני למשל שהם חובשים כיפות ו/או מונו על-ידי ראש הממשלה הנבחר הנוכחי. למקרה שלא קלטת, הדברים שבעצמך הבאת למעלה מעידים דווקא בדיוק על זה, כלומר על ההיפך הגמור ממה שאתה מייחס לאנשים אלו ללא כל סיבה או הצדקה עניינית.
אני עצמי כתבתי שיש כיפות סרוגות שבהם אנשים טובים וראויים .

למעלה