נתב בזק בממ"ד - מגדיך טווח או נתב חזק?

kneidels

New member
נתב בזק בממ"ד - מגדיך טווח או נתב חזק?

יש לי נתב VVG2000 של בזק. כרגע הוא בקומה ראשונה ואני אמור להעביר את המחשב לממ"ד שבקומה השניה. חושש שהשידור לא יגיע לשם. קראתי את הבעיות שבשימוש ב-WDS עם הנתב של בזק, וגם לא ראיתי שיש נתב נטגיר תואם (אצל KSP בכל אופן)
בהנחה שאין לי אפשרות קלה להעביר כבל רשת לנתב בקומה השנייה - מה המלצתכם למשהו שיתן לי שידור/קליטה טובים בשתי הקומות.
תודה

kneidels

New member
מתאים גם לבזק?? וכתוספת לנתב הקיים שלי - או במקום?

rafid1

Active member
מנהל
רק אם יש ליד כבל קואקס של הוט/יס

בין שתי הנקודות שאתה רוצה להעביר רשת.

arseny92

Well-known member
מנהל
כבל להעברת נתונים (data) בקואקס,כי כבל לחיבור ממיר dvb-c או

כבל חיבור ממיר לווין dvb-s2 לצלחת, או כבל אנטנה, לא יתאימו
&nbsp
אומנם זה כבל קואקסיאלי, אבל יש לשים לב לסוג קצה החיבור בכבל בקצוות ו/או במפצל הקואקס, כי לחבר כבל עם קצה לא מתאים דרך מספר מתאמים זה לא טוב כי תהיה הדלפת אות ה-RF ובעית עוצמת קליטה לא טובה לחיבור ה-MoCA
&nbsp
לערבב ולהגיד "כבל הוט/יס" זה לא דבר טוב כאשר מעבירים רשת על בסיס כבל קואקסיאלי!

rafid1

Active member
מנהל
לא הבנתי את הבעיה: הוט יודעים איזה כבל הם שמים, לא?

השימוש בכבל הזה לטובת TV + הMOCA (שלהם) נתמך על ידם... אם יש בעיה - שיפתרו הם...
&nbsp
הבעיה היחידה היא האם קיים חיבור כזה בפועל בין שתי הנקודות הדורשות גישור. אם לא, זה כבר "התקנה" במושגים שלהם...

arseny92

Well-known member
מנהל
אם הם מתקינים את זה, אז לא אמורה להיות בעיה, אבל הודעתך

הקודמת מנוסכת כך שכאילו ואם הלקוח מעצמו צריך להתקין את הרשת הזו, בין אם בעצמו או באמצעות קבלן מתקין פרטי כלשהו, אז צריך לשים לב לאיזה סוג כבל קואקס בקצוותיו אתה מתקין בקיר, כי אתה לא חייב לקבור את גורל כל חייך לעולמי עד בלהיות מנוי הוט ולהשכיר את הציוד שלהם, כי לטווח ארוך זול יותר להשקיע ברשת פעם אחת כמו שצריך ולרשת את הבית בתשתית טובה, התקני MoCA אפשר להשיג במחיר סמלי לא רק מהוט...

cheif

Member
מנהל
לבזק יש פתרון שנקרא BSPOT

אם אין לך כבל קואקס בין שתי הקומות, תוכל להתבסס על חוטי הטלפון באמצעות טכנולוגית BSPOT של בזק.

למעלה