נתב"ג 2000-נמל תעופה מתקדם

Secular

New member
נתב"ג 2000-נמל תעופה מתקדם ../images/Emo104.gif

למרות שזה לא קשוק ממש לגורדי שחקים,..מלבד מגדל הפיקוח בגובה של 92מ´, אבל בכל זאת רציתי להראות לכם סקופ אמיתי שהוא חבל"ז בלשון המעטה!! מדובר בפרוייקט מס´1 עד 2003,ללא ספק יומרני-הפיכת שדה תעופה פרמיטיבי ולא ידידותי כלפי 7 מיליון נוסעים בשנה,לכן מאיר אדריכלים בממימון ממשלתי יצאו בפרוייקט מדהים!! אם כן,השדה יורחב ל2.5 מיליון רגל מרובע(רגל=30ס"מ),והוא יהיה מורכב מגשרים למטוסים בדומה לשרל דה גול בפריז,ויותר לא נצטרך לתרתר את עצמנו ליסוע באוטובוס למטוס,אלא נוכל כמו במרבית שדות התעופה המתקדמים בעולם,לגשת באופן ישיר למטוס באמצעות גשר נמתח. הטרמינל החדש יהיה בצורת כיפה,ועיצוב הפנים יהיה כשל כדור,כלומר, מאין פלנטריום עם תקרת מתכת+זכוכית. כמו כן,יותקנו עשרות מכשירים להזרמת הבגז´,בניגוד לכמה אחדים בנתב"ג הישן,ב-המראות יהיו מרווחים גדולים בהרבה בין דלפקי חברות התעופה,ואם אני לא טועה יהיה אולם היוצאים חצוי לאל-על/ארקיע וחברות זרות. את השדה,יקשרו מספר כבישים ראשיים שנסללו במיוחד עבורו,וגם רכבת קו תל-אביב סבידור-לוד-נתב"ג. לסיכום,אני מאחל דרך צלחה לפרוייקט,שנשארה שנה וחצי בלבד להשלמתו, ומה שבטוח פעם שמישהו מאיתנו יטוס לחו"ל,יהיה לו הרבה יותר נוח!!

kyle

New member
...

1. מאיפה התמונות? אם לא מהאתר של נתב"ג 2000, אז מאיפה? 2. מכיון שאבא שלי עובד בתעשייה האווירית, שמעתי על הפרויקט מזמן... הוא גם טוען שאין סיכוי שיסיימו את הפרויקט בשנים הקרובות!!!

Secular

New member
תגובה כפולה...

1.מהאתר של אטלנטיס-שהיא חברת היי-טק אשר מכינה הדמיות לפרוייקטים. 2.גם אבא שלי עובד בתעשייה האווירית,והוא דוקא אומר שיש סיכוי שישלימו את הפרוייקט עד סוף 2003,וזאת בזכות השקעה אמריקאנית מבחוץ!

Secular

New member
קייל(אורביט),אני מקווה שלא תכעס...../images/Emo3.gif

אבל אני לא יכול לתת לך את הכתובת לאתר,וזה בגלל האגו שלי-אני רוצה לשמור את כל הסקופים והיכולת לפרסם אילוסטראציות לעצמי,אז אני sorry!,כשאני אסיים לפרסם את כל המידע והאילוסטראציות מהאתר,אשמח לתת לך קישור,עד אז תתאפק,ותאמין לי זה שווה.

kyle

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

אתה רע ואכזר!!! (סתם בצחוק!
)

Secular

New member
ההסבר מחדש-פשוט שכחתי להוסיף משהו.

למרות שזה לא קשוק ממש לגורדי שחקים,..מלבד מגדל הפיקוח בגובה של 92מ´, אבל בכל זאת רציתי להראות לכם סקופ אמיתי שהוא חבל"ז בלשון המעטה!! מדובר בפרוייקט מס´1 עד 2003,ללא ספק יומרני-הפיכת שדה תעופה פרמיטיבי ולא ידידותי כלפי 7 מיליון נוסעים בשנה לאחד משדות התעופה המתקדמים בעולם,לכן מאיר אדריכלים בממימון ממשלתי יצאו בפרוייקט מדהים!! אם כן,השדה יורחב ל2.5 מיליון רגל מרובע(רגל=30ס"מ),והוא יהיה מורכב מגשרים למטוסים בדומה לשרל דה גול בפריז,ויותר לא נצטרך לתרתר את עצמנו ליסוע באוטובוס למטוס,אלא נוכל כמו במרבית שדות התעופה המתקדמים בעולם,לגשת באופן ישיר למטוס באמצעות גשר נמתח. הטרמינל החדש יהיה בצורת כיפה,ועיצוב הפנים יהיה כשל כדור,כלומר, מאין פלנטריום עם תקרת מתכת+זכוכית. כמו כן,יותקנו עשרות מכשירים להזרמת הבגז´,בניגוד לכמה אחדים בנתב"ג הישן,ב-המראות יהיו מרווחים גדולים בהרבה בין דלפקי חברות התעופה,ואם אני לא טועה יהיה אולם היוצאים חצוי לאל-על/ארקיע וחברות זרות. את השדה,יקשרו מספר כבישים ראשיים שנסללו במיוחד עבורו,וגם רכבת קו תל-אביב סבידור-לוד-נתב"ג. לסיכום,אני מאחל דרך צלחה לפרוייקט,שנשארה שנה וחצי בלבד להשלמתו, ומה שבטוח פעם שמישהו מאיתנו יטוס לחו"ל,יהיה לו הרבה יותר נוח!!

Secular

New member
תקראו רק את ההסבר הזה,אבל...

אל תשכחו להסתכל באילוסטראציה שבהסבר הלא-מתוקן!!

mishmesh

New member
מעריב עסקים קראת השבוע ../images/Emo35.gif

אכן מדובר בפרויקט מאוד יפה ומרשים, ולפי האילוסטראציות ששמת פה הוא נראה אפילו יותר יפה ומרשים, אבל כנראה שהבניה לא תגמר עד 2004. כמו כן, באמת מדובר בפרויקט יומרני, ואולי אף יותר מדי, ולא פלא שהוא בזבז כ"כ הרבה כסף מהמדינה. וכל מי שלא יודע איזה טימטום היה בבניית הפרויקט הזה, שיפתח מעריב עסקים האחרון.

Secular

New member
ההשקעה כבר נעשתה,כך ש...

הטיעון של חוסר תקציב איננו בא לידי ביטוי כאן,הדבר היחיד שקובע הוא קצב העבודה בהן נעשות עבודות הבינוי!

למעלה