נתב"ג

cpr pro

New member
נתב"ג

נתבג זה תחום של איזה תחנה??? ירושלים או תל אביב??

amitzahavi

New member
איזור איילון

תחנות שמוזנקות למקרה במרפאה מבחינת קירוב: שהם-לוד-מודיעין-ראשון לציון. ראשל"צ הכי רחוקה מבחינה זו במרחק של 12 דקות נסיעה.

ירושלים, לידעתי, "נגמר" הרבה לפני

אפילו התאונה ב443, עם האוטובוס, היתה כבר באילון, לא? cpr pro- איך היה בקליטה? איזה משמרות ביקשת?

amitzahavi

New member
שטח של איילון

הוא עד בית חורון... בית חורון זה כבר של י-ם.

cpr pro

New member
היה בסדר

שלישי ראשונה שלישי שניה ראשון ראשונה היה בסדר בטעות שכחתי לחתום על הטופס הלבן..... חפיף וקפתי מקור(היפו תרמיה קשה) שחכתי תסווצר 8 אנשים שונים בקשו להנמיך תמזגן הוא לא רצה (נראה לי שהוא אפילו הגביר...) (מה הוא פנגווין???) היום אני מקבל את התשובות
מה עושים בהשתלמות חוץ מלדעת איפה כול דבר באמבולנס??

יופי.

תתחיל להתרגל שבהשתלמויות קר... תקשיב, ככל שיותר אנשים אומרים שקר להם, ככה למדריך נהיה יותר חם. בדוק. למה רק 3 אפשרויות למשמרות? אתה כבר יודע באיזה אתה? (ולמה לא חמישי?...) מה עושים בהשתלמויות? שאלה קשה. אין לי את כל התכנית של הימים האלה, אבל בכלליות-חוזרים על הדברים החשובים (שזה אומר- סכמת החייאה וPHTLS, מדדים ושות', אמבולנס {איפה הכל נמצא+מיטה, כיסא, אלונקה}. זה מה שאני זוכרת משנה שעברה.) בכל מקרה-תגיע ותראה. בהצלחה!

cpr pro

New member
שלישי ראשונה

כי ביום חמישי אני יכול רק מ 9 (הבית ספר החרא אי אפשר לחיות)

afiksambol

New member
נתב"ג

כפי שכבר ענו לך, נמל התעופה נמצא בשטח השיפוט של איזור איילון (מקרי רגיל נענים לרוב ע"י נה"ז שוהם בגיבוי תחנת לוד, מקרי נט"ן נענים בדר"כ ע"י תחנת לוד...). אירועים בסדרי גודל רציניים יותר ("אירועי נתב"ג", אם לזה התכוונת...) יקבלו מענה מכל תחנות האיזור, יחד עם האיזורים הסמוכים (ביניהם ירקון, דן, ירושליים, שרון ועוד...). עוד על איזורי מד"א תוכל למצוא כאן.

cpr pro

New member
תודה לכולם

רק רציתי לדעת מי מגיע במיקרים של נחיתות אונס או התרסקות (איזה כיף לאזור איילון,,,,)

מי שמגיע ראשון, אוכל אותה..

הצוות מאיילון שיגיע ראשון לנחיתת חירום יצטרך לעמוד בשער ולבצע רישום של כל הנכנסים, אבל יגיעו אמבולנסים גם מירקון ודן, ובמקרים מסוימים גם מירושלים...

למעלה