בוודאות הם לא מספקים מתאם לשיחות בלבד? (מה שהיה ב 012)אם אתה ממש רוצה להמשיך להשתמש בטלפוניה של פרטנר, אתה חייב להתבסס על הראוטר של פרטנר כיוון שהם לא תומכים בנתבים צד שלישי. מסתובבים ביד 2 נתבים של פרטנר שאתה יכול לקנות ולבקש מהתמיכה הטכנית לסייע לך להגדיר. בדומה ל-DGA2232 יש לפרטנר עוד דגם שיכול להתאים לך - TG789VAC - שגם הוא מתאים לסיבים וכולל VOB.
אני חושב שהם משתמשים ב ARRIS עבור נתב בכבליםגם אני מחובר לפרטנר באמצעות תשתית כבלים ומודם/נתב ARRIS.
למודם זה יציאות טלפוניה.
האם ניתן להתחבר לטלפוניה של פרטנר דרך יציאות אלו? במקום שני הנתבים שהם מוכרים, שהוזכרו לעיל ...
פרטנר לא עושה שימוש ביציאות הטלפון ב-ARRIS אלא ביציאות של הנתב שלה. זה נובע מכך שיציאות הטלפון ב-ARRIS זקוקות לתשתית כבלים שיש לה תמיכה בטלפוניה ולפרטנר אין את הטכנולוגיה הזו. פרטנר עושה שימוש ב-VOB (כלומר טלפוניה על תשתית אינטרנט) ולכן הנתב שלה הוא זה שמאפשר את הטלפוניה שלה.גם אני מחובר לפרטנר באמצעות תשתית כבלים ומודם/נתב ARRIS.
למודם זה יציאות טלפוניה.
האם ניתן להתחבר לטלפוניה של פרטנר דרך יציאות אלו? במקום שני הנתבים שהם מוכרים, שהוזכרו לעיל ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.