נתונים חדשים על נפגעות תקיפה מינית

נתונים חדשים על נפגעות תקיפה מינית

מתשעת החודשים הראשונים של השנה בוצעו 1,325 מעשי אונס, 852 מקרים של גילוי עריות ו-127 דיווחים על אונס קבוצתי. בסה"כ הגיעו למרכזי הסיוע 5,063 מקרים חדשים. כמה חלאות מסתובבות סביבנו בחופשיות ואנחנו אפילו לא יודעות. כמה שהייתי רוצה לדעת מי כל אחד ואחד מהם ולדאוג לטיפולו האישי...

יונית א

New member
נתונים מתוקנים במילה אחת

" מתשעת החודשים הראשונים של השנה דווחו על ביצוע 1325 מקרי אונס... וכו. אחוז מקרי התקיפה המינית המדווח לכל גורם שהוא , נמוך במידה ניכרת מכמות האירועים של תקיפה מינית.

siv30

New member
לפי נתוני משרד הבריאות

שפורסמו כאן נראה כי היקף בעיית האלימות בין בני זוג גדולה יותר:
כ- 141 א' נשים נפגעו מאלימות מצד בן זוגן.
6 אחוז (מתוכן) הן גם נפגעות אלימות מינית.
כ- 600 אלף ילדים חשופים לאלימות במשפחה. אח"כ מתפלאים שהאלימות בקרב נוער עולה...

siv30

New member
זו נראית לי הגזמה

למרות שלא פרועה, אבל עדין, חצי מליון זה המון. אני לא יודעת כבר את מי להאשים, את החינוך, את הכלכלה, את העבודה, את הרווחה, את עצמנו... פשוט נורא.

shandy

New member
יש עוד סוגי אלימות שלא מזכירים

האלימות המוזכרת פה, היא אלימות שרואים אותה יש את האלימות המילולית, המשפילה, הרגשית, הכספית שלא רואים אותה כאשר מונעים מאשה כסף, כאשר לא מאפשרים לה לצאת מהבית להיפגש עם חברות. כאשר לא מאפשרים לה להשתמש באמצעי מניעה להגבלת ילודה, כאשר מחייבים אותה לשרת ולנקות ולבשל עבור כל המשפחה הרחבה. כאשר כל היום אומרים לה את מטומטמת, אידיוטית, בהמה , את לא שווה כלום ( האלימות מהסוג האחרון נפוצה גם כלפי ילדים ). אלימות נוספת שכמעט ולא מדברים עליה היא אלימות כלפי קשישים, אלימות כלפי חסרי ישע ונכים, שאינם מסוגלים כלל להגן על עצמם, ולעיתים לדווח על פגיעה בהם. ובעיני הפגיעה ששר האוצר פגע בשכר שלי , במקורות המחיה שלי ברמת החיים שלי, והדרך הכוחנית בה עשה זאת ללא יכולת שלי להתגונן , היא אלימות לשמה

למעלה