נתונים כדי להיות לוחמת

galifray

New member
נתונים כדי להיות לוחמת

אם חוץ מפרופיל מתאים, יש עוד נתונים שצריך כדי להיות לוחמת? לדוגמא, גובה או משקל מסוימים?
התכוונתי כמובן מההיבט הפיסי, ולא התאמה ללחימה.

תודה!
 

noamikaz

New member
כמעט בטוחה שלא

בשנה האחרונה צה"ל שינה את ההתמיינות שלו לכמה תפקידים קרביים לבנות, אני יודעת שיש גיבוש ללוחמות סנפיר ואולי גם לקרקל משום שהם דורשים יכולת פיזית מאד גבוהה. כל זה מתוך ההיבט שצה"ל יכול לבנות את סולם המאמצים לחיילים שלו גם אם את לא באה מרקע ספורטאי. כמובן שתמיד טוב להתכונן :)
אני הולכת לשרת במערך ההגנ"א של ח"א כלוחמת נ"מ אני לא רזונת, ולא עם כושר מטורף, יודעת שבהתחלה יהיה לי ממש קשה אבל כושר נבנה בגיל הזה בקלות. ובטוחה שאם היה לי יותר זמן הייתי מנסה לבנות אותו בעצמי בצורה יותר טובה בשבילי.

בהצלחה!! :)
 

galifray

New member
תודה על התשובה ועוד שאלה קטנה!

אני חוששת דווקא כי אני נמוכה ורזה.
יצא לי לעשות לא מעט טיולים אתגריים עם לא מעט משקל על הגב (15 ק"ג ולפעמים קצת יותר), אבל מטריד אותי שאולי בשביל להיות לוחמת כן צריך מבנה גוף מסוים (למרות שהפרופיל שלי הוא 97).
מצד אחד הרבה אנשים אומרים לי שאני אסתדר בהיבט הפיסי ושעשיתי כבר דברים יותר קשים, ומצד שני דברים שקראתי באינטרנט הטרידו אותי.
אני מוכנה להשקיע ולהתאמץ, כמובן, אבל אולי כן צריך לבוא עם נתונים התחלתיים מסוימים?

שיהיה לך המון בהצלחה!! כל הכבוד לך!!
 
למעלה