נתונים לגבי פתיחת עסק+

yanivc

New member
נתונים לגבי פתיחת עסק+

שלום לכל היזמים, ברצוני לפתוח עסק שיעסוק בגדול בפיתוח ובמכירת תוכנה (גם דרך האינטרנט). השאלה שלי היא איך אני פותח עסק כזה? האם לפתוח עוסק זעיר או חברה בע"מ. אם אני פותח חברה בע"מ, מי יעשה לי את ההנהלת חשבונות וכמה זה יעלה לי (בערך). מהי העלות הראשונית לפתיחת עסק ? והשאלה השניה היא איך אני יכול לקבל נתוני כרטיסי אשראי מלקוחות שרוצים לשלם לי דרך האינטרנט? אודה לכם על תשובות מפורטות.. עדיף דרך האי-מייל. תודה רבה יניב [email protected]

ronengafni

New member
איך פותחים עסק חדש ../images/Emo50.gif

ההחלטה אם לפתוח חברה בע"מ או עוסק מורשה תלויה באופי העסק, ובצפי ההכנסות שלו. (עוסק מורשה ניתן לפתוח רק אם מחזור המכירות שלך הוא נמוך) יש מספר שיקולים בעניין זה כגון : 1. האם יהיו עובדים נוספים לעסק ? 2. האם אתה רוצה לבנות מותג (אז עדיף חברה), אם לא תתחיל כעוסק מורשה. 3. אין הפרדה משפטית בין עוסק לבין חברה כך שאם יש לך בינתיים עבודה אחרת , חישובי המס מושפעים מזה. מומלץ לדבר עם רו"ח על כל זה. בכל מקרה, פתיחת חברה בע"מ עולה כ 4500 ש"ח וכוללת רישום ברשם החברות וטירחת עו"ד שמטפל בעניין. הנה"ח תבוצע ע"י רואה חשבון שיטפל בפתיחת התיקים במע"מ ומס הכנסה, תצטרך לשלם לו כ 500-600 ש"ח לחודש, ו כ 4000 ש"ח לדוחות שנתיים. חיובי כרטיסי אשראי ניתן לבצע ע"י התקשרות עם חברות האשראי (ויזה וישראכרט), למרות שיש הגבלות מסוימות לגבי עסקאות אינטרנט. כמו כן עליך לעבוד עם פלטפורמה של מסחר אלקטרוני המאושרת ע"י חברות האשרי, עם פרוטוקול אבטחה, וכד´. אני מכיר את כל העניין טוב, מכיוון שעכשיו בדיוק עברתי תהליך כזה. הקמתי חברה שמתמחה בנושא של פיתוח תוכנה, ושיווק ממוקד לקוח לעסקים קטנים. אם אתה רוצה לבחון את כדאיות העניין והאם יש אכן שוק לתוכנות אותן אתה מציע לפני שאתה נכנס לעניין, צור עימי קשר ונוכל אולי לשתף פעולה ולאפשר לך לבדוק את הכדאיות באמצעות הפלטפורמה שאני כבר בניתי. גם אם אתה צריך עזרה בשיווק, או הקמת אתר מסחר אלקטרוני בעלויות אטרקטיביות, אשמח לעזור. בברכה, רונן גפני מנכ"ל חברת mousemove 054-454233

למעלה