נתונים על ביילי אלוף הספרינט וחידה

ido mazor

New member
נתונים על ביילי אלוף הספרינט וחידה

ריאן ביילי האוסטרלי, אלוף אולימפי כפול (ספרינט וקיירין). מדווש עד 210 סיבובים לדקה. "מייצר" 2100 וואט (שקול ל-21 נורות של 100 וואט) - כמעט שלושה כוחות סוס! בתחרויות נמדדה לו מהירות של 74 קמ"ש, באימונים 88 קמ"ש. תזונה: ג'אנק פוד. ייחוד בספרינט: כשהוא בתחרות צמודה (כמו בחצאי הגמר והגמר של הספרינט בסידני), על קו הסיום הוא "זורק" את האופניים קדימה (כמו שרואים הרבה פעמים גם בספרינטים במירוצי כביש), והגלגל הקדמי מתרומם באוויר. מדהים. ולחידה: חוץ מהנצחונות של ביילי, למה עוד שימשה החליפת רכיבה שלו באתונה 2004?

ראיין ביילי מול תיאו בוס

שני הכוכבים הצעירים של המסלול באתונה, אני לפחות הייתי מאושר מהמחשבה על כך שיש להם עכשיו, לפחות 10 שנים של קרבות ראש בראש במסלול. אבל ההצלחה של בוס (אלוף העולם בספרינט ומדליית כסף באתונה), משכה את העין של ראבובנק. והשמועות מספרות שהכוכב ההולנדי הצעיר יעבור בקרוב לכביש (לפחות חלקית). לגבי ביילי עדיין אין שמועות שרצות באויר, יש לו יתרון שהוא נכנס לואקום שמשאירים קיילי ואידי. ולכן הוא יכול להשיג חוזים ענקיים כרוכב מסלול באוסטרליה. אבל אני לא יופתע אם אני יראה אותו ב-FDJUX או בקופידיס בשנים הקרובות.

Mont Ventoux

New member
נו, איפה כל הגוגלינאים?

אז למה עוד שימשה החליפה? לרצח בחניקה? להכנת גבינת פטה? לעסקת ברטר בעבור איזו חתיכת KFC? לבנג'י? בטוח לא בשביל מס' 2, כי ממקגי אנחנו יודעים שכפפות זה מספיק.

Sybh

New member
"יגעתי" ומצאתי...

ביילי השאיל את החליפה שלו לסטואי אוגריידי. הקישור למטה.

Mont Ventoux

New member
אהה.. סוף סוף. ח"ח על המציאה

חשדתי בסטואי, אבל הוא לא כתב על זה מילה ביומנו, והמורה דרש נימוק. נו באמת, למה כל דבר צריך נימוק? למה? ככה.

זה אומר שהוא רכב עם חליפה,

קצת מסריחה. הרי מקצי הקריין והמדיסון היו באותו יום. כלומר ביילי סיים לרכב את המוקדמות של הקריין, העביר את החליפה לסטואי למדיסון (60 ק"מ) ולבש אותה חזרה בגמר. כנראה שזו הסיבה שהוא רכב כל כך מהר, הוא רצה להיפטר מהחליפה המסריחה שלו.

ido mazor

New member
חחח לא נראה לי שביילי הזיע

קיירין זה 2000 מטר אם אני לא טועה, ביילי בקושי הזיע. מה שבטוח שאחרי המדיסון (60 ק"מ) החליפה הרבה יותר הסריחה. אוגריידי רכב בה הרבה יותר ק"מ מביילי באולימפיאדה.

ido mazor

New member
עכשיו נפל לי האסימון...

כן, ביילי רכב עם חליפה מסריחה מאוגריידי...

Sybh

New member
../images/Emo151.gifומה אני מקבל על פתרון החידה?

אני חושב שמגיע לי לכל הפחות בקבוקון זיעה של ביילי מהולה בזיעה של אוגריידי (או להיפך)

למעלה