נתונים רשמיים וסופיים- מערכת הבחירות 2008

ZiV GiLbOa

New member
נתונים רשמיים וסופיים- מערכת הבחירות 2008

ראש העיר- בני כשריאל עם 75% מהקולות. המועמד השני לראשות העיר רפי בן חור עם 25% מהקולות. התפלגות המנדטים- מעלה אדומים: ארבעה מנדטים למפלגת כחול לבן של כשריאל שלושה מנדטים למפלגת מעלה ביתנו של גרוסמן שלושה מנדטים למפלגת כולנו במעלה של נוריאל גץ שני מנדטים לצדק חברתי של אבי רחמים מנדט אחד לרפ של רפי בן חור מנדט אחד לעתיד. עוד שני מנדטים נוספים יקבעו לאחר ספירת קולות החיילים, היום. סגן ראש העיר בשכר בעת פרסום תוצאות האמת הכריזו מקורבים לכשריאל כי גבי בר זכאי תכהן כסגניתו של כשריאל וכי הקרב על הסגן השני בשכר יהיה בין גרוסמן לנוריאל גץ.

במילים אחרות - העוגה התחלקה יפה בין כולם

נקווה רק שלא ישימו לראש העיר רגליים על כל החלטה שצריך להעביר במועצה.

ZiV GiLbOa

New member
אני לא חושב שיש מי שישים לו רגליים

אני הייתי מופתע מאוד מהמנדט היחיד שקיבלה רשימתו של רפי בן חור. התחושה בעיר הייתה שהוא יזכה ביותר. לגבי ראשות העיר הסיכוי היה נמוך שהוא יעלה. ההתעוררות המאוחרת וההכפשות שהגיעו מידי פעם לא עזרו ואף גרעו. כשריאל עומד בפני שתי מפלגות עתירות מנדטים (שלושה לכל אחת) והוא יאלץ לבחור עם מי הוא ילך לקואליציה, אני מאמין שמי שילך איתו לקואליציה גם יכהן כסגן ראש העיר בשכר. להזכירכם- השמועות מדברות על תפקיד נחשק במיוחד לא בגלל הכסף (כ-30 אלף שקל) ולא בגלל התנאים המיוחדים אלא בגלל השמועה שכשריאל מתכוון בעוד שנתיים-שלוש לעזוב את עירנו ולעבור "לאח הגדול"- לכנסת. כלומר, זה שימלא את תפקיד סגנו של כשריאל יזכה לשבת על כס הראש למספר חודשים-שנים. כשריאל ימשיך לכהן והוא ינהל את המועצה, קשה לי להאמין שהמועצה תשים לו רגליים כי אחרי הכל, המטרה של כולם שם זה לשפר את העיר (זה נשמע מצחיק, בייחוד אחרי מערכת הבחירות האחרונה אבל אני מאמין שזה ה-אני מאמין של המפלגות, כרגע לאחר הבחירות). אם המפלגות לא יתנהגו בצורה קטנונית ויסגרו חשבונות עכשיו אולי נזכה לעיר טובה יותר. אגב סגירת חשבונות- זוכרים את הסכסוך בין כשריאל לתושבי מצפה נבו? מה קורה איתו?

eee2008

New member
עיר של מטומטמים

לא פלא שהמחסום לא יזוז לעולם, שהילדים שלכם ימשיכו לשרוץ בפארקים, ככה זה שאת ההורים מעניין רק הגינה ליד הבית.

eee2008

New member
למה חבל?

שאתם לא יודעים מה קורה לכם מתחת לאף ? תגידי לי גברת נכבדה, מתי בפעם האחרונה היית בשעות הלילה המאוחרות בפארק? ראית איזה זוועה הולך שם ? זה באמת מעניין משהו ? מתי יצאת בשעות הלילה וראית את עשרות הילדים שלכם עוצרים טרמפים כי את אף אחד בעירייה זה לא מעניין, התושבים אמרו את זה בצורה חד משמעית, אותנו זה לא מעניין, העירייה נשארה כמו שהייתה, "הילד שלנו בסדר, זה הילד של השכן", נראה מתי יתעוררו פה ויבינו שיש פה בעיה שורשית עם הנוער ששנים הוזנח, אני לא מדבר על הנוער המבוסס, זה שנשאר ללמוד במעלה אדומים, זה שמגיע עם גב חזק מהבית, אני מדבר על אותם ילדים ששורצים חסרי מעש ברחובות. כל כך חבל שהעיר הזו הולכת לאיבוד, כל כך חבל. תעמדו בפקקים, מגיע לכם!!!!!!!! כול דקה שתעמדו תחשבו על זה שאף אחד לא מטפל בבעיה שלכם, כי תושבי מעלה אדומים הביעו אמון מלא בראש העיר, אמרו שהמצב מעולה מבחינתם ! אמרו ושעכשו יסבלו בשקט.

מיכאל155

New member
בן חור 29% ולא 25%

בעוד כמה חודשים יבינו תושבי מעלה שהם טעו בכך שלא בחרו את רפי בן חור. כשריאל כבר 19 שנה במעלה אדומים ואל תצפו ממנו שיפתור את בעיות הפקקים, החינוך והנוער.

ZiV GiLbOa

New member
אתה הולך לפי מעלה אדומים

אני הולך לפי ynet מקומי, יום אחרי הבחירות היה פרסום של תוצאות הבחירות בכל הארץ. יכול להיות שיבינו שטעו, יכול להיות שבני ישתנה, יכול להיות שהאחוזים הסבירים לבן חור ערערו את בטחונו של כשריאל.

למעלה