נתוני בדיקה

• פותח הנושא ר ב
  • פורסם בתאריך

ר ב

New member
נתוני בדיקה../images/Emo35.gif

אלו נתוני בדיקת ראיה שעשיתי,ולאחר קבלת המשקפיים ראיתי שעדשה אחת עבה מהשניה.האם זה הגיוני על פי התוצאות?האם בכלל יש צורך במשקפיים על פי נתונים אלו? ואם כן לאילו מטרות? לרחוק 6/6 175 050-025- RE לרחוק 6/6 158 050-025-LE (011+025)??מה זה למחשב 175 050- RE למחשב 158 050- LE בתודה מראש

בדיקה/

שלום רב, לפי הנתונים ששלחת שתי העדשות צריכות להיות באותו עובי. אולי יש איזשהם פרטים שהשמטת, או שפשוט תבדוק שוב אצל האופטומטריסט. בברכה פרופ´ ענת לבנשטיין

ר ב

New member
נתוני בדיקה

פרופ" ענת לבנשטיין אני מודה לך מאוד. אני אכן אבדוק זאת עם האופטומטריסט ורק שאני אקבל תשובות הולמות ולא מתחמקות. בקשר לנתונים אני פשוט העתקתי אותם מתוך מה שהוא כתב לי.ישנם איזה נתונים מספריים שלא ממש מובנים לי, והמספרים הם 175 re ו 158 le ועל פי מה שהבנתי ממנו זה שאלו נתוני העניים שלי. יש לך מושג? אולי זה קשור לעניין? בתודה מראש ר ב

הבדל בעדשות...

שלום, לא רק גודל הצילינדר קובע אלא גם הזווית שלה, אם המסגרת מלבנית ומעט מאורכת יכול להיות שהעדשה השמאלית תהיה עבה יותר, גם אם שתי העדשות מאותו הסוג ואותו המיספר. אז לפני ש"תולים" כאן מישהו על עץ גבוה יש להיות מעט זהירים... לא אמרתי שאין שרלטנים בעולם אבל צריך לבדוק לפני שתוקפים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

עדשות

שלום רב, האמת שאני לא מספיק מתמצאת בעוביים של עדשות, וייתכן שאייל ברקו צודק, צריך פשוט לבדוק. בברכה פרופ´ ענת לבנשטיין

למעלה