נתוש!!!! את מוכנה להתייחס גם לפורומים

נגהלי

New member
נתוש!!!! את מוכנה להתייחס גם לפורומים

אחרים????? סתאאאאאאם! פשוט- מתלהבים שם מחוש ההומור שלך- אז לפחות תראי שאת מסמיקה או משהו! ושלום לפורום הנחמד של מעלה אדומים (עוד 5 דקות אני נוסעת "אליכם".) פליצי קפיצי- אני מבינה שאת לומדת עם הבת המקסימה שלי באמ"ית!!! תמסרי לה בכל פעם שאת רואה אותה שאנחנו מאוד מתגעגעים אליה, 100000000 נשיקות וחיבוקים ויאללה- שתבוא כבר הביתה! יום נהדר!!!

רגע- את אמא של רות נכון? O:

מאגניב!!! אבל... היא תמיד חוזרת הביתה, לא? זה לא שהיא ברחה לברזיל או משו, ופתאום תחזור עם איזה מישו גמלאי... P: (סתאם) רגע, איפה אתם? אתם לא בעיר? ברור שאני אמסור לה! O: ואני אמסור לה גם את געגועייך... איזה מגניב שאת אמא של רות, ושאת גם כותבת בפורום הזה. תגררי לפה אבל גם אותה! (אבל שלא תראה את השטויות שלי... טוב, ת'אמת שיש הרבה, אבל עדיין) היום בשעה 4:30 יש את הדבר הזה של הנוער העובד והלומד! D: אני באה... אבל מישו או מישי, או דו מיני מצידי- יצטרך להדריך אותי, כי אני לא ממש יודעת איפה זה... ^^"

הדבר הזה?!../images/Emo46.gif

זה הפנינג!!! עכשיו: נכון יש ת'בית כנסת של כיכר יהלום? במדרכה ממול, יש כניסה צדדית כזו עם שביל עפר, שמובילה למגרש הישן. תהיי שם. יהיה מי שיחכה למעלה. לחלופין, תהיי ב-16:15 או ב-16:30 בשער של תומר רחל (זה לא בטוח שיהיו שם.. )

סליחה! מחילה! ><

פשוט... פשוט... המילה הזאת ברחה מראשי ^^" סליחה -.-" אולי פשוט אני אדבר עם רעות, היא תדריך אותי, למה כי אני גם סנילית וגם קשת קליטה ^^" אבל רגע, איזה כית כנסת שליד כיכר יהלום? O: יש שתיים... יש את בית חב"ד, ויש את אבני החושן. בקיצור- לעמוד איפה שהשער של תומר רחל ולחכות? O:

אבני החושן

ואני לא בטוחה אם יהיו מדריכים שיחכו בתומר רחל, אבל סביר להניח שיהיו. מקס' ליתר ביטחון תקבעי עם רעות..

Dark Neko

New member
תוכלי לבוא גם לקניון. ../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

משם אני והשאר באים. D=

skaramoosh

New member
../images/Emo207.gif סמל בית ספר - עזרה בבקשה

נמאס לי מחוסר המבחר והשירות הגרוע ביפיז', מצפים ממני לקנות משם את בגדי בית הספר כשאין להם בכלל חולצות ארוכות במידה שלי, צריך לחכות חצי שעה בשביל להדפיס סמל, כשההדפסה עצמה לוקחת שניות ספורות, ואין עומס מיוחד בדרך כלל, הפ פשוט משאירים את השקית על הדלפק כדי שאנשים יצטרכו לחכות במקום, ובגלל שהוא במישור אדומים בעצם תקועים שם, וקונים כל מיני דברים בחנויות האחרות שכולן שיכות לאותן בעלים. אז החלטתי לקנות ולהדפיס חולצות בחנות ששכחתי את שמה שבקניון, שם גם יש להם מבחר נורמלי של חולצות T רגילות בכל המידות, והם גם מדפיסים את זה בזמן סביר. בכל מקרה, צריך לתת להם תמונה של סמל בית הספר שאני רוצה שידפיסו, ואני צריכה תמונה נורמלית של הסמל של התלבושת האחידה של חטה"ב דקל וילנאי ב', חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, והאתר של בית הספר לא מעודכן כבר שלוש שנים. אם למישהו יש את התמונה על המחשב, זה מאד מאד יעזור לי ^^ ואם כבר, אם למישהו יש גם את הסמל של תיכון דקל וילנאי זה יעזור לי, גם לאחי יש בעיות עם התלבושת האחידה, אצלו זה אפילו יותר גרוע, צריך לנסוע לתלפיות, וגם החולצות הן לא למייבש או משהו כזה, ואמא שלי שונאת לככת לשם. בחיי, איזו הודעה קוטרית. מצטערת.

נגה! O:

קודם כל, מסכימה איתך... דבר שני- את מתכוונת לחנות הזאת שבקניון במעלה אדומים? O: כי גם לי הש ברח מהראש ^^" דבר שלישי- לכולנו יש את אותם תלבושות כאן במעלה אדומים, כולנו סובלים מזה... ביפיז אין חולצות ארוכות! אפילו עם זה S זה גדול עלייך! והמדידת חולצות שם- נוראית! מדדתי חולצה במידה 18 וזה היה עליי קטן... זה ממש מעצבן. שאלה לי אלייך נגה: איך עושים הדפסים על חולצות? נגיד בא לי לצייר ציור, ולהדפיס אותו על חולצה... על איזה דף עשים את זה? צריך דף מיוחד? O:

Dark Neko

New member
למה JPG?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אם היא יודעת מה זה בכלל XD. אי אפשר ללכת על איכות גבוהה יותר?

לגבי התיכון

אין את הסמל שלהם ביפיז אבל יש אותו גם בביג שופ ובH&O רק שבביג שופ יותר זול.. וזה האתר של התיכון..http://www.orianit.edu-negev.gov.il/dekelvtjer/ למעלה יש את הסמל אבל הוא טיפה מטושטש וגדול מהסמל שיש על החולצות שלנו אבל אולי זה בכ"ז זה יעזור לך

skaramoosh

New member
תודה ../images/Emo140.gif

את חושבת שכדאי לי לנסות לסרוק חולצה לבנה ואז לערוך את הסמל שיראה נורמלי? זה יצא באיכות מספיק טובה?

לא יודעת

את יכולה לנסות, אבל לא יודעת מה ייצא עם הסמל.. ובכל זאת עדיף ללכת לביג שופ.. המחירים הם כמעט מחצית מהמחירים שבH&O

אנסה לעזור לך...

בתלפיות בחנות ביג שופ , יש מבחר חולצות באיכות טובה מאוד ובמחיר זול. בכל מקרה , את יכולה לגשת לשם ,להיות נחמדה לבחורה ולבקש ממנה 2-3-4-5
מדבקות ואם יש חנות שיש לה את המכונה את יכולה לבקש מהם להדפיס לך על החולצה שאת רוצה. לא תמיד יסכימו, קחי את זה בחשבון. מצד שני , את יכולה לנסות להדביק את הסמל עם מגהץ מעל בד , זה יוצא סביר ,לא כמו המכונה אבל אפשרי. בהצלחה !

כן, אבל...

אם נגיד אני רוצה לצייר משו ולהדפיס אותו על חולצה מאחורה, אז על איזה דף אני צריכה לעשות את זה? על נייר רגיל A4 או על דף מיוחד?

יש נייר מיוחד להדפסה על חולצות

סמל ביה"ס שמדפיסים על חולצות זה לא אותו דבר כמו הדפסה על חולצה רגילה. הדף שעליו יש את סמל ביה"ס זה מין דף משי דק דק שאותו מגהצים על החולצה . אם את רוצה להדפיס כל תמונה שבא לך על חולצה , תיק או כל בד אחר , יש דפים מיוחדים באופיס דיפו או בחנויות דומות ,זה דף מיוחד שאת מדפיסה במדפסת בבית איזה תמונה שבא לך ואח"כ מגהצת את זה לחולצה ( הגודל הוא גודל נייר a4 ) הבנת ?

למעלה