נתוש של אוריה, רוצה שינוי
בבקשה-רשימה:

נתוש של אוריה, רוצה שינוי../images/Emo35.gif בבקשה-רשימה:

1. בואי נתחיל עם הבמפרים
שמו עוד שניים ליד העירייה
!! אז או שיורידו לגמרי במקומות שלא באמת צריך, או ליישר אותם קצת. הכי דחוף-לטפל במחזירי האור המוגזמים (!!!) מול הקניון לאוטובוסים שחוזרים מירושלים
אחר כך, 2. נחליף חצי מהאוכלוסיה.בעיקר החדשים שפלשו לעיר.. נהיה כאן קצת מפחיד להסתובב..לא מכירים את כולם כמו פעם. 3. נעיף את המחסומים..או שפשוט נגרום לשוטרות הפעורות שם להפסיק לחפש חיזוקי אגו דרך הנהגים..ככה מעכבים את התנועה שרוצה לברוח מפה קצת. 4. נגרש את הילדים שצועקים ברחובות בשעות הלילה המאוחרות. 5. נפסיק לעשות צחוק מכדורגל (קבוצת דניה וחבריה+המנון+משחקים גורליים.. פחחח...נסחפו קצת) מה גם שכל שחקן שם חש רונלדיניו.ואני רצינית 6. נרחיק את המשטרה או המוקד המציקים (מוזר להם שבחור/ה קונה סיגריות או סתם חונה בצד הדרך בשעה 3 בלילה). 7. ניתן דו"חות תנועה באמת למי שמגיע ובאמת מגיע. 8. נפסיק עם הקומבינות -ע"ע 7 , וגם שראש העיר יתן אישורי בניה כשבאמת אפשר ולא רק כי הוא חבר של... 9. נתחנן לאנשים שלא יבואו לתדלק ביום שישי (הלחץ,הלחץ!). 10. נטפח גם את השכונות הישנות..ולא רק את המקומות המרכזיים שעושים רושם רק על תושבי חוץ. 11. נפטר חלק מכתבי עיתון "זמן מעלה" (כמה עילגות אפשר לסבול?!).וגם,נלמד אותם שלא כל עניין קטן ושולי חייב כותרת משמעותית וניפוח היסטרי ("ילד זרק על המוכר ממתקים","שוב עצרו ילדים מופרעים בפארק", "אבי אלקובי-גיבור הדור!הציל ילד מטביעה!!" ) .שמישהו ישלח אותם ללמוד להיות עיתונאי אמיתי. די לזלזול! 12. נפסיק את זיוני השכל של הרדיו המקומי. 13. נכניס חיים קצת בקניון השכונתי שלנו. 14. נוסיף עור תאורה במקומות חשוכים (בשכונות הישנות). 15. נוריד את מחירי המוניות. 13 שקל מרחוב הקרן עד הקניון? מה זה אמור להביע? לא ביקשתי מונית מזהב. 16. אגב מוניות, שיעיפו אותם מהמיקום הנוראי שביציאה מהקניון. די מסוכן. 17. במעברי חציה, נעיף עציצים עצומים שמסכנים את הולכי הרגל והנהגים בכך שהם מסתירים טווח ראייה. (לא סיימתי, אני בטוחה שיש עוד) אין סיכוי..נכון?
אגב, מבטיחה לצלם פעם הבאה את מנהל הבריכה אלקובי מפזז בברים ירושלמים.

שוצאן

New member
מדברים על רדיו...../images/Emo220.gif

מישו שמע את רדיו מעלה אדומים ביום רביעי או שזה היה חמישי..[?] בכל מיקרה אני דיברתי שם! *הפיהפיD:~* יש עוד את מי להעיף אבלגלגלי המוח שלי שובתים היום..

שיט! איזה באסה! פספסתי ):

איך שידרת? D: גמאני שידרתי ברדיו. זה כיף שם. חוץ מזה שהאוזניות מציקות, ומחרבשים לך שם בשכל ואת לא מצליחה להתרכז... מיכל- מי משדרת שם ברדיו? O: אני מכירה אותה אולי במקרה?

mikmikonet

New member
חברה שלי משדרת ברדיו של מעלה אדומים

ואני דווקא מאד אוהבת לשמוע אותה

אוף נו. רשמתי וזה לא שלח.

אני אקצר הפעם. את ממש צודקת לגבי כמה סעיפים. העיתון- שיודו אחת ולתמיד שלא תמיד יש על מה לכתוב, ושלא ישעממו אותנו עם כתבות מעצבנות. הקניון- שיפתחו חנויות אחרות, לא רק חנויות בגדים שאפשר למצוא סניף שלהם בכל חור. שיגוונו קצת. עוד חנות ספרים, עוד חנות מוזיקה.. הבמפרים- כשיוצא לי לנסוע באוטו לקניון- זה באמת מעצבן. אני מבינה את העניין של הבטיחות, אבל לא להגזים. המשטרה/משמר אזרחי/ מוקד- שיתעסקו עם הילדים שבפארקים בשעות הקטנות של הלילה. לא צריך להגיד מה הם באמת עושים שם.. הרדיו- חוץ מהמוזיקה המצעבנת (שזה כבר טעם אישי) גם השדרנים. די כבר לצחקק ולפקשש כל שידור, אני בחרתי במגמת תקשורת ואם ייצא לי לשדר אני ממש מקווה לא לשדר רק מוזיקה שיוצאת מכל החורים. פעם היו שידורים בבוקר, עם שרית משהו-כהן, ההיא מהסטודיו מדבריא. אני יודעת שהיא עשתה את זה בתנדבות, אבל נראה לי שזו התוכנית היחידה שאנשים מבוגרים הקשיבו לה באמת. ויש לי משהו להוסיף- הטלוויזיה הקהיליתית- הוידיאו ארט המעצבן הזה- כל מיני קטעי וידיאו שהמתנדבים שם מצלמים- למשל הסרטון של אריאלה והבת שלה באילת (ובמקרה אני מכירה את הבת שלה) - אני לא חושבת שזה מעניין משהו איך הן פחדו על המתקן ההוא, עם כל הכבוד לשתיהן . גם את המסיבת סיום של דקל ב' הם צילמו ושידרו. ואת שלנו (דקל א') לא. עניין של פורוטקציות או חד פעמי? (לא שזה כבר כ"כ משנה, כן..)

mamakes

New member
ראיתי את מה שכתבת ליאתוש ויש לי גם מה לאמר

אתחיל בזה שאת צודקת ברוב הדוגמאות שהבאת !!!!! אני מאוד מסכימה איתך לגבי העיתון , העילגות ושגיאות ההקלדה פשוט זוועה ,השבוע לדעתי , מרוב שלא היה להם מה לכתוב ציטטו לנו כתבות מעיתונים אחרים .חחחחחחחחחחחחח מי בכלל קורא את העיתון הזה , חוץ מהחמולה שמקשקים עליהם באדמדמת , מי ישמע -ממש מפורסמים
אני מציעה בכלל שהעיתון יוחלף לאלתר
הבמפרים באמת מוגזמים , היום נסעתי על הבמפרים שבכביש של העירייה , הגזימו , מי ישמע,שיקגו.... לגבי תחנת הדלק - צריך להתחנן שלא יתדלקו שם -לא רק בשישי אלא בכלל ,והמבין יבין ! המוניות - באמת סכומים בשמים , היתה תקופה שהמוניות (לא אלו של הקניון - השניים ) הורידו את המחיר ומהר החזירו, למה?? שמעתי אבל , שהם יוצאים מליד הקניון , אבל אני לא זוכרת איפה שמעתי את זה
גם אני ממש רוצה שיהיה יותר מעניין בקניון , אבל הקושי פוגשת שם אנשים מעניינים וחוץ מארומה - לא ממש מסתובבת שם ( אה, גם לדואר )... היתה תקופה לפני שנה וקצת שדווקא היו תוכניות ממש יפות ושירים יפים , מאז הלכה לי המערכת , אז לא ממש יוצא לי לשמוע ,אני יודעת שלשי בטברנה יש האזנה גבוהה בימי שישי. הטלויזיה ? בכלל חובבני וקטסטרופה
על סעיף 6 אני נאלצת למחות בתוקף
אני מצדיקה את המשטרה ואת הבטחון אם הם בודקים מה עושים אנשים בשלוש בלילה... שמענו מספיק סיפורים בארץ בכלל ואני חושבת שאני מרמזת איפושהוא לסעיף 2 שלך..... בספורט - אין לי שמץ ....
בקיצור ,כמו שאמרתי ברוב הדברים את צודקת ! אה , ומזל טוב על פתיחת הפורום , כייף שיש איפה לקטר , ורק שאלה אחרונה - יש משהו טוב שראית כאן ? טוב, זה נשמע רע , אז אנסה - החינוך כאן לא רע בכלל , אנשים במקרים רבים עוזרים אחד לשני בזמנים קשים , יש כאן קהילה שרבים מכירים רבים ותמיד תמצאי מישהו שאת מכירה ואת זה לא תמצאי בעיר גדולה. ראש העיר דווקא בסדר גמור , לדעתי , הייתי פעם במפגש שכונות שהעירייה עשתה ובאמת פתרו לאנשים שם בעיות ועכשיו עם נפגעי חפציבה -שמעת שראש עיריית מודיעין נפגש עם האנשים בעיר שלו ? או ראש העיר ירושלים עם נגעי הר חומה??בני כשריאל כן, אז דווקא נראה לי שלא הכל שחור , לא??

אני יכולה לאמר רק זאת

השבוע קבלנו לתיבת הדואר כמה דברים שדווקא נותנים לי תחושה שיש עשייה בעיר וברמות שאני לא מכירה מערים אחרות : דיווח על בדיקת איכות המים של העיר מעלה אדומים - הדיווח נשלח לכל תושבי העיר בדואר ולפי הבדיקה - מים נקיים יש לנו ! דף הסבר אישי לתושבים איך להתגונן בפני זבוב החול ומה לעשות במקרה הצורך. חוברת המתנ"ס ובה רשימת המון חוגים ופעילויות לילדים , נוער ומבוגרים - מיגוון שאי אפשר להתעלם ממנו. חוגי העירייה יתפרסמו גם הם - כמו בכל שנה וגם שם יש מיגוון העשרות. מופע סוף הקיץ - דוכנים , הפעלות והופעות. ש.י.ל. נרתמת לטובת סיוע לנפגעי חפציבה. בנק הזמן פועל בעיר מזה יותר משנה. (מי שלא יודע מה זה בנק הזמן מוזמן לחפש בגוגל ) חיסונים שנתייים לכלבים ניתנים חינם בעירייה. המשטרה עובדת ביחסי קהילה ומשטרה ולטעמי -מטפלים בנערים המרעישים ממש באופן הראוי ( להזכירך , יש עוד עבירות וקצת יותר משמעותיות ,אבל המשטרה בעיר מטפלת שווה בשווה. יש עוד ועוד , אבל אומר לך ליאתי מה דעתי באמת , אפשר למצוא הרבה דפקטים אם רק נחפש , אני מחפשת את הטוב ואז גם לי טוב , שכן,אם הייתי חושבת כמוך , לא הייתי נלחמת לפתוח פורום של העיר ! אני מאמינה שהפורום יהיה מקום שבו אפשר יהיה להוציא קיטור ולתת לקברניטי העיר לראות מה מפריע לתושבים ולטפל במידת האפשר , אבל ח י ו ב י -אצלי בחיים זו מילת מפתח , אחרת קשה לשרוד בעולמינו. בתקווה שעניתי לך ענת

ליאתוש - איפה את ???../images/Emo10.gif

למה את לא פה?? עצוב לי ....כי עכשיו אני לא יודעת מה את אומרת על מה שכתבתי

למעלה