נתחן נאסו בלונד-קשיי התאקלמות

perry9186

New member
נתחן נאסו בלונד-קשיי התאקלמות

שלום לכולם ,
אני די חדש בכל נושא אקווריום מי מלח ( ואקווריום בכלל , ניכנסתי לדירה עם אקווריום מרינה) , לאחר טיפול יסודי באקווריום כדי להתחיל הכל מחדש כי הדייר הקודם די הזניח לקראת הסוף (הבאתי את החבר'ה שטיפלו באקווריום לבחור הקדום) ,חשוב לציין שהדגים מהדייר הקודם גם נשארו ואף שרדו את הטיפול (החלפת מים הוספת כמות נכבדת של מלח ניקוי רפש והוספת כלור ), סוג הדגים ששרדו הם : שושנון קלארקי ו- אלמוגית הפסים .לאחר בדיקות תקינות המים (לאחר כשבועיים וחצי ) ע"י החבר'ה שניקו הולחט להכניס דג נוסף נתחן נאסו בלונד ,עשיתי התאקלמות ע"י טיפטוף והוא הוכנס לאקוורים (גודל האקווריום הוא באזור ה-450 ליטר),בערב הראשון הוא היה מפוחד בשעה הראשונה אך אח"כ יצא והתחיל להסתובב , אך למחרת הוא היה ניראה מפוחד המעיט לצאת ותמיד הסתתר בנוסף, התחלתי לראות סימני בורות שהשושנון קלארקי התחיל לעשות בכל רחבי האקווריום .במשך יומיים ההתחן נאסו בלונד עדיין מסתתר ,יוצא לסיבובים קצרים מידי פעם אבל חוזר למסתור והכי חשוב לא אוכל .
אני עדיין חדש בכל הנושא ולכן לא בטוח שיהיה לי את כל התשובות לתת לכם , אשמח לעזרה איך אני יכול לאקלם את הנתחן טוב יותר ?
תודה מראש ,פרי

נתחן נאסו בלונד

דג קל לגידול באקווריום
דרוש לו נפח גדול עם סלעייה רבה ,
טמפרטורה בין 24 ל-30 מעלות
מעדיף מזון צימחי
תוקפן מאוד לגבי בני מינו.
זה בסדר ההתנהגות שלו יקח כמה ימים והוא ירגע .
אין לתת מזון בימים הראשונים.

למעלה