נתח בשר לדוגמא

נתח בשר לדוגמא

התבוננו בתמונה .לפניכם מס 5 הנקרא גם פוליקה. חתוך לפי צורתו האנטומית..למיטב ידיעתי .שום קצב לא חותך כך את הבשר צ'י
 

צלשף

New member
אני לא יודע היכן אתה מסתובב אך

בכל הקצביות בארץ כך מפרקים את הפוליקה מ״ס 5 הכי פשוט גש לשווקים או לסופרים ושם תראה את המוצר אגב זהו הנתח הכי עסיסי בכתף מפאת חוסר רצון לשווק קצביות פרטיות אני נמנע מלפרסם את שמם וגם שם מפרקים את הכתף בצורה מסורתית של שריר מ״ס 8 כתף מ״ס 4 פוליקה מ״ס5 פלש פילה מ״ס 6 מכסה הכתף מ״ס 7. בתאבון
 
צלשף הסתכל שנית היטב

מה שאתה רואה זו רקמה מסביב לפוליקה כנראה שאינך מבד'יל בין חיתוך לחיתוך צ'י
 

צלשף

New member
כך לפי התמונה שאתה שלחת עם הריקמה בכל מקום

ואני כן מבדיל אחרי 26 שנים במקצוע
 
למעלה