נתח הסינטה
אתמול ראיתי בתכנית של אהרוני הוא הכין עם אחד מהבית שבא אליו מתכונים עם סינטה. במתכון הוא צלה את הסינטה על מחבת, אבל לא אמר לאיזה רמת בישול צריך להגיע, כלומר, אם הוא לא אמר זאת כל התכנית הבשר הגיעה לרמת WELL DONE לכאורה? מצרכים: 1 ק"ג נתח סינטה ללא שומן למשרה: 3 כפות רוטב סויה 3 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית שבבי צ'ילי 2 שיני שום כתושות 1 כף טימין 1 כף רוזמרין מלח פלפל גרוס ברוקלי מופרד לפרחים שמן זית 2 שיני שום קצוצות אופן הכנה: - חותכים את הבשר לקוביות של כ-3 ס"מ - מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הסינטה - מבשלים את הברוקלי שלוש דקות ומסננים, שוטפים במי ברז - מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן, מכניסים את הבשר וצורבים סביב סביב - יוצקים את הרוטב ומזגגים מעט - מקפיצים את הברוקולי בשמן זית, שום, מלח ופלפל - שמים במרכז צלחת את הברוקלי ומסביב מסדרים את קוביות הבשר זה המתכון,מי שראה בוודאי ידע להגיד לי איזה רמת עשייה הוא קבע להכנת הבשר.
אתמול ראיתי בתכנית של אהרוני הוא הכין עם אחד מהבית שבא אליו מתכונים עם סינטה. במתכון הוא צלה את הסינטה על מחבת, אבל לא אמר לאיזה רמת בישול צריך להגיע, כלומר, אם הוא לא אמר זאת כל התכנית הבשר הגיעה לרמת WELL DONE לכאורה? מצרכים: 1 ק"ג נתח סינטה ללא שומן למשרה: 3 כפות רוטב סויה 3 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית שבבי צ'ילי 2 שיני שום כתושות 1 כף טימין 1 כף רוזמרין מלח פלפל גרוס ברוקלי מופרד לפרחים שמן זית 2 שיני שום קצוצות אופן הכנה: - חותכים את הבשר לקוביות של כ-3 ס"מ - מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הסינטה - מבשלים את הברוקלי שלוש דקות ומסננים, שוטפים במי ברז - מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן, מכניסים את הבשר וצורבים סביב סביב - יוצקים את הרוטב ומזגגים מעט - מקפיצים את הברוקולי בשמן זית, שום, מלח ופלפל - שמים במרכז צלחת את הברוקלי ומסביב מסדרים את קוביות הבשר זה המתכון,מי שראה בוודאי ידע להגיד לי איזה רמת עשייה הוא קבע להכנת הבשר.