נתח הסינטה

חMודי

New member
נתח הסינטה

אתמול ראיתי בתכנית של אהרוני הוא הכין עם אחד מהבית שבא אליו מתכונים עם סינטה. במתכון הוא צלה את הסינטה על מחבת, אבל לא אמר לאיזה רמת בישול צריך להגיע, כלומר, אם הוא לא אמר זאת כל התכנית הבשר הגיעה לרמת WELL DONE לכאורה? מצרכים: 1 ק"ג נתח סינטה ללא שומן למשרה: 3 כפות רוטב סויה 3 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית שבבי צ'ילי 2 שיני שום כתושות 1 כף טימין 1 כף רוזמרין מלח פלפל גרוס ברוקלי מופרד לפרחים שמן זית 2 שיני שום קצוצות אופן הכנה: - חותכים את הבשר לקוביות של כ-3 ס"מ - מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הסינטה - מבשלים את הברוקלי שלוש דקות ומסננים, שוטפים במי ברז - מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן, מכניסים את הבשר וצורבים סביב סביב - יוצקים את הרוטב ומזגגים מעט - מקפיצים את הברוקולי בשמן זית, שום, מלח ופלפל - שמים במרכז צלחת את הברוקלי ומסביב מסדרים את קוביות הבשר זה המתכון,מי שראה בוודאי ידע להגיד לי איזה רמת עשייה הוא קבע להכנת הבשר.
 

rampelech

New member
רמת תעשייה

לדעתי גם אם הוא לא אמר מה רמת הצלייה לא כדאי יותר ממדיום בוודאי עם נח סינטה נקי משומן. לך על מדיום רייר. (בינינו, וותר על הברוקולי....
)
 

חMודי

New member
איזה תוספות אעשה לו בדיוק,

אני לא רוצה להרגיש כמו במסעדה מזרחית- רק בשר בלי כלום.
 

BiggPoppa

New member
תפוח אדמה בתנור

תפוח אדמה בנייר כסף. לפחות שלוש שעות ב 120 מעלות. אין יותר טוב מזה. בתיאבון.
 

rampelech

New member
אפשר

בטטות ואם בא לך להשקיע אז שום אפוי עוד לא הרג אף אחד...
 
למעלה