נתח פלדה

avico2591

New member
נתח פלדה

מישו יודע מה הסיבה לנתח משובח וטעים ובשרני כזה אין במלאי בהרבה מקומות וצוואר יש לדוגמה שהוא לא פחות בשרני מהפלדה - פלדה על האש בשול ארוך לא יהיה יותר טעים מצוואר ?
 

חיהק

New member
פלדה

פלדה הוא נתח טעים בשרני וטעם חזק שמתאים מאוד לטחינה ובישול ארוך
הסיבה שקשה למצוא נתח כזה הוא שהוא לא מגיע קפוא , ובד''כ רק באיטליז שנמכר בשר טרי ניתן למצוא, או לחילופין קניה במקום שבו מכירים וכמו שנהוג לומר - צריך מערכת יחסים אישית וטובה עם קצב בכדי להשיג נתחים מובחרים .
בשר צוואר נפוץ יותר שמשמש לטחינה לרוב.
 
למעלה