נתח שייטל
נתח רבגוני שמתאים גם לצלייה קצרה והקפצה וגם לצלייה ארוכה כגון תבשיל וצלי. אם מיישנים אותו כראוי, הוא נפלא לשיפודים, אומצות וצלייה יבשה בתנור.
אני רוכש נתח מיושן הייטב ושם אותו כנתח שלם על גריל פחמים לצליה יחסית איטית .חותך לטבעות ממתין כ15 דקות ואז מגיש .טעים במיוחד בעל טעם בשרי מודגש.
ודבר נוסף בנתח שייטל יש רק 22 מיליגרם כולסטרול מול כ70 שיש באנטריקוט אז למי שצריך לשמור על כולסטרול כדאי לדעת .לשם השוואה בגבינה לבנה 5% יש 15 מיליגרם.