אוהבים סטייקים, אך לא אוהבים את השומן שבסטייקים, גם כאשר אנו רוכשים נתחים שאמורים להיות דלי שומן, כגון סינטה, עדיין יש שומן בצדדים, ואף בתוך הסטייק, מה שמצריך מאיתנו לעבוד ולחתוך ע"מ להוציא את השומן. האם יש נתחים יותר דלי שומן מאשר סינטה ? תודה.
באנטריקוט יש אכן הרבה בשר סינטה לעומת זאת רזה מאוד. ביחוע עם מורידים את השומן בצדהנתח הדל בשומן ביותר הוא הויסברטאן אך הוא אינו מתאים לסטייקים את השומן בסינטה אפשר לבקש ממוכר הבשר שיוריד, כך שזה לא משאיר לך עבודה כמעט יום נעים רני