נתיב בריחה

נתיב בריחה

ישנו תמיד נתיב בריחה רוצה לנצלו אך לא יכולה מכאן כבר אין דרך חזרה... מראות קשים צעקות האימים זעקות אילמות בלאגן בריקמות... נתיב בריחה יחזיר אותי לנק´ ההתחלה אין כלים להתמודד הולכת להתמוטט גשם חם זולג ונוטף הריח אינו חולף נתיבה בריחה לא עוזר לא משכיח אף לו לדקה........

היי דרך אגב...

ביקרתי בפורום שלכם הרבה מאוד ולאחר הרבה התלבטויות החלטתי להצטרף... אז היי... החלטתי להציג את עצמי דוקא עם השיר הזה... לכו תבינו... אני בכלל מבטא הרבה תחושות דרך שירים... מקוה שזה מקובל עליכם...

שלום פרפר וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

לפעמים, כשלברוח לא עוזר, מנסים את ההפך - להביט לפחד שלך ישר בעיניים ולבדוק מי הוא וממה הוא נובע. את מוזמנת אם את רוצה לעשות את זה כאן.

ואולי...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לו ידעתי איך לעשות את זה הייתי עושה זאת ולו היו לי את הכוחות הייתי עושה זאת... ואולי יש לי את הכל ובעצם אני סתם מספקת תירוצים? ואולי אין לי כלום והכל נמצא אצלי בראש? ואולי ואולי ואולי...

חפרתי את הבור ועכשיו נפלתי לתוכו...

וכיון שעשיתי את כל זה לבד כנראה גם לתפס מהבור אני צריכה בכוחות עצמי? או כמו שאומרים: הכנת לעצמך את הדייסה עכשיו את צריכה לאכול אותה.........

משמדובר בתקיפה מינית

חייבים להיות לפחות שניים. אז אחריות בלעדית על עצמך אולי לא כל כך הגיוני לקחת. וגם, כפי שכתבתי לך בהודעה הקודמת, אינך חייבת להתמודד לבד.

../images/Emo35.gif

אולי אני לא חייבת להתמודד לבד אבל מצד שני להכניס להתמודדות שלי מישהו אחר, שבכלל לא אמור לעבור את כל זה, זה קצת אכזרי לא? וחוצמזה מי רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה? אולי לא כל כך הגיוני אבל אני לא יכולה לברוח מאחראיות... הייתי צריכה לחשוב ולדעת לא?

מותר לשאול

כי זה כבר לא נשמע לי כמו איזה נושא כללי, אלא משהו ספציפי שקרה לך, כאשר ניסית לשתף מישהו. אם את רוצה, את יכולה לדבר על ההתנסות הזו. בכל אופן הפורום הזה ופורומים נוספים בהם באים אנשים כדי לתמוך זה בזה, מתאפיינים בכך שמקובל כן לפתוח וכן לדבר על הדברים ואת כמובן מוזמנת להצטרף לזה.

מותר לשאול?

מותר לשאול כי זה כבר לא נשמע לי כמו איזה נושא כללי, אלא משהו ספציפי שקרה לך, כאשר ניסית לשתף מישהו. אם את רוצה, את יכולה לדבר על ההתנסות הזו. - לא ממש הבנתי למה את מתכוונת...

למעלה