נתיב הזמר של נתיבה בן יהודה

פּלפּל

New member
אולי "אוטוביוגרפיה בשיר וזמר"?

"חבורת נתיב הזמר" היה שם ההרכב (שכלל אם אני לא טועה את דני ליטני, דני בסן, לאה שבת, דפנה ארמוני ועוד) שביצע בתכניות הטלויזיה "נתיב הזמר" שהגישה נתיבה שירים מפעם בעיבודים מחודשים. לא ידוע לי על ספר באותו השם, אבל ספר השירים שהיא ערכה עם שירי ראשית הציונות (סיפורים, מילים ותוים) נקרא "אוטוביוגרפיה בשיר וזמר". הוא יצא בהוצאת כתר ואזל מזמן, אך איתמר לוי רכש את הזכויות והדפיס אותו במהדורה חדשה. אם לספר הזה התכוונת, ניתן להשיג אותו בחנות הגדולה שלו בצרופה או בקטנה, בגבעתיים, או להזמין דרך האתר.

רפאל 3

New member
אכן לספר הזה התכוונתי

אבל אני בירושלים, יש לך מקום להפנות אותי לשם? או אולי, להתקשר ישירות אל נתיבה עצמה, היא תדע לתרום לי מידע? מה אתה אומר, בא בחשבון?

פּלפּל

New member
יופי!

שמח שהצלחתי לנחש למה התכוונת. את נתיבה אפשר למצוא (כמעט כל הזמן) ב"לשכה" שהיא פותחת כמעט כל יום בבית הקפה מתחת לבית שלה, ברחוב הפלמ"ח בירושלים. אתה מוזמן לנסות לתפוס אותה שם . לגבי הספר, סביר להניח שאין לה עותקים מיותרים למכירה, אבל אולי הספר נמצא בחנויות ספרים משומשים בירושלים. רשימת חנויות מופיעה במאמרי הפורום ואתה מוזמן לנסות שם. הסיבה שהמלצתי לך לפנות לאיתמר היא שהוא הוציא לאור את הספר מחדש והוא היחיד שמוכר אותו כיום. אין לו חנות בירושלים אבל הוא עושה משלוחים לכל הארץ. תרים טלפון לאחת החנויות ותבקש שישלח לך לירושלים או שתזמין, כפי שכבר הצעתי, באמצעות האתר. בהצלחה!

למעלה