נתינת שם לאקורדים

HydroPanic

New member
נתינת שם לאקורדים

אהלן חברים יש לי כמה אקורדים שאני מת לרשום ואין לי מושג איך "מוצאים" את השם שלהם הנה דוגמא : מיתר ראשון פתוח מיתר שני פתוח מיתר שלישי סריג רביעי מיתר רביעי סריג רביעי ועל כל השאר לא מנגנים אני אשמח להסבר תודה

HydroPanic

New member
סבבה אחי

קודם כל תודה אבל איך הגעת לזה כלומר אני רוצה לדעת איך לזהות את האקורדים כי יש לי עוד "כמה" כאלה אם בא לך לתת לי הסבר אני אשמח תודה

Shards

New member
מה ז'תומרת

איך הגעתי לזה? לפי התווים שמרכיבים את האקורד החלטתי איך לקרוא לו. תנתח את האקורד לפי התווים, לא לפי השריגים או הפוזיציה או הצורה. למשל באקורד שנתת מופיע פעמיים התו סי, פה דיאז, ומי. עכשיו, משולש של אקורד B הוא סי, רה דיאז, פה דיאז. אז סי, מי, פה דיאז הוא Bsus4, ומאחר שפה דיאז הוא התו הנמוך, Bsus4 / f sharp. (אני בכוונה כותב את המילה sharp ולא מסמן "#" כדי שהוא לא יהפוך את האנגלית) עומרי.

HydroPanic

New member
תודה רבה

על ההסבר אבל זה גדול עליי תכלס לא הבנתי, תאוריה זה משהו שאני יכול להגיד בוודאות שאין לי מושג בו תכלס חבל, אני יעבוד על זה תודה בכל אופן עמרי

Shards

New member
בכיף

אם יהיו לך שאלות ספציפיות או אם אתה מעוניין בשיעורים, צור קשר ואשמח לעזור. מייל / מסנג'ר: [email protected] טלפון: 0547389934, 046380974, בכל שעה. עומרי.

למעלה