נתי קיבל נשיכה

נתי קיבל נשיכה../images/Emo10.gif

נתי ביום שלישי ננשך בהסעה על ידי נשיכה מאוד מגיעלה על ידי ילד שזה לא הפעם הרשונה שהוא נושך זה לא פייר שילדים אחרים צריכים ליפגע בלל ילד כזה נישכה יור גרועה מנשיכת של כלב אני רוצה לדעת בית ספר הצורי צריך לחנך ילדים לא לגדל כלבים אני לא מאחלת לאף אמא שיקרא לה מה שקרה לנתי שלי אני מקוה שזה לא יקרה שוב כי הם כן אני יעשה מזה בלגאן

../images/Emo46.gifמבינה את כאבך אבל../images/Emo31.gifהסגנון הבוטה

ממש אבל ממש לא במקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והפרצוף הכועס הוא כלפי הסגנון ולא לגבי הנשיכה......

אני מצדיקה אותך חיה.מאוד.גם אני לא אהבתי

את דרך ההתבטאות. אין שום הצדקה לכינוי כלב לילד גם אם נשך בפראות. זהו ילד ככלות הכל. אני מבינה ללבה כאם, אך גם לאותו ילד נשכן יש אם, ואם היא קוראת מילים אלו זה כואב עד מאוד. חבל ועצוב.

smo

New member
אביטל, כלב הוא ידידו הטוב של האדם ../images/Emo140.gif

לפני כמה ימים היללת ושיבחת את בית הספר על מסיבת הסיום. אולי כדאי שתקראי מה שכתוב שם....התהפכה הקערה על פיה מסתבר. החלמה מהירה לנתי. יום נעים

mosh_the_ant

New member
למה שלא תדברי איתם כבר עכשיו?

מה זה יעזור פעם הבאה? אם יש בעיה -טפלי בה. נסי לדבר עם המורה,ואולי שהנושך ייסע בהסעה אחרת? או לבקש מהנהג שלא יושיב אותם קרוב אחד לשני.‏

smo

New member
אמור תמיד להיות מלווה. לא תמיד רואים

ולא תמיד תופסים בזמן

המלווה בטח יושב ליד הנהג

זה לפחות מה שאני רואה בהסעה של ראובן ואחרי שאני מעירה אז היא "עונה לי" ואחר כך עושה לי פרצופים בהמשך הימים.

למעלה