נתי תודה

yossi113

New member
נתי תודה

השתמשתי בעצתך - הורדתי הילוך(ים), העליתי קאדנס, וסופסופ עליתי את שני הקירות שבסוף העליה מעין-כרם. היום זו גם הפעם הראשונה שעשיתי את ירושלים-בר גיורא-ירושלים - מסלול שאני זומם עליו זה זמן רב (עד היום עשיתי רק חלקים ממנו). (ואני מאוד גאה בעצמי)

natyh

New member
ואני מעביר את תודתך

אל יורם גלבוע טום פרידמן ויאיר בן עמי שחילקו לי חופן עצות שאני מנסה ואם מצליח לי מעת לעת מפזר הלאה . בהצלחה . המשך כך

yossi113

New member
תודה אם כן גם ליאיר, יורם וטום

ושאלה נוספת (קלה יותר): ניתן לרכב מחובר בעיר?

natyh

New member
אני אישית נגד

להתחבר בכלל , אך שמעתי כבר הרבה דעות לכאן ולכאן . יורם נגד , יאיר וטום מן הסתם בעד . אני כאמור משוחד . ומאחר שמעולם לא ניסיתי להתחבר אני פסול לעדות . נתי

yossi113

New member
זה מעניין

עד היום לא שמעתי על מתנגדים לחיבור. מה הנימוקים נגד?

יש בעייה רק אם אתה לא מיומן, אבל

להיות מיומן לוקח זמן קצר מאוד (כמה שעות רכיבה) ואז יש רק יתרונות והרבה. לא עולה בדעתי שום חיסרון משמעותי למעט אולי הירדמות אצבעות הרגליים שגם לזה יש פתרון. (ןאולי מחיר הנעליים, הקליטים והפדלים...?!)

Sybh

New member
רכיבה בעיר

אני רוכב מחובר בעיר רק לעיתים רחוקות (בדרך מהבית בגבעתיים לשביל שבפארק הירקון ברמת גן ובחזרה). בעיר יתכנו מצבים בהם עלולה להתחייב עצירה די פתאומית, באופן שלא יאפשר להתנתק מהפדלים בניחותא, או להתנתק בכלל. בקיצור, בעיר אני מעדיף רגליים חפשיות.

Sybh

New member
את זה

אני רוכב רק על אופני כביש, שיש בהם פדלים/קליטים של LOOK. אבל אני מצליח לדווש לא רע גם עם נעליים רגילות, בדרך לעבודה למשל.

mazursky

New member
תגובה

זה לא נכון מה שאתה אומר אני רוכב גם בעיר וגם מחוץ לה מחובר וזה רק עיניין של ניסיון והרגל גם אתה אני מאמין עם הזמן תוכל להוציא את הנעל גם בעצירות פיתאומיות זה רק עיניין של תרגול

למעלה