נתממ

dliel

New member
נתממ

שלום,
אני מיועד להתגייס ב27/12 . יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל עליהן תשובה.
לפני שבוע וחצי התקשר אליי מישהו מתא מתנדבים וביקשתי להתמיין לתפקיד נתממ - ניהול תשתיות מערכות מחשב. הוא אמר שיעביר את זה הלאה ושייצרו איתי קשר.
האם צריכה להיות איזושהי בעיה למתנדב להתקבל לתפקיד? (כמובן אחרי מיון\ראיון).
ואם אתקבל זה אומר שאעשה שלוש שנים שירות + שנה קבע?

כמה זמן עד שמקבלים יום מיונים\ראיון וכמה זמן סה"כ כל התהליך? כי אני ממש לא רוצה לדחות את הגיוס.
במידה וזה תהליך ארוך יותר מהמזמן שיש לי עד הגיוס, יש אפשרות להתגייס לאיזה תפקיד כללי זמני או משהו כזה ולהמשיך את ההתמיינות?

תודה ויום טוב

nitz94

New member
אין לי תשובות, אבל-

לפני כמה ימים נכתב בפורום שגיוס דצמבר נדחה ל17.1.13.

nitz94

New member
תא מתנדבים...

מוזמן לגלול קצת את הדף להודעה "גיוס דצמבר נדחה". זה הקטע עם תא מתנדבים, שמגלים דברים במקרה... גם אני גיליתי דרך הפורום שאין לגיוס שלי טירונות.

dar120

New member
מקווה שזה לא נכון!!

אפאחד לא הודיע לי רק מפה אני ידעתי על זה !! ממש מקווה שלא דחו

Run for a Fall

New member
שלום

הייתי מיועד לקורס נתמ"מ לפני הגיוס.

כמעט בטוח שבאמת תצטרך לחתום 3 שנים חובה + שנה קבע, ככה זה תמיד למתנדבים שעוברים קורס ארוך. מדובר בתפקיד מאוד טוב לפי מה ששמעתי (לצערי לא הגעתי אליו בגלל בעיות רפואיות) ולפי דעתי באמת שווה לך לחתום אם תתקבל.

לא יודע לגבי המגבלות של ההתנדבות, שווה לשאול את תא מתנדבים על זה.

בקשר לתהליך המיונים, באים ליום מבחנים ואם אתה עובר אותו אתה מזומן ישר לתחקיר בטחוני. סה"כ שני שלבים של מיונים. לא מדובר במיון ארוך (כמו מיונים של המודיעין למשל), ולכן אין לך מה לדאוג בקשר לזמן שנותר עד הגיוס.

מה שכן, אני לא יודע מתי מחזור המיונים הבא (אני מניח שתצטרך לעשות מיונים ביחד עם שאר המלש"בים ולא יעשו לך יום מבחנים "פרטי"), ואם הוא לא בזמן הקרוב אז בהחלט ייתכן שייאלצו לדחות לך את הגיוס.

מקווה שעזרתי ובהצלחה!

lavifighter

New member
אחלה תפקיד, אני לא בטוח לגבי מתנדבים

בגלל שהוא של בסמ"ח, תוכל לקרוא את הדיון שעשינו בנושא קצת יותר למטה בפורום, זה לא ברור האם הוא מקבל מתנדבים או לא.

נ ו ע ה 12

New member
שוב... צריך לדייק :)

בסמ"ח זה בית ספר למקצועות המחשב. מקצועות המחשב הם לא רק תכניתן (ממר"ם)! בבסמ"ח ישנם קורסים שונים ומגוונים, אליהם כן ניתן להגיע.

* ההודעה שלי כללית ואינה באה לתת תשובה לשאלה האם ניתן בתור מתנדב להתקבל לקורס המדובר (נתמ"מ) או לא.

למעלה