נתן!!!----> גם יפה וגם
ה !

Hadardur

New member
נתן!!!----> גם יפה וגם ../images/Emo32.gifה !

חהחהחחהחהחחהח קרדיט לרן החמודי בודי חח שעזר לי ולשיר בעת תסביך הOFF שנהיה כבר ידוע [אני חושבת] בפורום... אני כבר לא יצירתית אין לי מוזה... טוב קיצר זה האוף שלכם, ואתם כבר יודעים מה לעשות בו שובבים שכמותכם אללה שבוע טוב אוהבת את כולכם ככה המון!!! אגב היה מעולה לראות חלק מהפורום בהופעה... :)

GILoSH3

New member
נתן מלךךך :)

חחח הדרי זה כבר נהיה המוטו שלך לא?? ובאמת חוצפה שהוא בא עם אותה חולצה!! הוא אמר שזה היה רק להופעה ההיא...! :/

Hadardur

New member
יפה שלי:) תודה על המחשבון!

מחר בהפסקה את איתי! איזה הפסקה? שתיים! ביום!!!

GILoSH3

New member
אווו הדר הגזמת!!!!

שתייםםם?!?!?!?!!? ביום???????? את מסוגלת בכלל???? הא? הא? יש לך אומץ??? חחחחחחחחחחחחחחחחח דיי מצחיק לי "יש לה מעיל כמו שליייי"

eladi88

New member
חחחחחחחחחח עלק גם יפה וגם אופה

חחחחחחחחח מה את חשה מה??

eladi88

New member
נכון את ../images/Emo47.gif האוף

[שלא תגידי שאני לא מפרגן יא תימנית שמסנג'רת ידידים שלה שיביאו קבוקים] אבל להיות בששששששש אני לא יהיה!!

Hadardur

New member
מה?! אווו אני קניתי את הקבוקים האלה

בפיצוציה שממול לבארבי זה כבר מסורת שלי... איזה זבל פשוט נתתי לו להחזיק כי הוא רצה לאכול חחח ולי לא היה ממש בא

eladi88

New member
אההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחח

לא ידעתי... טעות שלי... טוב אז את גם
הקבוקים

הדר!!! תקשיבי!!

תעשי כבר
יר!! שנים אני מחכה לזה... וכניראה ביומחמישי אני הולכת לעשות את הקעקוע שאמרתי לך... :]

talba3

New member
מוקדש לאלעד!

האליפותתת תחזור שוב פעם אל הכרמל אז בואו נגיד תודה לאל האליפות ירוקה אווווווווווווווווו

talba3

New member
אני שמעתי את...!!!

אמן ברדיו ועוד בפלאפון שלי שמעתי את זה זה היה ב90 FM התחלתי להשתגע בבית חחחח הייתם מאמינים. אמן ברדיו???

למעלה