נתנו לנו את התאריך להדרן!!!!!!!!

נתנו לנו את התאריך להדרן!!!!!!!!

הוא ב2.2.02!!!!!!!1 ואני רוצה להיות בג´ינג´ל ובתארוכה (מי שלא יודע מה זה שישאל) מתמר שרוני

הדרן זה יומהולדת לשבט שלי(שבט הדר)

תמיד בסביבות החורף השבט שלנו- שבט הדר מארגן פסטיבל ליומהולדת של השבט, השנה השבט שלנו בן 25!!!(חצי יובל). בספטיבל הזה בוחרים נושא והנושא מחולק לתת נושאים(כמספר הגדודים שבשבט). כל ילד/חניך הולך לאיזה דבר שהוא רוצה והאפשריות הם: תערוכה גדודית, שיר גדודי,פירסום וג´ינגל. יש גם ילדים מוכשרים מאוד שהולכים להתקבל לקרוואנים יש קרוואן צוציק(שירה) ומחול, קרוואן שכב"ג שזה לבוגרים(שכב"ג) ויש את הסרטונים למינהם. השנה הנושא שלנו הוא....(תופים) ´רק בישראל´!!!! והנושא של הגדוד שלי הוא....(תופים) ´כולם מדברים על שלום´!!!1 שיהיה לי בהצלחה
ושנזכה ונעשה בדיחות מעצמנו ב-
- תמר שרוני

וואי מגניב....

גם אצלנו ליפני כמה זמן היה "יומולדת" לשבט....אבל לא עשינו את זה כזה מגניב כמו שאת מתארת ששלכם...! טוב נו אולי ביגלל שהשבט שלנו לא כזה עשיר ,בואי נומר שקיים בו מעט מאוד כסף...בואי נומר מעט מאוד מאוד כסף...טוב..וכך הלאה... בקיצקוץ תהני ואל תפדחי את עצמך יותר מידי...אם על זה חשבת...! בה ביי -אבישוג!

מזה קשור לעשירים או לא? וזה כיף

לפדח את עצמך:) אני אנסה לשלוח לחפש לכם תמונה של שנה שעברה של ההדרן

מצאתי!!!!!!

מצאתי תמונה של ההדרן שלנו אבל זה של כל הג´ינגל של הגדוד שלי ואני נראת שם מזה נוראי(באמת!) חפשו אותי...

אני יודעת שזה לא קשור אבל

גם אח שלי בצופים ובא לי לשלוח גם תמונה שלו, הוא היום בכיתה י´(מדריך) ושנה שעברה הוא היה בט´ והוא השתתף בהצגה (בכיתה ט´ עושים הצגה)

זה כן קשור.....(לכסף)

כי אם יש לכם כסף אז אתם יכולים לממן ל"הדרן"שלכם ציוד וכאלא דברים ואנחנו לא.... אזב איפו את בתמונה? בה ביי- שוגית...

אין לי מושג איפו את כי........./images/Emo23.gif

אף פעם לא ראיתי תמומונה שלך או שתיארת לי אותך אז אני מתה מסקרנות ....נו תגידי! תגידי! תגידי! (וזאת פקודה!....רישמית) סתאאאם....נו בבקשה.... בה ביי-אבישג! נ"ב-תיתחשבי במצב הריגשי שלי (אני נוטה להיתאבדות....)

noa_n

New member
הבנתי... גם בשבט שלנו יש משהו דומה,

אצלנו בשבט שיקמה, לא עושים יום הולדת לשבט עם כאלו פסטיבלים, בעצם לא עושים ביכלל, אבל כל שנה יש לנו את ה"פסישיקמה" שבו כל גדוד מחבר שיר וריקוד על נושא מסויים, והגדוד שמנצח זוכה באיזה פרס, נניח שנה שעברה זה היה על נושא המיים, וגדוד ט´ שניצח זכה בנסיעה לסופרלנד... הגדוד שלנו (אז ח´) כמו בכל שנה (כימעט) היה אחרון...

anat113

New member
לנו יש משהו

ששמו נחshwo זה בערך כמו של noa_n רק שאצלינו זו לא תחרות עושים את זה בשביל הכיף... ענת

למעלה