נתניהו אל תצא לשמש

XמX של Wון

Well-known member
אל תצא לשמש אם חמאה מונחת לך על הראש.
זוכרים איך לעג נתניהו לגנץ בעניין החשד לפריצה לסלולר שלו ( עד היום לא ברור אם נפרץ בכלל ומי באמת היה אחראי לפריצה אם הייתה כזו .. ) -
"אם הוא לא הצליח לשמור על הטלפון שלו - איך ישמור על המדינה שלנו?״ שאל נתניהו לשאגות צחוקם המתגלגל של מאמיניו המשוטים ..
אז מה יגיד כעת נתניהו , השותף של קטאר בהעברת המיליארדים לחמאס , מי שנטען לגביו על ידי אל״מ כרמון כי קיבל עשרות מיליוני דולרים מהקטארים - על כי מסמכים מסווגים ביותר שקשורים בקטאר !! הועברו מאמ״ן לפלדשטיין יועץ התקשורת המקורב לנתניהו אשר נכנס ויצא ללשכתו ואף לבור בקריה ! תוך שהוא מועסק על ידם בחשאי ?
מה יגיד נתניהו כאשר מתברר כעת הסיפור שהביא עופר חדד על כי פלדשטיין עבד במקביל לעבודתו לצד נתניהו גם עבור הקטארים !
מה הוא יגיד על כי נבדק החשד שלא רק פלדשטיין , גם יועציו הקרובים ביותר יונתן אוריך וישראל איינהורן , עבדו בשרות הקטארים . FB_IMG_1739642655902.jpg

boriska1

Well-known member
נו נו, אם "אל"מ כרמון" אמר... :cool:.
לא התייחסות קלת דעת? לא היה אף פעם יהודי במשרד רוה"מ או דומהו, שריגל לטובת ערבים. לא קרה. ואל תנסה להביא דוגמאט=ות לא רלוונטיות. היו דברים חמורים, הרוסים החדירו מרגל, עם הזמן נהיה ראש המכון הביולוגי. אבל זה לא דומה. כלום לא דומה. אם זה נכון, מאסר עולם זה המינימום.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא התייחסות קלת דעת? לא היה אף פעם יהודי במשרד רוה"מ או דומהו, שריגל לטובת ערבים. לא קרה. ואל תנסה להביא דוגמאט=ות לא רלוונטיות. היו דברים חמורים, הרוסים החדירו מרגל, עם הזמן נהיה ראש המכון הביולוגי. אבל זה לא דומה. כלום לא דומה. אם זה נכון, מאסר עולם זה המינימום.
אוקיי. 90% מתגובתך מתייחס לכך שאף פעם לא היה וכו', אבל היכן ראית אותי בכלל רושם שכן היה שאתה מרגיש צורך להרחיב כל כך בטיעון הזה?

לגופו, אני פשוט לא רואה סיבה מיוחדת להתלהב מטיעונים של אחד "אל"מ כרמון". זה לא עושה לי מאומה. אם וכאשר יהיה משהו מן הסתם זה ייבדק וייחקר ואם יהיו דברים בגו, אנשים יועמדו לדין ויושת עליהם העונש שיושת. ברמה האישית אשקול להתחיל להתרגש בדרך כלל בשלב הגשת כתב האישום או ליתר דיוק, בשלב בו אוכל לקרוא את כתב האישום ולראשונה לדעת במה דברים אמורים בדיוק. לדידי דווקא התייחסות רצינית כעת, בשלב הזה, היא "התייחסות קלת דעת". התלהבות חסרת בסיס וב90% מהמקרים מגיעה מתוך אג'נדה גרידא ולא הייתה נשמעת אם השחקנים היו במקום פוליטי אחר.

Harrington

Well-known member
מנהל
אה, עברת לקלל גם בפורום שלך? כל הכבוד, ממש דוגמא ומופת. הולך בעקבות האיידול שלך, אמיר אוחנה הבזוי.
אין שום קללה בדברי (שלא כמו בדבריך). ס"ה אבחנה. מה לעשות, צריך להיות או אויב ישראל או חולה נפש כדי לאחל ליהודי אחר כלשהו להיתפס על-ידי החמאס. באמת לא מכיר אפשרויות נוספות.
אין לי מושג מה מר אוחנה אמר בעניין.

דורי 1981

Well-known member
אין שום קללה בדברי (שלא כמו בדבריך). ס"ה אבחנה. מה לעשות, צריך להיות או אויב ישראל או חולה נפש כדי לאחל ליהודי אחר כלשהו להיתפס על-ידי החמאס. באמת לא מכיר אפשרויות נוספות.
אין לי מושג מה מר אוחנה אמר בעניין.
קראת לי חולה נפש. לא נעלבתי כי אני יודע מי אני- הבעיה היא אצלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
קראת לי חולה נפש. לא נעלבתי כי אני יודע מי אני- הבעיה היא אצלך.
דיוק קליל ברשותך: קראתי חולה נפש לכל יהודי שמאחל ליהודי אחר להיתפס ולהיכלא על-ידי החמאס. זו אכן דעתי (אם כי אפשר לדון בשאלה אם כל הסובל מבעיות נפשיות כאלה או אחרות ראוי ישר לתואר חולה נפש) והיא לא משתנה על-פי רמת ההיעלבות של אנשים, כמו שהיא לא משתנה על-פי כמות הדיווחים והתלונות של אחרים. גם לא ע"פ נסיון פתטי לסובב בשיטת ההשלכה המוכרת את הבעיה אלי :).

כמובן שהשאלה אם הדברים חלים עליך אם לאו, היא שאלה שתלויה לחלוטין בהחלטתך שלך ולא בדברי. רק אתה קובע לעצמך אם אתה חוסה תחת כותרת הקבוצה של יהודים שמסוגלים לאחל כך ליהודים אחרים.

למעלה