רוב הזמן נח
Well-known member
השמאלנים כמובן נגד הדברים האלה.
נערך לאחרונה ב:
ברור.השמאלנים כמובן נגד הדברים האלה.
הוא יימדד מול טראמפ, הן בעניין תקיפת הגרעין האיראני שטראמפ בולם אותו כרגע והן במכסים שיש לו בעיה כי הכלכלה שלנו מבוססת על סין ולא נוכל להחרים אותם בשביל טרמאפ.ברור.
מנהיג אמיתי נמדד בשעות קשות וזו אכן שעה קשה.
הרי ברור לכל טיפש שאם נסכים לתנאי חמאס לשחרור כל החטופים האחרונים ימשיכו לשלוט בעזה וזה אומר שלמעלה מ 850 חיילי צה"ל מתו לשווא.
אנו לא נוכל לשוב ללחימה לאחר הסכם משפיל כזה אשר יפגע נואשות בהרתעתנו ומעמדנו בשכונה הקשה הזאת. הסכם כניעה כזה יעלה לנו באין ספור קורבנות נוספים.
חמאס חייב להיות מושמד סופית או מוגלה - במידה ולא אין לישראל זכות קיום.
כל הכבוד לנתניהו - נאום של מנהיג אחראי.
הוא ימדד בנושאים עליהם כתבת וגם בנושא השמדה טוטאלית של שלטון חמאס בעזה.הוא יימדד מול טראמפ, הן בעניין תקיפת הגרעין האיראני שטראמפ בולם אותו כרגע והן במכסים שיש לו בעיה כי הכלכלה שלנו מבוססת על סין ולא נוכל להחרים אותם בשביל טרמאפ.
גם אני, כי יודעת שאי אפשר לדרוש שלמות.הוא ימדד בנושאים עליהם כתבת וגם בנושא השמדה טוטאלית של שלטון חמאס בעזה.
בינתיים אני מאד מרוצה מתפקודו.
דייני בכך שאתה סבור כי הנאום היה מעולה...לא טרחתי להאזין...השמאלנים כמובן נגד הדברים האלה.
יש גם פרשנות ב-Ynet לרבות הסרטון עצמו.דייני בכך שאתה סבור כי הנאום היה מעולה...לא טרחתי להאזין...
דייני בכך שאתה סבור כי הנאום היה מעולה...לא טרחתי להאזין...
טעות שלך.דייני בכך שאתה סבור כי הנאום היה מעולה...לא טרחתי להאזין...
בגלל שצריך להקשיב לצד השני, צריך לשמוע את דברי הטמטום של אהוד ברק, אולמרט, רמטכל לשעבר אחד שנראה שמקבל הטבות מגורמים זרים, ואת המנהיג של הסרבנים.טעות שלך.
אני תמיד מקפיד לשמוע ולקרוא מה אומר וכותב הצד שכנגד.
תוכל לקרוא לזה "הרצון להכיר את השד"...![]()
בוא לא נדבר על "הטבות מגורמים זרים", כל עוד מתנהלת החקירה בעניין קטארגייט.בגלל שצריך להקשיב לצד השני, צריך לשמוע את דברי הטמטום של אהוד ברק, אולמרט, רמטכל לשעבר אחד שנראה שמקבל הטבות מגורמים זרים, ואת המנהיג של הסרבנים.
שכל אחד מהם הוא עלבון לאינטליגנציה.
את מי מענין מה אומר הפושע המצחין?השמאלנים כמובן נגד הדברים האלה.
דבר ראשון אין קשר בין איראן גרעינית למלחמה עכשיו,השמאלנים כמובן נגד הדברים האלה.
ברור. אצלם שידור דעותיהם האישיות של עובדי הערוצים חשוב יותר משידור דברי ראש הממשלה הנבחר. מבחינתם הם צודקים, אבל חבל שהם לא מבינים את תפקידם ושוגים בסברתם שהם ועמדות עובדיהם מעניינים את הציבור הרחב יותר מאשר את דברי ראש ממשלתו הנבחר.בערוצים 12, 13 לא שידרו עד הסוף.
מבחינתם הם מחליטים מה לשדר. והם ראו שהוא מדבר בהיגיון נגד הקונספציה שלהם, אז הם קטעו אותו לפני שסיים.ברור. אצלם שידור דעותיהם האישיות של עובדי הערוצים חשוב יותר משידור דברי ראש הממשלה הנבחר. מבחינתם הם צודקים, אבל חבל שהם לא מבינים את תפקידם ושוגים בסברתם שהם ועמדות עובדיהם מעניינים את הציבור הרחב יותר מאשר את דברי ראש ממשלתו הנבחר.
זה לא עניין של סתם מחליטים מה לשדר. המצב הפסיכולוגי שלהם באמת גורם להם לחשוב שהציבור מעונין יותר בשמיעת דעותיהם האישיות מאשר את דברי מנהיגם הנבחר. יש לזה מונח בפסיכולוגיה שברח לי כרגע, אבל הדברים די פשוטים. זאת מגלמוניה פשוטהמבחינתם הם מחליטים מה לשדר. והם ראו שהוא מדבר בהיגיון נגד הקונספציה שלהם, אז הם קטעו אותו לפני שסיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.