נתניהו גנב לי כסף ?

נתניהו גנב לי כסף ?

בבקשה:
היום בעיתון שכר השוטרים שאמור היה לעלות רטרואקטיבית מ-2006, לצהל זה אושר ולמרות שהשוטרים מוצמדים לצבא קבע, הוא החליט לא לתת את התוספת לשוטרים.

כעת בגלל מחאה רחבה (מחאה? הולכים לבג"צ נגדו...) ומכיוון שיש חשש ששוטרים יחליטו לפרוש ובני משפחותיהם עלולים לא להצביע לליכוד (!!!) חזר בו.

שר האוצר תומך בתנאי שימצאו מקורות מימון , וסגנו מתנה את התשלום בפריסה למספר שנים (כמה? 10 20 30...)

בקיצור, הכסף שלי והם משחקים אותו כאילו הם עושים לי טובה.
שנתניהו יפסיק לטייל עם אשתו כל שבוע לחו"ל וכך יהיה כסף !!!

איך קוראים למי שמסרב לתת לי את הכסף שלי, כי יש לו כח למנוע זאת ממני ???

מענין לענין באותו ענין, פנסיה תקציבית

זוכרת יוליקה ששמחת לפני כמה ימים שאת ובעלך נהנים מפנסיה תקציבית ולא מפנסיה ותיקה? אז הנה מה שכתוב היום הציבור ישלם: נטל הפנסיה התקציבית תפח ל-761 מיליארד שקל הדוחות הכספיים של מדינת ישראל מציפים מחדש את הנטל האדיר על הקופה הציבורית - שילווה אותנו עוד עשרות שנים: התחייבויות הפנסיה התקציבית הגיעו כבר ל-761 מיליארד שקל. אפשר להפחית את החוב ולייצר שוויון בין אזרחי ישראל, אבל זה דורש נכונות למלחמה לא פשוטה אליצפן רוזנברג | פורסם 14:22

מסתבר לצערינו הרב שכלום לא בטוח

לא פנסיה ותיקה, לא פנסיה תקציבית, לא כסף שמושקע בקרנות מניות וכו' ואפילו לא נדל"ן. יאללה מה שיהייה יהייה העיקר הבריאות.

זזה ממש לא מענין אותי כמה זה עולה למדינה

כאשר התגייסתי למשטרה לפני כחמישים שנה, בין מרכיבי המשכורת היתה גם הפנסיה שמאוחר יותר כונתה בשם תקציבית בגלל המצאת פנסיה שאיננה כזו.

כל תרגיל של פגיעה בפנסיה הזו תהיה הרעת תנאים והפרת חוזה ותהיה פתח לתביעה ךבג"צ נגד הממשלה ובראשה נתניהו וחבר מרעיו.
אמנם מזלזלים בשוטרים, אבל סה"כ שוטרים וגימלאים המקבלים משכורות ובני משפחה, זה יכול להיות בשקט גם מליון אנשים לפחות.

אני בדימוס כבר 18 שנה ואין שום סיבה לפגוע בי בגלל התנהלות כושלת של הממשלה שמבזבזת מליארדים של שוחד לשטחים שלא גרים במדינה ולחרדים שבכלל שונאים את המדינה, בגלל שיקולים פוליטיים מבישים.

יוליקה

Member
מנהל
למה באמת אני צריכה לדאוג, כמה זה עולה למדינה??

לא ראיתי, שמתכוונים לפגוע בפנסיה התקציבית -
אני רק יודעת, שהפסיקו עם זה והיום כבר אין מצטרפים חדשים...

שפירא ככה זה ,כל בעלי הפנסיות אם הותיקות

ואם האחרות ויש לאחרונה כתבות שרוצים לצמצם את הפנסיה המשולמת מכיוון שכנראה נעשו טעויות בהשקעות הכספים וזה יתגלגל אלינו הגמלאים ואנחנו האוכלוסיה החלשה ועל כן קל לעשוק אותנו.

תקרה היום בידיעות אחרונות עשו סקר דמי מנוי לטלפונים סלולרים כמעט בכל החברות מקששיים גובים 39.00 ש''ח ומהצעירים גובים 19.00 ש''ח, התחקירנית הלכה לכל נותני השרות לסולולורי והכתבה מופיע בדף הראשון של ידיעות אחרונות "תחקיר : כך מרמות חברות הסולולר את הגמלאים"

arye9

New member
ועדרת פני זקן

לא מצאתי מעדר אז הבאתי חלק מהעדר

למעלה