נתניהו החליט: גירוש ילדי הזרים יידחה

סנפפיש

New member
נתניהו החליט: גירוש ילדי הזרים יידחה

ראש הממשלה דן בנושא עם שר הפנים ושר האוצר, והשלושה החליטו לקבל את הצעתו של ישי להעניק אישור זמני לשלושה חודשים לשהייה בארץ של ילדי שוהים בלתי חוקיים והוריהם.

מזל שבלחץ משיגים כאן שינוי.

היה עצוב מאוד אם המששלה היתה מתעלמת מכל הלחץ הציבורי בנושא ועושה מה שבא לה בניגוד לדעת אזרחי המדינה. אני גאה לחיות במדינה בה אני יכולה להשפיע על החלטות גורליות.

roniway1

New member
../images/Emo31.gif ביזיון גמור לממשלה - בושה וחרפה

ביזיון גמור לממשלה , וביזיון של העומד בראשה בנימין נתניהו. זהו בעצם ההבדל בין מדינות מתוקנות , שמחוקקות חוקי הגירה , ואוכפות אותם , ולא סוטות מהם במילימטר. ובין רפובליקת הבננות כאן - מדינה שאפילו לא מסוגלת להחליט באופן ברור וחד משמעי שאנשים ללא מעמד חוקי הינם עבריינים לכל דבר. מה שקרה זה לא שנתניהו "התייעץ" והחליט - נתניהו בעצם התקפל , אחרי שפסטיבל העבריינות המחפיר בחסות השמאל ועוד כמה "אירגונים ועמותות" של העבריינים שנמצאים באופן לא חוקי , הצליח למנוע ממנו את ההחלטה הברורה על סילוקם של העבודים הזרים הבלתי חוקיים. כנראה שהגיע הזמן שכל המתנגדים לפסטיבל העלוב הזה יתחילו גם הם לצאת ולהפגין , יותר מדי ניתנה הבמה לעבריינים הבלתי חוקיים , ולכל התומכים בהם והמסייעים להם להמשיך לדרוס ולרמוס את החוק במדינה הזו. הבמה לא צריכה לשמש עבריינים ועמותות שתומכות בהן , אלא לשמש את כל אלו שדורשים את כיבוד החוק - ויבהירו לכל אותם עובדים זרים , שהם יורשו להישאר כאן רק כל עוד הם עם ויזת עבודה תקפה. נגמרה הויזה - לעלות למטוס ולחזור לארץ המוצא. ( ונא לא לבלבל את המוח ולבכות בכי תמרורים על כך שהילדים "הישראלים" שלהם יודעים רק עברית ) .

דווקא ברפובליקות הבננות היתה יד ברזל

ביבי הושפע סוף סוף מעט מעמדת דעת הקהל בארץ שהתנגדה לציד האדם המתוכנן, וגילה עמדה מעט יותר יהודית. נקווה שהיא לא תהפוך בשלושת החודשים הקרובים לעמדת רפובליקת בננות שמונהגת ע"י חונטה צבאית.

מתכNET

New member
התכוונת עמדת התקשורת ועד כמה מאות הזויים

שלא איכפת להם איך תראה המדינה עוד כמה שנים. רוב הציבור בעד הגירוש ובצדק. הזכרתי שאני שמאלני?

גיל110

New member
יהודית? ממש לא

מהבחינה היהודית, כל מי שלא יהודי צריך להיות עבד ליהודי. אז אם כבר, גילה עמדה מעט יותר הומנית.

3 חודשים..? ואז מה, שוב יצודו אותם?

נקווה שנתניהו ייזכר מעט בשורשיו היהודיים במשך 3 החודשים הקרובים.

מתכNET

New member
כן יצודו אותם עם צלצלים וימכרו אותם לתעשיית

המין בסעודיה. די כבר עם הדמגוגיה והשנאה העצמית.

שנאה עצמית? מאיפה הקרצת את זה?../images/Emo13.gif

מה קרה, כל ביקורת על דמויות שליליות בעם שלי היא שנאה עצמית? כי אם זה כך אז גם הביקורת שלך על מה שאתה מכנה "השמאל הרדיקלי" בישראל היא שנאה עצמית. תרד מהעץ הזה חבר, זה לא הולך. ולעצם העניין- שמעת פעם את הביטוי "ציד אדם"? שמעת את הביטוי "ציד מכשפות"? בעברית המילה ציד משומשת לא רק בהקשר של לוייתנים.

מתכNET

New member
זו ביקורת? אנחנו צדים אנשים??!?תתבייש לך!

הביטוי "ציד מכשפות" אינו דומה במשמעותו ל"ציד אדם" אין עוד מדינה כמו ישראל שעומדת בפני השמדה הלכה למעשה ומתנהגת באצילות נפש כלפי בני אדם!!! יש טעויות,לא הכל מושלם,בוודאי שמותר לבקר,,אבל ברמה הבסיסית השלטון רוצה לעשות טוב. להאשים אותו בהאשמות מופרכות זה לא ביקורת זו דמגוגיה והורדת הדיון הציבורי לזנות! אני כבר לא מדבר על כך שכל התומכים מתעלמים מבעיות מהותיות שיכולות להגרם מהמדיניות שלהם. ודרך אגב לא בחרתי בנתניהו אני מתנגד בנחרצות למדיניות הכלכלית שלו. הזכרתי שאני שמאלני?

המהגרים והפליטים עומדים להשמיד את ישראל?

והיא מתנהגת אליהם באצילות? על מה אתה מדבר? כל שלטון רוצה לעשות טוב. חס וחלילה בלי להשוות, גם מאו צה טונג חשב שהוא עושה טוב לסין, ועשה מעשי זוועה. לכן הדיבורים על כוונות השלטון לא רלוונטיים. מה שרלוונטי זה התוצאות. ולטעמי, פקחי משטרת הגירוש שהיו אורבים לנשים וילדים ברחובות או כשיצאו מהכנסיה או פורצים להם לבתים בלילה באלימות, הם סוג של ציידי אדם. נכון הם לא שוחטים אותם ואוכלים את בשרם, זה לא ציד במשמעות המילולית, אלא הסמלית. וזה לא "אנחנו" שצדים, זה לא אני ולא אתה, זה הפקחים ואלה ששלחו אותם. ובחיאת אללה, אתה לא צריך לקחת באופן אישי ביקורת על אולי אלף איש בארץ הזאת, כשאתה בכלל לא אחד מהם

פקחי משטרה שאורבים לנשים וגברים ברחובות

שמחכים להם ליד הכנסיה ביום ראשון, שפורצים אליהם בלילות הביתה ומול עיני הילדים עוצרים את האבא ומגרשים אותו, הם לדעתי ציידים. נכון הם לא שוחטים אותם ואוכלים את בשרם, זה לא ציד במשמעות המילולית אלא הסמלית. וזה שלשלטון יש כוונה טובה במה זה רלוונטי? מה שטוב בעיני השלטון יכול להיות רע בעיני מתנגדי השלטון. אתה חושב שמאו צה טונג לא חשב שהוא עושה טוב לסין? לך תגיד את זה לקרבנותיו. מה שנמצא בנבכי נפשם של אנשי השלטון הרי לא ניתן להוכחה, הוא אישי לגמרי, ובעצם גם לא חשוב. מה שרלוונטי זה התוצאות בשטח. ולהזכיר ללאנשים את התוצאות בשטח, הפריצות המארבים המעצרים ולכנותא תזה ציד אדם זה ביקורת קשה מאד, אבל זה לא הורדת הדיון הציבורי לזנות. וכמובן שלא התעלמו פה מכל הטענות שלך ושל אחרים על הבעיות שיכולות להיגרם בעתיד. התייחסנו לכל דבר: לקשר בין אישור שהיה לבין כמות עתידית של מהגרים ופליטים, לקשר בין אישורי עבודה לאבטלה, לחשש מפני הזהות החברתית של הילדים האלה, להשפעה על צביון החברה. כל מה שהעלית התייחסנו בשיא הרצינות, ואז אתה קורא דוקא לנו מורידי הדיון הציבורי לזנות ומתעלמים מבעיות? בחיאת תעשה לי טובה...

וסורי על השליחות הכפולות. המסך נעלם כאילו

כאילו שההודעה נמחקה, ואז אני צריך להתחיל לנסח אותה מחדש ולשלוח שוב
ובסוף אני מגלה שהקודמת בעצם כבר נשלחה.

מתכNET

New member
אז אני מבין שאני מוזמן לביתך?

אני רוצה לציין שאני לא אוכל בשר,אם לא קשה לך להכין רק ארוחות צמחוניות.

א) אהלן וסהלן אתה מוזמן גם אני לא אוכל בשר../images/Emo13.gif

וב) אם התכוונת להשוואה בין שהות בביתי לבין שהות בארצי, אז ההשוואה לא תופסת, כי ארץ היא מרחב ציבורי ולא בית פרטי. בבית פרטי אני צריך את הפרטיות שלי, בארץ אני לא צריך פרטיות, אבל אני אני צריך עובדים שיעשו את העבודות שאני כעם לא מוכן לעשות או לא בהקף מספק. עובדה- מעולם לא עלה בממשלה הרעיון להפסיק את הרשיונות להעסקת מהגרים. למרות שהיא מסווה את זה, הממשלה מתכוונת אחרי שתגרש את כל מי שנגמרה לו האשרה, להביא מהגרי עבודה חדשים שיממשו את אותן המשרות. למה? כי על כל עובד חדש שמגיע המאכערים מחברות כוח האדם מרוויחים כסף. וכל עובד חדש גם מהסס לדרוש שכר שוויוני, וכך קל יותר לנצל אותו. בתור מי שמתנגד למדיניות הכלכלית של ביבי אני מקווה שלפחות הפעם תסכים איתי...? יש מצב?

למעלה