נתניהו התעלם בבוטות מהבקשה המפורשת של משפחת ביבס לא לעשות שימוש פוליטי בטרגדיה המשפחתית,

Cranio

Well-known member
ובניגוד לדרישת המשפחה גם נכנס לפרטים גראפיים על האופן שבו ילדי המשפחה נרצחו.

לא פלא, שהמשפחה ביקשה שהלוויה ביום רביעי – שצפויה להיות אירוע מטלטל – תהיה סגורה לפוליטיקאים.
הנפת התמונות של בני משפחת ביבס אתמול בטקס סיום קורס קציני חי"ר של בה"ד 1– הפכו כעת לצידוק לכל דבר שישראל עושה.
אלה מחזות שלא ראינו כמותם מעולם בטקסים מעין אלו וזו הסיבה שחלק מההורים הפנו אליו את גבם, שרקו בוז וצעקו "בושה".

DANIAVNI

Well-known member
ובניגוד לדרישת המשפחה גם נכנס לפרטים גראפיים על האופן שבו ילדי המשפחה נרצחו.

לא פלא, שהמשפחה ביקשה שהלוויה ביום רביעי – שצפויה להיות אירוע מטלטל – תהיה סגורה לפוליטיקאים.
הנפת התמונות של בני משפחת ביבס אתמול בטקס סיום קורס קציני חי"ר של בה"ד 1– הפכו כעת לצידוק לכל דבר שישראל עושה.
אלה מחזות שלא ראינו כמותם מעולם בטקסים מעין אלו וזו הסיבה שחלק מההורים הפנו אליו את גבם, שרקו בוז וצעקו "בושה".
האמת שבהתחלה התעצבנתי על מה שנכתב
אבל אחר כך הבנתי שיש בזה משהו
אין לאף אחד זכות לנכס טרגדיה אישית לצרכיו .

Harrington

Well-known member
מנהל

נתניהו התעלם בבוטות מהבקשה המפורשת של משפחת ביבס לא לעשות שימוש פוליטי בטרגדיה המשפחתית​

כמו שכבר נכתב בשרשור הראשון בנושא, מדובר בחרטוט מצוי. שום דבר שראש הממשלה הנבחר עשה בעניין לא נוגד את בקשת המשפחה ולא בטיח. המצאה רל"בית שגרתית חסרת כל בסיס.

שמחתי לעזור.

Cranio

Well-known member
כמו שכבר נכתב בשרשור הראשון בנושא, מדובר בחרטוט מצוי. שום דבר שראש הממשלה הנבחר עשה בעניין לא נוגד את בקשת המשפחה ולא בטיח. המצאה רל"בית שגרתית חסרת כל בסיס.

שמחתי לעזור.
הרינגטון הבוט השקרן חזר לטנף פוסטים לא שלו .

הפרבולה1

Well-known member
טוב מאד שהתעלם , יש לממשלה כל הזכות לעשות שימוש בתמונות החטופים , הממשלה היא שאישרה את העיסקה במחיר כבד שמסכן את כולנו , היא ששלחה חיילים שנהרגו ונפצעו כדי להפעיל לחץ צבאי על האויב בעזה, והממשלה מייצגת את העם , ואנחנו (העם) יש לנו זכויות יוצרים על התמונות האלו וזכותינו ( כלומר הממשלה שמייצגת אותנו ) להשתמש בהם כדי להסביר לעולם את פשעי הניאונאצים בעזה.

אם יש משפחות שדורשות לא להשתמש בתמונות יקיריהם כאשר הם ישתחררו, אז אני מראש מבקש לא לכלול אותם בעיסקה הבאה ולא לסכן את חיילי צה"ל כדי לשחררם.

Cranio

Well-known member
טוב מאד שהתעלם , יש לממשלה כל הזכות לעשות שימוש בתמונות החטופים , הממשלה היא שאישרה את העיסקה במחיר כבד שמסכן את כולנו , היא ששלחה חיילים שנהרגו ונפצעו כדי להפעיל לחץ צבאי על האויב בעזה, והממשלה מייצגת את העם , ואנחנו (העם) יש לנו זכויות יוצרים על התמונות האלו וזכותינו ( כלומר הממשלה שמייצגת אותנו ) להשתמש בהם כדי להסביר לעולם את פשעי הניאונאצים בעזה.

אם יש משפחות שדורשות לא להשתמש בתמונות יקיריהם כאשר הם ישתחררו, אז אני מראש מבקש לא לכלול אותם בעיסקה הבאה ולא לסכן את חיילי צה"ל כדי לשחררם.
לך לטיפול , המוח שלך חולה.

הפרבולה1

Well-known member
חבל שאין לך קרובים וחברים שם. זהו מקומם.
אם אחטף אני או ממשפחתי ארשה לממשלה לעשות כל שימוש בתמונות שקשורות לחטופים של משפחתי או שלי , זה זכותה כי הממשלה אמורה לשלם מחיר כבד עבור שיחרורי, או בעיסקה , או בסיכון חיילי צה"ל במבצע צבאי.

The Real Big Joe

Well-known member

אם יש משפחות שדורשות לא להשתמש בתמונות יקיריהם כאשר הם ישתחררו, אז אני מראש מבקש לא לכלול אותם בקה הבאה ולא לסכן את חיילי צה"ל כדי לשחררם.
אתה דפוק לגמרי. הממשלה השקיעה בחילוץ אז יש לה "זכויות שימוש"? טפי עליך.

הפרבולה1

Well-known member
כ
אתה דפוק לגמרי. הממשלה השקיעה בחילוץ אז יש לה "זכויות שימוש"? טפי עליך.
כן יש לי זכויות שימוש , העיסקה מסכנת אותי , מסכנת את חיילי צהל , וזכותי ( באמצעות הממשלה שמייצגת אותי ) להשתמש בזה.

ובכלל הממשלה לא צריכה להכנע לאגנדה השמאלנית של חברי קיבוץ ניר עוז שמתבכיינים ש"ביבי מימן את החמאס" , בזמן שהם הסיעו חולים מעזה, העבירו כסף לחמאס , העסיקו פועלים מעזה ודרשו להלחם בטרור העזתי על ידי .... עקירת יהודים מיו"ש ( מה שנקרא "פתרון מדיני" ).

Cranio

Well-known member
כ

כן יש לי זכויות שימוש , העיסקה מסכנת אותי , מסכנת את חיילי צהל , וזכותי ( באמצעות הממשלה שמייצגת אותי ) להשתמש בזה.

ובכלל הממשלה לא צריכה להכנע לאגנדה השמאלנית של חברי קיבוץ ניר עוז שמתבכיינים ש"ביבי מימן את החמאס" , בזמן שהם הסיעו חולים מעזה, העבירו כסף לחמאס , העסיקו פועלים מעזה ודרשו להלחם בטרור העזתי על ידי .... עקירת יהודים מיו"ש ( מה שנקרא "פתרון מדיני" ).
רק המוח החולני שלך מסכן אותך.
כי הוא זה שמכתיב לך להצביע לכאלה שגורמים נזק למדינה ולאזרחיה.

DANIAVNI

Well-known member
אם יש משפחות שדורשות לא להשתמש בתמונות יקיריהם כאשר הם ישתחררו, אז אני מראש מבקש לא לכלול אותם בעיסקה הבאה ולא לסכן את חיילי צה"ל כדי לשחררם
אם שכחת לרגע, תן לי להזכיר לך
המדינה ואנחנו פישלנו וזו אחריותנו להחזיר אותם
אתה בסך הכל מתקן טעות שעשית .
מעבר לזה תמונות יקיריהם הן רכושם הבלעדי.
ממתי מי שגורם נזק ברשלנותו בא בדרישות לניזוק
שיותר על פרטיותו ?

לא יאומן
אני פשוט לא מאמין שכך אתה חושב .

הפרבולה1

Well-known member
אם שכחת לרגע, תן לי להזכיר לך
המדינה ואנחנו פישלנו וזו אחריותנו להחזיר אותם
אתה בסך הכל מתקן טעות שעשית .
מעבר לזה תמונות יקיריהם הן רכושם הבלעדי.
ממתי מי שגורם נזק ברשלנותו בא בדרישות לניזוק
שיותר על פרטיותו ?

לא יאומן
אני פשוט לא מאמין שכך אתה חושב .

איזה רשלנות ? לא היתה שום רשלנות ספציפית לגבי ה 7 באוקטובר ? היתה קונספציה שגויה שנמשכה במשך הרבה שנים שלה אחראים הדרג הבטחוני והמדיני כולל ביבי. הצבא לא אומר להחזיק גדודים רבים מול הגבול יום ולילה רק כדי למנוע פלישה אפשרית שאולי תתרחש אחת ל 10 שנים , הכלכלה לא תעמוד בזה וסביר שתהיה שחיקה בכוננות ובדריכות שאותה האויב ינצל.

ולגבי הקונספציה השגויה אז גם תושבי קיבוץ ניר עוז תמכו בה , אז לא ברור למי הם באים בטענות , מה הם חשבו שצה"ל יכול להעמיד גדודים רבים במשך שנים כדי לשמור על הגבול ? שאנחנו נעקור ישובים ביו"ש וניסוג לקווי 67 כדי שאיזה אבו מאזן ישמור עליהם מהטרור בעזה ?

בכל מקרה ישראל שילמה מחיר כבד עבור העיסקה , וחיילים הקריבו חיייהם כדי ללחוץ על האויב להגיע לעיסקה , אז זה חוצפה מצידם לדרוש מאיתנו לא להשתמש בחטופים לצורכי הסברה.

Cranio

Well-known member
בטקס, נתניהו התעלם מהקריאות נגדו ונשא נאום לוחמני שבו דיבר – במפתיע – גם על החזית הסורית.
הוא הודיע שישראל לא תאפשר לצבא סוריה במתכונתו החדשה לנוע לשטח שמדרום לדמשק, ובישר שישראל דורשת מעתה פירוז מלא של השטח הזה – דרישה שלא נשמעה עד כה.
הודעה על כך שהשטח מדרום לדמשק יהיה מעתה מפורז היא שינוי בכללי המשחק שהיו נהוגים עד כה
וניסיון העבר מלמד שזו עלולה להיות תחילתו של סכסוך דמים חדש.

הפרבולה1

Well-known member
בטקס, נתניהו התעלם מהקריאות נגדו ונשא נאום לוחמני שבו דיבר – במפתיע – גם על החזית הסורית.
הוא הודיע שישראל לא תאפשר לצבא סוריה במתכונתו החדשה לנוע לשטח שמדרום לדמשק, ובישר שישראל דורשת מעתה פירוז מלא של השטח הזה – דרישה שלא נשמעה עד כה.
הודעה על כך שהשטח מדרום לדמשק יהיה מעתה מפורז היא שינוי בכללי המשחק שהיו נהוגים עד כה
וניסיון העבר מלמד שזו עלולה להיות תחילתו של סכסוך דמים חדש.

נראה שביבי באמת הפך להיות ימני .
זה לקח מתבקש ממה שעברנו , לא נרשה יותר שהאויבים מצפון יאימו עלינו בעשרות אלפי טילים מכוונים לשיטחינו . עכשיו צריך להזהיר גם את מיצריים שאם היא לא תסלק את הטנקים והטילים מסיני שהכניסה בניגוד להסכמים חיל האוויר שלנו יטפל בהם , אסול לחזור לתסמונת מלחמת יום כיפור שבה נכווינו פעמיים בהפרש של 50 שנה ויום.

Cranio

Well-known member
זה לקח מתבקש ממה שעברנו , לא נרשה יותר שהאויבים מצפון יאימו עלינו בעשרות אלפי טילים מכוונים לשיטחינו . עכשיו צריך להזהיר גם את מיצריים שאם היא לא תסלק את הטנקים והטילים מסיני שהכניסה בניגוד להסכמים חיל האוויר שלנו יטפל בהם , אסול לחזור לתסמונת מלחמת יום כיפור שבה נכווינו פעמיים בהפרש של 50 שנה ויום.
אתה יכול לעשות רק דבר אחד -
להתחלף עם החטופים ולהינמק שם לנצח.

ביבי הפך להיות ימני?!:oops: - הצחקת אותיo_O ביבי הוא מטוטלת שהולכת לפי מה שהוא רוצה שהציבור ישמע/מה שטוב לו כדי להחזיק עוד קצת זמן בשלטון:sick: אתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה - אבל שנינו (למרבה הצער☹️) יודעים את האמת: אם מה שהיה מחזיק את ביבי בשלטון זה פינוי של עוד כמה וכמה ישובים - הוא היה עושה את זה בלי כל יסנתקותורי מצפון! אז נכון שזה לא ריאלי לחלוטין ולא תהיה לו קואליציה בגלל זה, אבל אני רק מזכיר לך שאותו ביביהו גם הצביע בעד תכנית ההתנתקות:-/ - לא נמנע ולא הצביע נגד (כפי שעשו למשל כל החרדים) - אלא הצביע בעד! בקיצור: ביביהו ימני כי זה משרת את המטרה שלו להיות בשלטון וזהו!

הפרבולה1

Well-known member
ביבי הפך להיות ימני?!:oops: - הצחקת אותיo_O ביבי הוא מטוטלת שהולכת לפי מה שהוא רוצה שהציבור ישמע/מה שטוב לו כדי להחזיק עוד קצת זמן בשלטון:sick: אתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה - אבל שנינו (למרבה הצער☹️) יודעים את האמת: אם מה שהיה מחזיק את ביבי בשלטון זה פינוי של עוד כמה וכמה ישובים - הוא היה עושה את זה בלי כל יסנתקותורי מצפון! אז נכון שזה לא ריאלי לחלוטין ולא תהיה לו קואליציה בגלל זה, אבל אני רק מזכיר לך שאותו ביביהו גם הצביע בעד תכנית ההתנתקות:-/ - לא נמנע ולא הצביע נגד (כפי שעשו למשל כל החרדים) - אלא הצביע בעד! בקיצור: ביביהו ימני כי זה משרת את המטרה שלו להיות בשלטון וזהו!
מסכים שביבי היה שמאלני לפני ה 7 באוקטובר ומסכים שביבי היה ( ואולי גם עכשיו ) מטולטלת שהולכת לפי מה שהציבור רוצה.
הייתי אומר יותר מזה, לא רק שהוא הלך כמטולטלת לפי מה שהציבור רוצה, הוא הלך אפילו נגד הציבור הימני שבחר בו, אני מזמן חשדתי ועדין חושד בו שהוא בתוך תוכו שמאלני שלא יצא מהארון . אבל כעת הוא ימני ( טוב זה די מתבקש להיות היום ימני אחרי מה שעברנו ) , ולדעתי מנהל את המילחמה נכון עד עכשיו.

בכל מקרה אנחנו זהירים ולא מאמינים להבטחות של ביבי אלה בודקים את המעשים בשטח, ובנתיים מאז האסון של 7 באוקט הוא עומד פחות או יותר בציפיות לדעתי.

למעלה