נגיד שאני ערבי פלסטיני שמחזיק 4 חטופיםלכן השקרן הפסיכופת הציע את ההצעה המטורפת והבלתי מתקבלת על הדעת -
5 מליון דולר עבור כל חטוף.
כן, כי אם ביבי לא יתן את הכסף , אז הוא מסכן את שחרור שאר החטופים.נגיד שאני ערבי פלסטיני שמחזיק 4 חטופים
נשמע לך שאפשר להאמין לביבי שייתן לי 20 מיליון דולאר ?
לא הייתי מאמין .
קופת המדינה ריקה !כן, כי אם ביבי לא יתן את הכסף , אז הוא מסכן את שחרור שאר החטופים.
ואין בעיה עם הקמצנות של ביבי כי הכסף לא יוצא מהכיס שלו אלה מקופת המדינה
כרגיל וכמובן בדיוק ההיפך הוא הנכון. אבל מאחר וככל הנראה כל אדם נורמטיבי, נורמלי, הגון וישר מבין זאת בלי שזה צריך להיאמר בכלל, לא ברור מה הטעם בעוד שרשור עם אותה השמצה ישנה, שחוקה ואנטישמית מצויה.נתניהו לא רוצה להחזיר את החטופים
הכלכלה הישראלית דווקא במצב לא רע בכלל, מצטער לאכזב.קופת המדינה ריקה !
שר האוצר המשיחי וראש הממשלה הפסיכופת והשקרן בזזו אותה .
הבוט הטפיל הרינגטון הגיע כדי לזהם את הפוסט בשקריו .כרגיל וכמובן בדיוק ההיפך הוא הנכון. אבל מאחר וככל הנראה כל אדם נורמטיבי, נורמלי, הגון וישר מבין זאת בלי שזה צריך להיאמר בכלל, לא ברור מה הטעם בעוד שרשור עם אותה השמצה ישנה, שחוקה ואנטישמית מצויה.
הכלכלה הישראלית דווקא במצב לא רע בכלל, מצטער לאכזב.
ברור שלאנגיד שאני ערבי פלסטיני שמחזיק 4 חטופים
נשמע לך שאפשר להאמין לביבי שייתן לי 20 מיליון דולאר ?
לא הייתי מאמין .
ליתר דיוק הוא לא רוצה לצאת מעזה,החזרת חטופים דווקא תעזור לו כי תמיד יחשבו שאולי יש עוד חטופים ולכן "אי אפשר לצאת מבחינת השמאל".לכן השקרן הפסיכופת הציע את ההצעה המטורפת והבלתי מתקבלת על הדעת -
5 מליון דולר עבור כל חטוף.
ניחוש שגוי.ליתר דיוק הוא לא רוצה לצאת מעזה,החזרת חטופים דווקא תעזור לו כי תמיד יחשבו שאולי יש עוד חטופים ולכן "אי אפשר לצאת מבחינת השמאל".
תגיד,נראה לי שהמסקנה הפוכה , ביבי מאד רוצה להחזיר את החטופים כי הוא מוכן שישראל תשלם המון עבור כל חטוף. אלה אם אתה חושב ש 5 מליון דולר זה לא סכום כופר גדול מספיק .
זה אמירה מעודדת , יש רצון אצל חלק מהערבים בעזה להפסיק את המילחמהמנגד, תושב העיר עזה אמר: "הוי אלוהים. הלוואי והייתי יכול לתת להם את כולם ולנוח. בלי כסף".
"אלה דברים מוזרים מאוד, אבל המטרה שלהם זה לרסק את המורל שלנו. זאת הצעה ריקה מתוכן והיא לא תשיג כלום", אמרה תושבת פלשתינית ממרכז רצועת עזה.
זה אמירה מעודדת , יש רצון אצל חלק מהערבים בעזה להפסיק את המילחמה
זה אמירה של פלסטינית תומכת חמאס , איזה מורל מרסקים פה בהצעה הנדיבה הזאת ? למעט המורל של הנאצים בעזה שמטרתם המשך ההתעללות במשפחות החטופים והשמדת ישראל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.