נתניהו מסתתר והחמאס חוגג

נתניהו מסתתר והחמאס חוגג

מעולם לא היתה בפוליטיקה המסואבת הישראלית ממשלה מחורבנת ופושעת שלא שמה על האזרחים העיקר שלנתניהו יהיה שקט תעשייתי עד הארוויזיון , ומי שנפגע ממש לא מזיז לו.

איזו מדינה בעולם היתה מסכימה שמעבר לגבול יירו עליה מעל 600 טילים ביום אחד והיא שולחת את חיל האויר להרוס בתים ריקים ? העיקר להשוויץ שבנק המטרות עוד מלא, ונתניהו הורה להגביר את התקיפות, משמע, להמשיך ולהפציץ בתים ריקים, כשהם יורים על יישובים שלנו שבהם חיים אנשים.

כמו שנתניהו נמלט באמצע המערכה בצוק איתן למרות שכולם אמרו לו לא לעשות כן כי כח ההרתעה של המדינה ייעלם, הוא הוכיח שהוא מוג-לב והורה על נסיגה והערבים חגגו, ישראל הפחדנית ברחה מהמערכה...
כך כעת הוא מעדיף שקט תעשייתי על חשבון בריאות וחיי הציבור לטובת עצמו.

מניאק כזה מעולם לא היה בפוליטיקה המסואבת של מדינת ישראל.
מה הפלא שהחמאס חוגג לנו על התחת, כשהם יודעים מצויין שבגלל הרכבת הממשלה והארוויזיון ממשלת ישראל לא תגיב ברצינות, והם מגבירים את הלחץ.

זה עונשו של האספסוף המטומטם מאשדוד,אשקלון, שדרות,אופקים, נתיבות וסביבתם שלמרות כמה שדורסים אותם הצביעו לנתניהו וכעת הם חוטפים, אבל אני מתערב שהם ימשיכו להעריץ את נתניהו מי שרוצה בכח להיות דיקטטור.

"הייל ביבי".

אין דיקטטורה ? אני כותב נגד נתניהו וההודעה של מוסתרת

השלב הבא יהיה מחיקת ההודעות ושלב אחריו עונשין למי שיעז להתבטא.
ותאמרו שאין דיקטטורה.....

משתפרת

New member
ההודעה שלך מוסתרת בגלל שמוש במילים לא נאות

כבר בפיסקה הראשונה השתמשת בהטיה של ח-ר-ב-ו-ן. יש בתפוז סינון של מילים פוגעניות, מעליבות וגסות. הודעות כאלה מקופלות. מקווה שהמקפים ששמתי יבלבלו את מסנן המילים וההודעה שלי לא תקופל.

נוגהה1

New member
תראי לי איפא כתבתי חרבון,,??ובינתים לא היתי בפורם אחר רק פה

ושישיפ פלוס ושום מילה גסה לא רשומה לא פה ולא שם

משתפרת

New member
צנזורה משמעה מחיקה

לא מחקו את הודעתך. קיפלו אותה כך שמי שעלול להפגע ממילים לא נעימות לא יפתח אותה. כתבת ממשלה מ-חור-ב-נת. יש סדרה של מילים שעוסקות בהפרשות האדם, במקצוע העתיק ביותר בעולם ועוד כמה, שגורמות לאוטומט של תפוז לקפל את ההודעה, גם אם היא עוסקת בלהלל את הממשלה.

משתפרת

New member
אתה יכול וכתבת

כל מי שרוצה לקרוא מה שכתבת יכול. כולה לחיצה על הכותרת וזה נפתח. איש לא מחק מילה מדבריך.

משתפרת

New member
כנראה מילה אחרת גרמה

בודקת את מסואבת ואת מחורבנת כשהן בתוכן ולא בכותרת

נוגהה1

New member
נו אז מה שפירא לא הבנתי את המסר שלך

הגעתי אלי מה הכרטיס של יוליקה עושה בצד אולי עקבה אחרי הכרטיס
אינני יודעת תשאל אותה , או את מערכת תפוז,

נוגהה1

New member
עכשיו הכרטיס שלה איננו , דברים מוזרים קורים

מענין אותך תתקשר למערכת תפוז ותשאל אותם
אינני יודעת מה קורה איתם

נוגהה1

New member
אני מחפשת רופא עינים טוב,,אולי משהוא יודע לא חשוב

רג בני ברק ק. אונו לא משנה העיקר שיהיה טוב,

בדקתי כמה הודעות כאלו, זו צנזורה חלקית

אם כותבים משהו שלא לרוחה של תפוז, הם מאלצים את האנשים לגשת להודעה ולפתוח אותה.

בסין הקומוניסטית ובארצות דיקטטוריות אחרות זה נוהל קבוע , השלב הבא הוא מחיקת הודעות שמדברות נגד השלטון.....

נוגהה1

New member
האם ראיתם שכתבתי מילים גסות,,גם בחיים מימי לא משתמשת במילים

גסות המיל הכי גרועה שלי זה לעזעזל סביר אבל לא פה

למעלה