jackie111
Well-known member
תקראו זאת פעם אחת. אם לא תבינו תקראו שוב ושוב.
הדברים מובנים היטב לכל קורא, הסר דאגה מליבך. אלו שאינם שטופי שנאת חינם, יקבלו אותם כפשוטם. אחרים יחפשו משהו מאחוריהם וינסו גם בשעה קשה זו לפזר רעל ולפלג בכל כוחם. נקווה שייכשלו גם הפעם.תקראו זאת פעם אחת. אם לא תבינו תקראו שוב ושוב.
נתניהו על שחרור החללים: ״יהיה יום מטלטל של יגון, הלב שלי ושל אומה שלמה נקרע״
קפצת לפני שהבנת.הדברים מובנים היטב לכל קורא, הסר דאגה מליבך. אלו שאינם שטופי שנאת חינם, יקבלו אותם כפשוטם. אחרים יחפשו משהו מאחוריהם וינסו גם בשעה קשה זו לפזר רעל ולפלג בכל כוחם. נקווה שייכשלו גם הפעם.
תקראו זאת פעם אחת. אם לא תבינו תקראו שוב ושוב.
תהיו בטוחים שבזמן שעם ישראל יתאבל השמאל יעשה מזה צימעס ויאשים במותם כהרגלו בקודש את הממשלה והצבא ולא מרצחי החמאס הפונדמנטליסטיים הרצחניים, שהשמאל הצבוע מעולם לא האשימם.הדברים מובנים היטב לכל קורא, הסר דאגה מליבך. אלו שאינם שטופי שנאת חינם, יקבלו אותם כפשוטם. אחרים יחפשו משהו מאחוריהם וינסו גם בשעה קשה זו לפזר רעל ולפלג בכל כוחם. נקווה שייכשלו גם הפעם.
כל השרשור הזה הוא הרי ריקוד על דמן של המשפחות האומללות. זה הדור שאנו חיים בו למרבה הצער (מבחינה זו)תהיו בטוחים שבזמן שעם ישראל יתאבל השמאל יעשה מזה צימעס ויאשים במותם כהרגלו בקודש את הממשלה והצבא ולא מרצחי החמאס הפונדמנטליסטיים הרצחניים, שהשמאל הצבוע מעולם לא האשימם.
להזכיר שרוב הסיכויים ששלושה מארבעת החללים הם אלה שהעיסקה הראשונה התפוצצה בגלל שסירבנו להאמין שהם באמת מתים וסביר להניח שהם מתו כבר לפני העיסקה הראשונה, אבל לא מסרו לנו הוכחות ועכשיו זה מאושר. כך שבניגוד לששת החטופים שנרצחו במנהרה והחטופים הזקנים שמתו מתת תנאים, בשביל לפחות שלושה מארבעת החללים ביבי עשה את המקסימום.תקראו זאת פעם אחת. אם לא תבינו תקראו שוב ושוב.
בלי להיכנס לשאלה אם ראש הממשלה "עשה את המקסימום" אם לאו (התשובה על כך נראית לי ברורה לכל יהודי-ישראלי שאינו שטוף שנאה, כך שאני כלל לא רואה צורך להיכנס לכך), אתה כותב ש"עכשיו זה מאושר", אך לא ראיתי פרסום על ראיות לכך שבני משפחת ביבס אינם בחיים. אמנם החמאס טען כך וזה פורסם בהרחבה. אבל ראיות? אישור? הנבלות האלה עוד מסוגלות להעביר את המשפחה מחר כשהיא בחיים ולבנות על הכותרות החיוביות (יחסית) שיקבלו על כך ברחבי העולם (דברים בסגנון 'ישראל שיקרה כשטענה שהחמאס רצח' וכדו').להזכיר שרוב הסיכויים ששלושה מארבעת החללים הם אלה שהעיסקה הראשונה התפוצצה בגלל שסירבנו להאמין שהם באמת מתים וסביר להניח שהם מתו כבר לפני העיסקה הראשונה, אבל לא מסרו לנו הוכחות ועכשיו זה מאושר. כך שבניגוד לששת החטופים שנרצחו במנהרה והחטופים הזקנים שמתו מתת תנאים, בשביל לפחות שלושה מארבעת החללים ביבי עשה את המקסימום.
לא קלטתם שזה סגנון של מגלומן?תקראו זאת פעם אחת. אם לא תבינו תקראו שוב ושוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.