נתניהו על שחרור החללים: ״יהיה יום מטלטל של יגון, הלב שלי ושל אומה שלמה נקרע״

Harrington

Well-known member
מנהל
תקראו זאת פעם אחת. אם לא תבינו תקראו שוב ושוב.

נתניהו על שחרור החללים: ״יהיה יום מטלטל של יגון, הלב שלי ושל אומה שלמה נקרע״​

הדברים מובנים היטב לכל קורא, הסר דאגה מליבך. אלו שאינם שטופי שנאת חינם, יקבלו אותם כפשוטם. אחרים יחפשו משהו מאחוריהם וינסו גם בשעה קשה זו לפזר רעל ולפלג בכל כוחם. נקווה שייכשלו גם הפעם.

ביטניקט

Well-known member
הדברים מובנים היטב לכל קורא, הסר דאגה מליבך. אלו שאינם שטופי שנאת חינם, יקבלו אותם כפשוטם. אחרים יחפשו משהו מאחוריהם וינסו גם בשעה קשה זו לפזר רעל ולפלג בכל כוחם. נקווה שייכשלו גם הפעם.
תהיו בטוחים שבזמן שעם ישראל יתאבל השמאל יעשה מזה צימעס ויאשים במותם כהרגלו בקודש את הממשלה והצבא ולא מרצחי החמאס הפונדמנטליסטיים הרצחניים, שהשמאל הצבוע מעולם לא האשימם.

Harrington

Well-known member
מנהל
תהיו בטוחים שבזמן שעם ישראל יתאבל השמאל יעשה מזה צימעס ויאשים במותם כהרגלו בקודש את הממשלה והצבא ולא מרצחי החמאס הפונדמנטליסטיים הרצחניים, שהשמאל הצבוע מעולם לא האשימם.
כל השרשור הזה הוא הרי ריקוד על דמן של המשפחות האומללות. זה הדור שאנו חיים בו למרבה הצער (מבחינה זו) :-(. אבל הגמל לא יראה את דבשתו והרוקדים לא יקלטו כנראה שהם עושים זאת (או שזה פשוט לא מעניין אותם). במקום זה כנראה ישתמשו מתישהו בשלב ההשלכה וייטענו נגדנו שאנחנו עושים זאת. דרכו של עולם ועולם כמנהגו נוהג. כל שאפשר הוא להתפלל לרפואת האנשים שנוהגים כך, בין אלה שעושים זאת בכוונת מכוון ובין אלו שעושים זאת בתום לב תהומי ולקוות מעומק הלב שמתישהו זה ייפסק.

evglev1

Well-known member
מנהל
להזכיר שרוב הסיכויים ששלושה מארבעת החללים הם אלה שהעיסקה הראשונה התפוצצה בגלל שסירבנו להאמין שהם באמת מתים וסביר להניח שהם מתו כבר לפני העיסקה הראשונה, אבל לא מסרו לנו הוכחות ועכשיו זה מאושר. כך שבניגוד לששת החטופים שנרצחו במנהרה והחטופים הזקנים שמתו מתת תנאים, בשביל לפחות שלושה מארבעת החללים ביבי עשה את המקסימום.

Harrington

Well-known member
מנהל
להזכיר שרוב הסיכויים ששלושה מארבעת החללים הם אלה שהעיסקה הראשונה התפוצצה בגלל שסירבנו להאמין שהם באמת מתים וסביר להניח שהם מתו כבר לפני העיסקה הראשונה, אבל לא מסרו לנו הוכחות ועכשיו זה מאושר. כך שבניגוד לששת החטופים שנרצחו במנהרה והחטופים הזקנים שמתו מתת תנאים, בשביל לפחות שלושה מארבעת החללים ביבי עשה את המקסימום.
בלי להיכנס לשאלה אם ראש הממשלה "עשה את המקסימום" אם לאו (התשובה על כך נראית לי ברורה לכל יהודי-ישראלי שאינו שטוף שנאה, כך שאני כלל לא רואה צורך להיכנס לכך), אתה כותב ש"עכשיו זה מאושר", אך לא ראיתי פרסום על ראיות לכך שבני משפחת ביבס אינם בחיים. אמנם החמאס טען כך וזה פורסם בהרחבה. אבל ראיות? אישור? הנבלות האלה עוד מסוגלות להעביר את המשפחה מחר כשהיא בחיים ולבנות על הכותרות החיוביות (יחסית) שיקבלו על כך ברחבי העולם (דברים בסגנון 'ישראל שיקרה כשטענה שהחמאס רצח' וכדו').

אמנם כמו כולנו החשש שזה לא המצב גדול מהתקווה שזה כן. אבל בכל זאת, כל עוד הגופות אינן בידינו ואכן מאושרות מדעית כהיותן מי שנטען שהן, לא ניתן באמת לדבר על "אישור" שהתקבל (אא"כ ישראל תדע להגיע למסקנה זו בדרכים אחרות שלא מתפרסמות, כפי שקורה מעת לעת לגבי אחרים).

jackie111

Well-known member
לא קלטתם שזה סגנון של מגלומן?
סיגנון של טראמפ?
הלב של ביבי נשבר ואחריו של האומה.

יכול היה להשתמש במושג "ליבנו נשבר"

שמראה שיש משהוא משותף לכל העם.

הוא היה יכול להשתמש במילים "ליבה של רעיתי ושלי נשבר...."

למעלה