רוב הזמן נח
Well-known member
ומסביר מעולה את המצב.
מכירים את המצב על בשרינו, אז לא צריך הסברים. הוא רק רצה להגיד שסינוואר רצח ולא הוא. בקיצור הבנאדם בסרט.ומסביר מעולה את המצב.
מכירים את המצב על בשרינו, אז לא צריך הסברים. הוא רק רצה להגיד שסינוואר רצח ולא הוא. בקיצור הבנאדם בסרט.
אם אתה מטומטם ונחות זה בהחלט מסביר טוב את המצב.ומסביר מעולה את המצב.
אם אתה מטומטם ונחות זה בהחלט מסביר טוב את המצב.
100 תעמולה לרפי השכל שצריכים הסבר על כל שטות.
שים את הוידאו של מה שהוא אמר ואני אוכיח.הדרדרת לזיוני שכל.
ההסברים שלו הגיוניים. ושלך הם בתחום הקנוניות.שים את הוידאו של מה שהוא אמר ואני אוכיח.
היגיון הוא סוביקטיבי.ההסברים שלו הגיוניים. ושלך הם בתחום הקנוניות.
לא צריך. כשאני שומע הסבר הגיוני, אני לא צריך אנשים שיפרשו לי אותו.היגיון הוא סוביקטיבי.
אבל תשים ואני אתן לך הסבר בלי קנוניות במיוחד בשבילך.
אתה שומע מה שאתה רוצה לשמוע,מה שנשמע טוב.לא צריך. כשאני שומע הסבר הגיוני, אני לא צריך אנשים שיפרשו לי אותו.
ההסברים שלו הגיוניים. ושלך הם בתחום הקנוניות.
פחחח... הוא רץ לטלוויזיה כי הוא הבין שהתחילה הספירה.ומסביר מעולה את המצב.
הוא צודק אצל האדיוטים השימושיים בערוץ 14 ובאקטואליה בתפוז שמדקלמים אותו מילה במילה.פחחח... הוא רץ לטלוויזיה כי הוא הבין שהתחילה הספירה.
שוב צודק? - מתי הוא צדק לאחרונה?
והכי פתטי זה המצגת שהוא מראה עם המקל ביד. ראינו אותו כבר במופעי פירוטכניקה כאלה. הדיסקים שאסף המוסד בטהרן, הפצצה שהציג בעצרת האו"ם. זה היה ממש אפקטיבי - היום יש כבר לאיראנים פצצה...
ומסביר מעולה את המצב.
בשביל להסביר את המצב יש פרשנים. ראש הממשלה אמור להשפיע על המצב.כיבוש עזה, חשיבות ציר פילדלפי ו"מסמך ההבהרות": אמירות נתניהו - והעובדות
נתניהו אמר כי "לא הייתה לגיטימציה לכבוש את עזה" - אבל בספרו כתב כי הוא עצמו התנגד לכך. הוא אמר כי דיבר על חשיבות ציר פילדלפי כבר לפני 20 שנה - אך ב-14 מאותן שנים מאז הוא היה רה"מ. ביידן דיבר מול המצלמות נגדו, והוא ענה: "לא מאמין שהוא אמר זאת". ומה בנוגע למסמך שחושף כי טרפד הגעה לעסקה?www.ynet.co.il
ראש הממשלה עושה. השמאלנים מתבכייניםבשביל להסביר את המצב יש פרשנים. ראש הממשלה אמור להשפיע על המצב.
עושה, שזה אומר??ראש הממשלה עושה. השמאלנים מתבכיינים
מנהל את המלחמה בצורה טובה ולא נכנע לדרישות המופקרות של השמאלנים.עושה, שזה אומר??
אין קריטריון אחד שקשור לעשיית הממשלה שאפשר להגיד שהוא טוב יותר היום מאשר היה לפני 10 שנים.
אתה באמת מאמין בשטות הזאת?מנהל את המלחמה בצורה טובה ולא נכנע לדרישות המופקרות של השמאלנים.
אתה מבין משהו בניהול מלחמה?אתה באמת מאמין בשטות הזאת?
שנה של מלחמה נגד כנופית טרור כשאתה משתמש באחד הצבאות החזקים בעולם כשפתאום גילת שציר פלדלפי הוא הנכס האסטרטגי הכי חשוב?
שנה שהצפון מושבת ו100000 פליטים מחפשים פיתרון.
עולם המושגים שלך מוזר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.