עם החמאס יש להתנהג בקשיחות
.
חמאס ירד מחלק מדרישותיו בעקבות הקשחת העמדות של ראש הממשלה נתניהו".
ההשג של החמאס, הנסכם לכבוד הרמאדן.עם החמאס יש להתנהג בקשיחות.
ברור, את ו"ישראל היום".עם החמאס יש להתנהג בקשיחות.
אוח, המקלדת המטונפת שלך נמאסה כבר!!!נתניהו וקשיחות? הצחקת אותי. הוא נכנע לאשתו ולבן הזנונים, אז קשיחות מול החמאס?
אתה מוזמן להתעלם. וגם בכירי הימנים (כולל בני דודים שלי) מסכימים שיאיר הוא לא העיפרון המחודד בקלמר.אוח, המקלדת המטונפת שלך נמאסה כבר!!!
אתה ממש דפוק סופני במוח!!
אין סיכוי שאתעלם ממך, אגיב באותה השפה שלך!!!אתה מוזמן להתעלם. וגם בכירי הימנים (כולל בני דודים שלי) מסכימים שיאיר הוא לא העיפרון המחודד בקלמר.
ראשית, על אפך וחתמך. שנית, אתה חייב להבין שהספונסר של החמאס בדרך למטה. הוא וחבורת השאווישים שלו. נבנה להם כלא או מושבת עונשין, משם יראו את הכנסת רק בטלוויזיה. כמו אסקובר המאפיונר בקולומביה.אין סיכוי שאתעלם ממך, אגיב באותה השפה שלך!!!
על אפך וחמותך!!
לא, התכוונתי חמותך!!!!!!!ראשית, על אפך וחתמך. שנית, אתה חייב להבין שהספונסר של החמאס בדרך למטה. הוא וחבורת השאווישים שלו. נבנה להם כלא או מושבת עונשין, משם יראו את הכנסת רק בטלוויזיה. כמו אסקובר המאפיונר בקולומביה.
מי שצריך אשפוז זה אתה- ויפה שעה אחת קודם. להזמין צוות? רק תן לי כתובת...לא, התכוונתי חמותך!!!!!!!
לא ידעתי שתה כבר בדרך למטה, גלישה נעימה!!
טעית בכדורים הערב!!!
הכחול ראשון ולא האדום!!!
סבתא שלי פרצה בצחוק רם, היא מזמינה אותך להצטרף לחלקה שלה, יש שם מקום אחד פנוי!!!מי שצריך אשפוז זה אתה- ויפה שעה אחת קודם. להזמין צוות? רק תן לי כתובת...![]()
אם כבר אתה מתקן, תתקן כמו שצריך "על אפך ועל חמתך"ראשית, על אפך וחתמך.
קטאר ואיראן בדרך למטה?שנית, אתה חייב להבין שהספונסר של החמאס בדרך למטה. הוא וחבורת השאווישים שלו. נבנה להם כלא או מושבת עונשין, משם יראו את הכנסת רק בטלוויזיה. כמו אסקובר המאפיונר בקולומביה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.