נתניהו ! תתרום עכשיו נראה אותך!

נתניהו ! תתרום עכשיו נראה אותך!

אני קוראת מכאן לבנימין נתניהו לא לשקוט ולא להחריש ולא לחכות לכסא רה"מ שייתכן ויהיה שלו וייתכן שלא! אני מודיעה כאן חד וחלק שהסיכוי שאשקול את מועמדותו של נתניהו לראשות הממשלה ייקבע על-ידי תרומתו לבחון ישראל מתוך מעמדו כאזרל ורה"מ לשעבר, לאיש יש קשרים נרחבים בקהילות היהודיות בארה"ב, בקרב הרפובליקנים ובסלונם של איילי תקשורת בעולם כולו. נתניהו !!! - תפרע את השטרות שלך כאו ועכשיו- עם ישראל ומדינת ישראל מצויים בפיקוח נפש. אם אתה בן-אדם אמיתי וישראל יקרה לך אסור לך לשתוק! ולשבת בחיבוק ידיים. הזכרון של הציבור כבר לא קצר, אל תגיד לא אמרנו. בברכת עשה והצלח בת-ישראל

כן, נתניהו...

כבר ראינו איך הדוגמן החתרן הזה עזר למדינה. אני מציע לכל ימני בכלל וליכודניק בפרט לעשות חשבון נפש טוב מאוד עם עצמו לפני שהוא קורא בגרון ניחר "נתניהו". האיש חותר כנגד ראש הממשלה שלו. מהמפלגה שלו. במקום להתגייס ולהיות שר חוץ כפי שהוצע לו, הוא מחליט שלא לרמתו להיות משהו פחות מראש ממשלה? איפה נשמע כדבר הזה? ובכלל לבקש מנתניהו שיהיה ראש הממשלה זה כמו לייבא את הילארי קלינטון שתהיה רה"מ שלנו - נתניהו בילה יותר זמן בארה"ב מאשר בארץ (מה שבהחלט הוכיח את עצמו כמועיל לישראל, אך אני בטוח שהוא יכל לעזור יותר אם היה כאן).

נו, היה לו מורה טוב

את מה ששרון כבר הספיק לשכוח בעסקי חתרנות, נתניהו עוד לא למד עדיין. נא לחשוב מה היה קורה אילו נתניהו היה מגיע למרכז הליכוד ומתחיל לצעוק במיקרופון משלו במקביל לנאומו של שרון. כיצד אז היו מכנים את נתניהו? מי שחתר לא פעם ולא פעמיים, שלא יתלונן כשחותרים נגדו. גם לי יש ביקורת על נתניהו האדם. אך נתניהו ראש הממשלה קיים את רב הבטחותיו לבוחר, למרות שהיתה לו ממשלה צרה של 18 שרים. שרון עוד לא קיים לצערי את הבטחותיו, ויש בממשלתו 28 שרים.

Charlie

New member
בדיוק, למרות שנתניהו בית´רי....

הוא צריך להתגייס למאמץ הלאומי - לדאוג שהמשחק של הפועל "כתר" תל אביב נגד מילאן האיטלקית יערך כאן בארץ, בבלומפילד ביפו. אם תעזור להפועל - אבחר בך!

נתניהו לא בית"רי,

עד כמה שידוע לי. תקן אותי אם אני טועה, ונתניהו כן התחנך לאורו של ז´בוטינסקי, ראש בית"ר.

Charlie

New member
תחליט כבר

אם הוא התחנך על ברכי תורת ז´בוטנסקי, הוא ליכודניק ואוהד בית´ר י-ם : אז הוא בית´רי.

למעלה