נתערבות מגעילה של ההפקה!

amit avital

New member
נתערבות מגעילה של ההפקה!

אז ככה אני צופה 24 שעות בתוכנית (המגזימים) והתקציר היה מגעיל ולטובת שיפרה וצבר באופן מגעיל!!! למשל ששפרה וצבר ישבו בתקציר בפרק הראו רק את השיחה ה"יפה" בניהם , אני ראיתי את השיחה דקה אחרי צבר אמר "אולי אני יקח את התפקיד של שי " (אמלה) ושפרה ענתה "תפקיד של שי כוס אמא שלהם " כמובן שאת זה לא הראו מראים לכם את שפרה וצבר "הנאורים". והם הוציאו דברים מהקשרם שפרה וצבר ישבו ודיברו על עיניין אינה וצבר הדגיש שהיא ממש לא לרמה שלו , וגם שלאון אמר לה "את חושבת שיש משהוא בניהם " היא ענתה "מה פתאום .צבר פשוט צריך לשחק את המשחק " והם כמובן הראו את ונסה בצורה רעה !!! לא הראו את השיחה שוונסה הסבירה לאיתי ושהם ליבנו את העיניינים בניהם ב 1 בלילה לפני כמה ימים. וכמובן יש עוד הרבה! שיפרה דאגה להזכיר ללאון שעדיין קימות קבוצות,ועוד כל מינה ריכולים מגעילים כאלה של צבר ושפרה. את זה לא מראים לנו! אני ימשיך להגיב ולהביא עוד הסברים ושיחות שלהם בהמשך הדיון. אני אישית שלחתי sms לוונסה . א.אני יותר אוהב אותה ב.אני לא אוהב איך שההפקה מנסה לעבוד על כולנו ולהציג רק את שיפרה וצבר ה"נאורים" .

צודקת../images/Emo45.gif

גם אני ראיתי את השיחה של וונסה ואיתי ב 1 בלילה ואיך שהיא הסבירה לו והתנצלה אפילו אם הוא נפגע או משהו כזה ולא הראו בטלויזיה את הקטע הזה בכלל- הראו איזו רעה היא וזה כל-כך לא נכון חוץ מזה שכמעט כל יום אני שומעת את שיפרה אומרת "כוס אמא שלהם" ולא מראים את זה בכלל לא פלא שאתמול חגיד אמרה שכשהיא היתה מחוץ לבית היא כל-כך אהבה את שיפרה מהטלויזיה ושם, בבית האח הגדול, הכל כל-כך הפוך. חגית אמרה בפרוש ששיפרה לא בנאדם חמוד וגם בחרה בה הבעיה אולי שההפקה יותר מידי אוהבת אותה

LIA07

New member
יאא לא שמעתי שהיה בניהם שיחה..

אפשר לדעת בכללי על מה הם דיברו? כי שבוע שעבר שראיתי את ערוץ 20 איתי הה מרוחק מונסה ולא יצא לי לראות משהו שונה

השיחה בין איתי לוונסה ב 1 בלילה

איתי וונסה דיברו הרבה זמן שלשום, הוא ביקש ממנה שלא תצחק עליו ליד אחרים למרות שהיא כזו והיא כיבדה אותו ואמרה לו שהיא לא התכוונה לזה והבטיחה לא לצחוק עליו אם זה פוגע בו. היא שאלה אם הוא קנאי (בגלל יוני מן הסתם) והוא אמר שבכלל לא, היא אמרה לו והסבירה לו בפירוש שהם ידידים טובים כמו שתמיד היא אמרה לו והוא מודע לזה. הוא אמר שהיא הייתה איתו במצבים הכי קשים בבית והוא לא שוכח את זה והכי חשוב --> היא דיברה איתו במשך 10 דקות על מה שהוא צריך לעשות: להיות חזק, גיבור ולא וותרן כמו עד עכשיו וזה הוא מתחיל בשינוי היא מרגישה ומאוד שמחה בשבילו ורק ביקשה שהשינוי לא יהיה לרעתה, שלא יכעס או יתרגז עליה כמו שהוא מתכוון לעשות לאחרים זה היה כל-כך חמוד, באמת. לא מבינה איך לא שידרו את זה

דנה1982

New member
חרטה

בשיחה ביניהם היא רק השתיקה אותו. הוא אמר שהוא נפגע ממנה, היא ישר קפצה ונעלבה ותקפה אותו, ושוב הזכירה את הויכוח עם שי, בפעם המליון, למרות שהוא כבר התנצל על זה בכל פעם שהיא העלתה את זה. זה הפך לכלי שלה נגדו בכל פעם שהוא נעלב ממנה על משהו. אה, איתי נעלב? עשיתי משהו לא טוב? בואו נזכיר לו שרבתי בשבילו על פארש? חלאס. ונסה צריכה ללכת.

liri7

New member
דנה צודקת-גם בשיחה ונסה לא ידעה לכבד את איתי

היא רומסת אותו יותר מכל אחד בוילה.

נועה21

New member
../images/Emo45.gif נו זה מה שאני כל הזמן אומרת

צריך שסוף סוף מישהו יתערב בזה

דינה128

New member
סוף דבריך מסביר הכל- אתה בעד ונסה

וזה בסדר. אבל למה להשמיץ אחרים? אתה רוצה שיצביעו בעד ונסה, תגיד כמה ונסה מקסימה ונהדרת ולכן להצביע לה. בזה שאתה אומר שצריך להצביע לונסה כי האחרים... אתה בעצם מרוקן מתוכן את ונסה ואני אישית לא מעוניינת להצביע לאדם ריק מתוכן. בוא תשכנע אותי למה ונסה שווה את האסאם אס שלי, תסביר בלי להזכיר את שפרה וצבר ואני מבטיחה לסמס לה.

זה לא שאני בעד ונסה..

אבל כאן באמת ההפקה מניפולטיבית ונוטה לחד צדדיות. בושה וחרפה!

למעלה