נתפסתם! חניית נכים - לנכים בלבד

ה ו מ ר

New member
נתפסתם! חניית נכים - לנכים בלבד

כל מי שרואה באחרונה את תוכניתו של גיא זהר בערוץ 10, היום שהיה, יודע שהוא פתח בקמפיין נגד חניית רכבים במקומות השמורים לנכים בלבד. באתר Nitpastem.blogli.co.il target=_blank>נתפסתם! חניית נכים - לנכים בלבד נעלה תמונות של רכבים שחנו במקומות האסורים. אני קורא לכם, צלמו ושלחו אלי ל[email protected] תמונות של מכוניות שכאלה. העבירו את האימייל הזה לכל מי שאתם מכירים, רק ביחד נוכל למנוע את התופעה. נתפסתם! Nitpastem.blogli.co.il

חשוב

נושא חשוב, אני באופן אישי חושב שהנושא עלה מאוד למודעות הציבור ויותר נהגים מקפידים שלא להחנות בחניות נכים. במקרה של המשטרה שצילמת פה תמיד יש אפשרות שאותה ניידת הייתה בפעילות בתפקיד ולכן מותר לה על הנייר להחנות בכל מקום לשם ביצוע התפקיד, אלו הנהלים ואם זה היה שיקול הדעת של הניידת באותו הרגע או שהם לא התחשבו מספיק בנכה שבשבילו זו גישה לחיים או שטכנית לא הייתה להם שום ברירה אחרת. האופציה הראשונה נראית לי יותר אפשרית. עבורי לתפוס חניית נכים זו עבירה מגעילה ובושה אם היא מתרחשת במודע ובמקרה שלא במודע אז חסרת אחריות ורשלנית מצד הנהג (לא שם לב לשילוט) או הרשות המקומית (אי סימון תקין של החניה)

yoni la

New member
לא חוקי!

ע``פ חוק אין לפרסם מספרי רישוי של מכוניות ברשת, אלא אם כן מדובר ברכבך הפרטי.. עם כל הכבוד ליוזמה המבורכת, חבל שתצא מופסד מאוד. לידיעתך.

ה ו מ ר

New member
חוקיות הצילום

ביררתי את הנושא, וביעוץ שקיבלתי עלו הדברים הבאים: התמונה צולמה בשטח ציבורי, כך שאין מניעה לצילום ואין פגיעה בפרטיות. בנושא דיבה: המשתמש ברכב יכול לתבוע אותי על הוצאת דיבה, אבל לזכותי עומדת ההגנה כי "אמת דיברתי", כלומר התמונה אמיתית ולגיטימית, והיא עולה בקנה אחד עם החוק. אין עילה לתביעה ואין פגיעה בזכויות. בכל מקרה האתר מכוסה ומוגן. רק בכדי לסבר את האוזן, אני מקבל מדי יום תמונות רבות, ובוחר להעלות רק את הברורות והנחרצות ביותר, כאלה שברור שלנהג אין תו מזכה, וכי המקום מסומן באופן שנקבע על ידי החוק לחניה שמורה לנכים.

yoni la

New member
גם להעלות סתם תמונת רכב לאינטרנט

דורשת צנזור מספר רישוי. לא יודע מה לומר לך כבר.

למעלה