נתקלתי בבעיה - מצד בן זוגי

אור לנו

New member
נתקלתי בבעיה - מצד בן זוגי

נתחיל מזה שהוא לא שש לשתף פעולה הן מבחינת הטיפולים ה"קונבנציונלים" והן מבחינת תוספי המזון אבל עד עכשיו הוא לא התערב ונתן לי לעשות כרצוני. אתמול אצל אצל הנוירולוג שעוקב אחר התפתחות הפשוש והוא אמר לנו שאנחנו חייבים למצוא מישהו שהוא גם רופא וגם מתעסק עם תוספי מזון כדי שלא נגיע למצב שאנחנו מרעילים את הילד בהרעלה איטית עם כל התוספים/ויטמינים (ציטוט שלו). לי ברור שמה שאני נותנת לפשוש עושה לו טוב והיות ואני מאוד מאוד נזהרת במתן התוספים ובכמויות שלהם אני בטוחה שאני גם לא מרעילה אותו. אז בן זוגי נתפס למשפט ומשגע אותי!!! הסברתי אתמול לנוירולוג שכרגע עדיין אין בארץ רופא שמכיר ועובד עם התוספים האלו אבל אני חייבת למצוא פתרון ולכן רעיונות יתקבלו בברכה.

razgalili

New member
קני ספרים על תוספים

תכיני טבלאות ענק על המקרר עם רשימה של תוספים שהילד מקבל, כמה הוא מקבל, כמה הכמות המומלצת ליום ומה הכמות הרעילה של התוסף. יקח לך כמה ימים של עבודה לאסוף את החומר ולהדפיס אותו אבל הוא לא יוכל להתווכח עם מה שכתוב

daphna26

New member
האם אין איזה רופא או נטורופט

שיכול ללוות את כל התהליך? אף אחד?

razgalili

New member
יש מספר רופאים בישראל שיכולים ללות

את התהליך. ד"ר עוזי אופנהיים מופיע כאן בפורום תחת שם משתמש uziop את יכולה לפנות אליו במסר.

בת שבע4

New member
אור לנו

שלום אני חדשה בפורום, קראתי את ההודעה שלך ולא הבנתי בדיוק? אין רופא בארץ שמטפל בזה אז איך כל ההורים נותנים ויטמינים לילדים ואיך ידעת על הדיאטה? אני חיה בניו יורק הכל חדש לי, אני אשמח לעזור לך לגבי רופא . בהצלחה

אפשרות

תראי לו את הסרטים מכנס DAN והסרטים באתר של ד"ר נויברנדר ואת ההחלמות שמק'קנדלס כותבת עליהן. שאלי אותו (אפשר גם בנוכחות הנוירולוג הנכבד) איזו אלטרנטיבה מציע הנוירולוג ובדקי האם הוא מוכן לוותר על הסיכוי לשיפור מהותי במצבו של הילד רק בגלל שמישהו עם תואר MD חושב או חושש שזה לא נכון. שימי לב - אין הוכחה שזה מזיק. הערכים המוגדרים לצריכה של האדם הממוצע נועדו לאדם ממוצע ומכילים שולי ביטחון עצומים. נוסף על ד"ר אופנהיים, גם ד"ר ישראל יפה וד"ר וילנסקי עובדים בתחום. נדמה לי ש- FREED1 אמורה לפרסם פרטים. עדיין, מינוני התוספים שרופאי DAN יתנו לך חורגים מהרמות המומלצות ע"י ארגוני הבריאות וכדומה. אני נותן את המינונים הללו וישן טוב. כך גם אחרים. דווקא אפשרות אחרת היא להסתכל מה-אם. ראי בקישור למשרד החקלאות האמריקאי מה גורם מינון יתר. עם ברזל לא משחקים כי זה מסוכן. עם ויטמין B6 אפשר להגזים. מה שחשוב להבין הוא שאף אחד (אחראי) לא יאמר לך שמה שאת עושה בטוח ב- 100%. רק מה שהנוירולוג עושה בטוח - לא לעשות כלום (רפואית). בפועל, לרספרידל יש הרבה יותר תופעות לוואי מתועדות היטב מאשר למינון יתר של אומגה 3, אבל את הראשון הגילדה של הנוירולוג בוחרת לאמץ ואת השני לא. סליחה על הנטייה הרגעית לתיאוריות קונספירציה.

אור לנו

New member
תודה לכולכם, בעלי לא מתווכח עם

התוצאות כי אין לנו בכלל ספק שאי אפשר להשוות את מצבו של הפשוש היום למצב שהיה לפני חצי שנה. הפשוש עשה קפיצה מדהימה - מילד מנותק שלא ענה בכלל כשקוראים לו לילד שבימים האחרונים (כנראה מהאינזימים ומהדיאטה) כאשר אני באה לקחת אותו מהגן צוחק בקול, מוחא כפיים (לכבודי) רץ אלי ולא מוכן לרדת ממני. הוא מתקשר, מג'ברש בלי סוף, מבין הכל!!! יוצר קשר עין כשהוא צריך או רוצה משהו - באמת קפיצה מדהימה שאותה אני מייחסת חלק לתוספים וחלק לגרינספאן. גם הנוירולוג אומר שיש שיפור ענק ביכולת וגם הוא לא מתווכח על מתן התוספים אלא רק אומר שצריך ליווי רפואי ממישהו שמכיר ויודע ובסופו של דבר אני מסכימה איתו - הרי אם היינו גרים בארה"ב היינו עושים הכל בליווי רפואי רק שבארץ עדיין אין רופא שיכול ללוות את התהליך מתחילתו ועד סופו, כולל פענוח הבדיקות וכו'. כאשר שאלתי את בעלי אם הוא מעדיף שנפסיק את מתן כל התוספים ונראה מה קורה לפשוש הוא התחלחל כי הוא בעצמו רואה את ההבדל.

אור לנו

New member
לרז - תשובות...

כרגע הפשוש (שוקל 11ק"ג) מקבל אומגה 3 1.2 מ"ג חומר פעיל, 200 IU ויטמין E, אינזימים של יוסטון (3 הסוגים). CLO - מגיע אלי בשבועיים הקרובים ואנו אמורים להתחיל לתת לו (הזמנתי מקרלסון את הקפסולות), רוצה להתחיל לתת לו אבץ נוזלי וויטמין C. נמצא בדיאטת GFCF ומשתדלים גם SF, פרוביוטיקה של TWINLAB אני משתדלת להוסיף לו לשתיה כל יום. אני חושבת שזהו בינתיים.

razgalili

New member
לאור לנו

כל התוספים שאתם נותנים הם חסרי סיכון לחלוטין חוץ מה CLO. אי אפשר להגיע למינון עודף של אומגה שלוש אלא אם כן תמלאו אמבט בשמן ותטביעו את הילד בתוכו. CLO אפשר להגיע למנת יתר אבל צריך סדרי גודל ענקיים לאורך זמן (למרות שכדאי להמליץ על המינון) אני יכול להפנות אותכם לקישורים על המינונים המקסימליים אם זה עוזר. בכל מקרה תשקלו לפנות לעוזי אופנהיים אם זה מרגיע את בעלך שיש פיקוח של רופא.

אור לנו

New member
תודה לכולכם, אני אתייעץ עם בן זוגי

ואם הוא יתעקש אצור קשר עם ד"ר אופנהיים

בת שבע4

New member
לאור לנו שלום

היי אור לנו אני גרה בני יורק אני חדשה בפורום רציתי לשאול אותך וסליחה על הבורות, לאלו תוספים את מתכוונת ובבקשה אם תוכלי לומר לי איזה בדיקות בנך עשה? אני אשמח לקבל ממך תשובה. האמת שאני מקווה שתקבלי את ההודעה שלי כי אני מנסה כבר שבוע להתחבר אליכם תודה בת שבע

למעלה